![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
voi nu stiti ce motor are ? :)
|
2 Attachment(s)
today in bucarest :)
vw eos |
Quote:
E clar nu si-a achitat rata la timp:lol: :lol: :lol: |
a fost on display in mall atata timp... nu e mare masina. doar noua.
|
3 Attachment(s)
Una din frumusetile orasului Ploiesti!
|
asta se invarte si prin bucuresti cu viperu
l-am vazut si eu in nenumarate ori |
Nu credeam ca o sa apara asa rpd Eos-ul la noi.In sfarsit ne baga lumea buna in seama!
|
Quote:
|
am vazut si un h3 rosu, pacat ca nu lam putut trage in poze. Tot mai marfa e h2. :)
|
Quote:
|
mishto viperu`, arata ca o masina adevarata :)
|
Quote:
Pai nu e prea mare distanta intre Bucuresti si Ploiesti:lol: Cand are el chef sa dea o raita prin Bucuresti ajunge destul de repede cu asemenea masina.8) Dar in orce caz este mijto "jucaria"...... |
Am vazut Eos pe strada in trafic acum cel putin 1 - 2 saptamani
|
cam cat e de mare fratilor Eos , cu ce concureaza , ca nu prea imi pot da seama...e cu 307 cc?
|
1 Attachment(s)
touareg W10 TDI
|
w10 tdi???
exista??? |
se referea la V10 TDI, probabil.
EOS concureaza cu 307 cc, megane cc si asa mai departe. diferenta de dimensiune este de maxim 10 cm lungime si e in favoare EOS-ului. |
V10 ...mama ei de gramatica ....
|
mai lasati`l incolo de eos .. bagati masini TARI !!
|
Quote:
2. a dat pe el 300.000 EURO , si avea din fabrica 700 calutzi. 3. CROSSFIRE`u nu este a lui , nu stiu cine te-a prostit , ce ai vaz in ziar probabil CROSSFIRE`u ii a lui fratele lui , masina cu care am fost si merge zuper. X5`u este facut la comanda unicat ptr el , nu o sa gasesti inca unu la fel ! Despre H2 nu stiu ce sa zic , stiu ca are foarte multe dotari. Parcul auto stiu unde este , dar nu vreau sa dezvalui acest secret . Mai are si un Elicopter , si este vorba despre Pompi , director la ATLASTELECOM pe nush care parti ale EUROPEI |
Quote:
|
te crezi cam destept. Iti zic ce ti-am scris mai sus deoarece ii cunosc pe ambi proprietari , asa ca nu te mai da asa destept pe aici ca nu ne prea intereseaza. Io ti-am zis numai ca ai gresit la ce ai scris , dar se pare ca , cu unii oameni nu se poate vorbii. Iti zic 100% ca LAMBO`ul a fost 300.000 EURO si are din fabrica 700 CALUTI , de ce si lo luat asta deja nu te mai intereseaza , X5`u este unicat facut pentru el , iar ca sa stii si tu nu ii a lui CROSSFIRE`u ci ii a lui fratesau care a avut si un LINCOLN NAVIGATOR cu numar MDM. Si crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu vorbesc din auzite si citite din ziar ca si tine ci stiu din vorbele proprietarilor ! numa bine
|
Lamborghini Murcielago are 580cp din fabrica. Si daca ar fi LP640 ar avea 640. Nu iti da Lamborghini din fabrica cu 700cp. Ca tu crezi toate prostiile care ti le zic proprietarii ii alta treaba.
Nu intereseaza pe nimeni ca X5u si l-a configurat dupa preferintele lui. Si Bentleyul la cate optiuni are poti sa ti-l faci sa fie unic. Bravo lui ca si-a luat Lincoln Navigator, o masina de-am pixu da iarasi nu intereseaza pe nimeni. |
GabiByte nu ai inteles nimic , a cui ii acuma CROSSFIRE`u o avut NAVIGATOR , masina de-am pixu ? ma rog nu ai fost cu ea sa vezi ce poate o masina ca si aia. tot timpu se gaseste unu sau 2 sa fie mai destepti !
|
3 Attachment(s)
ceva ce nu o sa se aduca in RO ... nu e chiar o masina :P
Polaris MAgnum 500 Motor de 750 Cutie automata 300KG Tractiune 4x4 0 - 100km/h - 4.1 s Viteza maxima 130 limitata electronic! |
2 Attachment(s)
un lancer evo 9
|
Cel de pe atv esti tu?
E destul de tare atv-ul :) |
io ma vazut un slr prin buc ,revin cu poze
|
e fratemio!
|
7 Attachment(s)
un R32 :D>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
prea tare R32-u ..
nu inteleg ce e cu golanu :? |
din greseala .....era langa >>>
|
am si eu o intrebare . care e diferenta dintre golf gti si golf r32 ?
|
Quote:
|
gti 200 cai 2 tevi lipite in partea stanga una langa alta
R32 250 pe mijloc la distanta egala 2 despartite .. |
si alte jenti :D
|
Golf R32 motor de 2,5 V6 4x4 (4 motion ) 250 de cai si pretz dublu fata de GTI , discuri de frana in 6 pistonase si asa mai departe , discurile de frana foarte mari , are multe fata de GTI
|
Quote:
frumos....... simplu si frumos |
e super adevarat, am un test cu Jeremy Clarckson, si zice ca nu o facut veci VW asa de buna masina si de tare!!
|
foarte mishto masina . la golf 4 nu erau multe deosebiri fata de un gti si un r32 da aici se vad clar diferentele cum zice si dexter 20 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning