![]() |
Re: Challenge`s .....
da cu zoom nu stii lucra?
|
Quote:
cono vezi k gasesti usor de tot poza asta pe net la rezolutii bune....a mai fost facuta... etc etc....lucreaza tu cu zoom.si spre documentarea ta in afara se lucreaza la 1600x1200 nu la 800x600 sau 1024x768 cum lucram noi.clar ceea ce ai pus tu e prea mic...mai ales la un challenge. |
Quote:
|
Barum esti mai mare k me , poate esti bun , dar dak ai doar 6 posturi yo zic k o lasi mai moale, fi atent , poti invata cate ceva de la cei mai mici cu multe posturi...........nu baga provocari aiurea, stai o sapt 2 sa vezi despre ce e vb pe aici , apoi dak vrei da challengeruri,............................. care masina e de facut poll acum?
|
:?: nu face nimeni VW Bora ???
|
cenzurat - tng |
mda mane stai asea dak omu e msek hai sa facem un challenge k vad k il cam f**e grija pe el de aerle noastre coise am un spoiler de la veil side sa vezi cum intra aer in el te imbolnevesti hai sa facem man k vd k omu e bazat si print screen la layere sa vdm care e smek k vad ca baru e smek
|
shi`asha e batut de soarta ..ce sa ne mai batem si noi joc de el ...barum ..stai tata in lumea ta acolo ..ca e bine
|
Re: deci......
Quote:
vezi frate ca sunt baietzi mult mai buni la vt ca tine aici .. nu t da mare si tare ca o iei in bot |
1 Attachment(s)
barum frate lasa-te coise k esti muci nici eu la inceput nu afceam ca tine esti varza tata taci otzara vb ta ;) prima mea lucrare
|
uite barum si tu celica ta (jalnica) si prima lucrare a lui P.I.M.P Boy
poate ca da... intr-adevar are si el greseli... dar in comparatie cu a ta... |
1 Attachment(s)
eu nu inteleg ce va agitati atata cu el... nu merita...lasati-l in lumea lui
LKS accepti o provocare din partea mea pe masina asta? |
asta vroiam sa spun si eu...
daca vine oricine si va incinge asa usor... cum sta comunitatea? nu prea bine daca o poate agita primul venit tratati prin nebagare de seama provocarile ieftine, ok? |
Quote:
Real .. ? Dak iti trebuie pe comp .. nu poti sa til faci singur ? ;) |
1 Attachment(s)
sper sa va placa, o sa mai fac probabil o varianta........ cand am timp
|
propun sa tunam o dacie candva sa vedem ce mai putem scoate dintr-una din ele :D 1300 sau 1310 ......................
|
acel harb de care zicetzi voi caa ``eu i-am pus ...nijte jentzi asha...`` nu ee creatzi mea ci creatzi lu` ady9005 ...prima creatzie a lui....so ...daca nu stitzi nu vb.eu nu am zis ca sunt cel mai bun de pe forumu` asta..ca sunt mai buni ca mine ! so .......take off .......si poate cand am si eu un progr mai bun .......poate atunci imi iasa si mie mult mai bine masinile ...pana atunci. ....faq cu ce se poate.. :D :P
|
Quote:
|
n-ai treaba , poate iesi ceva fain dintr-o dacie, dar schimbi cam tot de pe ea =)) , o sa incerc maine dak am timp dar nu promit, un freehand tuning pe o dacie k am niste idei. Barum, cand expui lucrarea lu altu cu numele tau macar scrii la comentariu la ea cine a facuto :)) , calmeazate, nimeni nu a zis k te crezi prea bun, dar ai prea multa vointa, aici nu se pune comentariu dupa comentariu.O masina , 2 , pe saptamana, si cate 1-2-3-4 comentarii de ele, k asa fiecare vine cu cate o masina din ora in ora si iti face capu posta k nu stii ce sa mai faci........asa k ai rabdare .....:)
|
ok ok.....da mai punetzi cv masini la produs .....:)
|
Quote:
|
nici un challenge sa facem un battle mai multi?...o sa caut eu acum ceva
|
1 Attachment(s)
se baga cineva pe un asa ceva...Renault Clio III...sper sa am timp as il termin si eu ...dk sunt amataori stabilim o data pana se vor afisa lucrarile
|
ma bag yo man la mashina sata....;)zi o data pana cand trebuie terminata.:)
|
ma bag si eu...care e termenu de finalizare?
|
pai eu zic 5 zile deci pana Marti 23 Mai ora 22 cei care se baga la ea sa o afiseze ...ma apuc si eu de ea ..sper k o sa o termin cu facultatea si munca mi-e cam greu dar incerc! MARTI SEARA ORA 22 FACEM battelul ...zic eu ....dk nu sunteti de acord ..stabilm alta data!...pana una alta ramane stabilit!
|
Eu nu lipsesc domneeee....normal ca ,ma bag ...dar nu am apucat sa citesc tot ......pt ce e battel`u asta ?
|
m-a bag si eu la clio :d ... desi iar o sa fie cea mai nasoala :))
|
Quote:
battel-ul nu are miza...e doar un battle deci ramane ultima zi in care sa puneti lucrarea marti ora 22 |
|
1 Attachment(s)
Uite Yackone am facut si eu 205 dar nu ma mai descurc sa il vopsesc inca nu e terminat ..mai am de lucru la rotzi ...ce zici de stopurile de pe spate ?
stiu ca are greseli ...dar cat ed cat arata bine nuh? |
cam micutze stopuri...dar sunt misto; si idea generala in sine e misto... park ar fi un 205 cross-over :D
|
ba va zic sincer ca mas baga si eu la un battle da nu am un progr bun..adik full ca trial version mi so gatat si nu stiu ce sa faq :( :sad:
|
nu ai auzit asta de la mine... dar iati un crack :D
|
1 Attachment(s)
my clio>>>>
|
mah am shi yo o intrebare.........yoi nu am mai fost in vt-sectiunea privata....puteti sa imi dati shi mie sigla vt ?...
scuze d offtopic:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
intereanta ideea ... dar sorry nu este pe gustul meu;) ... numai are liniile de 205 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning