![]() |
Re: Masini de gagici
clar... k un q 7 sau un chayenne... sau un x6 .. sa fie una daia blonda.. mama mama:))
|
1 Attachment(s)
Al unei fete din Pitesti:lol:
|
Quote:
|
http://images04.olx.fr/ui/1/61/26/3475526_1.jpg
tigra cabrio:D |
Quote:
Quote:
|
pai cam la asta m-am gandit si eu ...
e genu' ala cu standarde doar pentru ca are tata bani |
2 Attachment(s)
Maşina perfectŕ pentru toate persoanele de sex feminin.
Motor sub 1L V-MAX: cam 80km/h, arhisuficient! Dacŕ merge prea tare în curbe pac se rastoarnŕ şi data viitoare e mai prudentŕ! Sau dacŕ este genu cŕreia îi place viteza atunci ....poza 2 e o maşinŕ pentru, voi fetelor!:shock: PERIOD! |
Quote:
|
Pareri despre Megane Cc?:D
|
3 Attachment(s)
Şi TypeR se potriveşte ...cunosc destule femei care au şi le stă foarte bine :D
|
daca toate femeile conduc ca sormea......e clar....le trebuie o masina rezistenta....care sa aiba cv putere....si sa nu consume mult:))
|
1 Attachment(s)
BMW M3 ... unul este in iasi si acela al unei domnisoara care imi sta prin vecinatate :flower:
|
Quote:
P.S. Sau noi toti la un loc ?:D Quote:
1.Volvo 2.Bmw 3. Mercedes 4.Superman |
Ma bag si eu la cunoscut :D
|
Ahh..imi raspunde si mie cineva?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Eu am terminat de cunoscut :lol: le-am făcut poze etc ...când ţi-am zis să vii tu nimic batman batman :lol: Tare faza cu Superman ... :lol: |
KAY tot respectul.....chiar tare faza cu superman:))
|
Am vazut o fata intr-un Subaru Impreza WRX STI cel nou N14 sau cum ii spune plecand glont de la semafor si m-am indragostit. Si intr-un evo i-ar sta bine :X :love:
|
Quote:
Se pare am ajuns si eu sa am preconceptii :???: |
4 Attachment(s)
:arrow: Pe burtă toamna asta ...:)
|
Quote:
|
smart.....prea multe fete au deja....
ford ka ceva decapotabil merge....;) e tare faza cand le vezi intr-o dacie 1310:lol::lol: |
Quote:
Dar celălalte ce au mă rog ? nu-s tot maşini ? nu la fel se conduc ? Aaaa....scuze ...am uitat că zboară şi femeia probabil că nu ştie să zboare :rolleyes2 pfff ....lasă continuaţi voi să puneţi stockuri ....şi eu pun ce îmi place şi ce ar merge întradevăr pentru o "gajică" ;) Suntem pe un forum de tuning nu de stockisme :lol: Quote:
Da ...decapotabile ...merge perfect un ///M6 Cabriolet ...lăsat pe burtică :-) Da , tare e faza când vezi o tipă într-p 1310...pentru că puţine ştiu să conducă dacie ...şi totuşi e de respectat |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce are smartu'? :lalala::lalala:
cu un smart te distrezi mai bine decat cu oricare din masinile din postul tau mdb ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Pentru gagici...desigur cel mai smecher o Toyota Tundra..asa pot fi vazute de la distanta si stim cand sa ocolim...hmm am fost rau nu..hai sa le dam un vw bettle ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Chiar as vrea sa imi vad iubita cu masina asta sa ma plimbe si pe mine prin oras :))
Ei ii place , voua ? |
1 Attachment(s)
90% sau mai mult din lume, nu ar sta pe ganduri daca ar vedea masina asta :)) Deci in concluzie si eu cred ca smart`ul este cea mai potrivita masina pentru o femei. Dimensiuni mici, manevrabilitate buna, deci usor de parcat si de evitat :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:D:D:cred ca merge:)
e tare smartul`...mi-ar place un roadster sau un crossblade mai bine decat un fortwo:-P |
7 Attachment(s)
:arrow:o masina frumoasa pt fete frumoase;)
|
Quote:
|
Pariu ca nicio domnisoara / doamna de pe forumul acesta nu ar conduce asa ceva :lol:
|
ce mai e si porcaria aia mov?
|
O tigra la baza :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning