![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
o sa fac alte poze si sa le pun ca ma mananca curiozitatea astaaaaaaa cum ar putea iesi ca sport in nici un caz nu iar sta bine si nu vreau sa ma vad la kitch
|
1 Attachment(s)
auro: am incercat eu sa-i fac ceva, da' la reconditionare (spoiler fata si aripa spate) m-am ofticat si-am renuntat.
|
3 Attachment(s)
care se baga sa-mi faca si mie loganu ?
l-am facut si eu dar as vrea sa vad si varianta voastra ! thx !! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam atat am facut :cry: capota si plafonul sunt vopsite ;) am vazut un logan asha si arata f bine :mrgreen:
daca vrei o culoare anume sa spui ;) |
3 Attachment(s)
ia vedeti de puteti face ceva si cu a mea...ii cam jegoasa ce-i drept :)
|
1 Attachment(s)
uite golanu'.... jenti am cautat putin si nu am gasit nimic sa mearga la unghi... daca are cineva si vrea sa-i puna.. sa-i puna.....
|
va multumesc baieti ! e f bine asa ! ;) la aia o sa-i pun eu jenti andrey ;)
|
topser sa cauti la masina mea parca un logan cu capota si plafonul vopsite ;) arata f bine ;)
|
il stiu de pe daciaclub pe baiatul cu loganul vopsit ! asa am si eu de gand sa-l fac cu kit-ul de la AM ! numai bine
|
Am o Mazda 929 GLX din`84 ....acu probabil va intrebatzi ce mashina lu` Dumnezo` mai e shi asta...:)) sunt foarte curios ce tuning ar putea ieshi din ea...ma bate gandu sa ii fac un tuning ...poate asa pot sa o vand ...ca am ramas cu ea pe cap :P :)) ;)......
PS : :)) Cum Dumezo` pun shi eu pozele cu mashina mea ? :)) ca imi cere ceva url :)) |
5 Attachment(s)
:idea: eeee...uite ca am gasit :P :D ;)
|
1 Attachment(s)
:lol: Sa va dau una si din spate :-P
|
E incredibil ce facetzi...acu am vazut nishte mashini modificate de voi pe forumu asta shi nu imi vine sa cred ce bine poa sa arate o masina care de fapt numai potzi sa o numeshti mashina ...shi dupa ce o facetzi voi cu programele alea a voastre shi ideeile vostre parca ar fii rachete de cateva zeci de mii de euro ...suntetzi valabil...Bafta in Continuare shi sper ca cineva va plateshte pt ce facetzi;-) :clap:
|
Daca se poate sa`i pune`ti shi nishte neoane roshii sau albastre cum vretzi ....acu incepsa fiu chiar nesimtzit....va rog f mult sa ii facetzi un virtual tuning !
PS::D Daca nu va plateshte nimeni pt ce facetzi va platesc eu doar sa ii facetzi tuning :D ;) |
incearca sa faci si tu pozele cu o camera digitala ;) e calitatea pozei prea mica ;)
|
4 Attachment(s)
salutari la toata lumea; as dori sa stiu ce ar putea iesi din "masinuta" mea, adica de la ceva simplu, pana la modificari mai complexe; va multumesc anticipat
|
Eu zic ca, calitatea la primele poze e f buna...oricum ...nu potzi sa ii faci tuning ? sau de ce zici ca nu e calitatea buna ?
|
loco911 am incercat sa o modific si unde sunt parti intunecate nu se intelege nimic ;) asta e problema
B41VTN - aceeasi problema si la tine ;) calitatea pozelor este mica si rezolutia la fel ;) |
Quote:
pot sa incerc si cu un tel cu 1.3 mp? ca poate ies ceva mai bine. |
shantzu Nu pot sa`i mai fac Poze :))
2 Attachment(s)
Mai...te rog eu..indiferent cum iese punei akolo shi tu un spoiler ceva pe`akolo sa vad cam cum ar arata ... ca de facut alte poze nu mai pot ca mashina arata cam asha acu..... :D :P :lol: a luat fok baga`mi`as ceva in ea ::lol: :twisted:
|
Trabant De Polonez
3 Attachment(s)
Vreau doar sa va arat ce virtual tuning a facut un polonez bata`l foamea......e un amarat de trabant da a ieshit zuper ;):shock: :lol:
|
bv lui ;) ai vazut ce calitate are poza cu trabantul , pune si tu poza de o calitate asemanatoare si vedem ce facem ;)
B41VTN - incearca dar sa nu misti deloc telu sa iasa cat mai bine ;) |
shantzu dar nu intzelegi ca nu ii mai pot face poze ca a luat fok la motor shi tzi`am pus nishte poze akolo sa vezi cum arata acum....acu inainte tre sa o fac shi apoi ii fac poze ...dar te rog eu fa cumva akolo un tuning ...schimba`i toata culoarea daca te ajuta sa fie calitatea asemanatoare de la spoiler la mashina..;)
|
Loco911
Acum ni s-a lansat un concurs .. ceva mai greu si ne ocupa mai mult timp, deci pt o perioada scurta de timp, va rog sa ne scuzati,dar nu va putem lucra masinile Daca cineva are timp .. va rog sa ajutati aici popu.la.tia :D (lool, mi-a cenzurat po****tia .. crezand ca e injuratura :D ):lol: Ps: cand faceti poze .. folositi de obicei o camera foto, calitatea pozei este f importanta...ca noi sa putem lucra mai bine ;) Multumim pt intelegere |
Te intzeleg tng ...daca e sa ii mai fac poze tre sa ashtepti mult shi bine ca la asta drequ ii gaseshte piese :P ;) ...mai am o rugaminte daca mai shtii pe altzii care fac virtual tuning te rog eu intreaba`i daca nu incearca macar sa faca ceva cu ea sa vad shi eu cam de`o idee cum arata ...ms mult shi bafta la concurs.
|
1 Attachment(s)
caliutatea pozei e f slaba si nu imi permite sa iti vopsesc mashina ti-am pus totusi un spoiler fata prag si jante. nu am timp mai mult
|
mah loco911 ... te rezolv eu cu masina .... ti-o fac eu :D ... numa ca nuj dak am sa mai gasesc adresa asta assa ca contacteaza-ma pe id de mess [email protected] oks ?
|
L33L00 tu postezi aici da' de fapt nu stii pe ce adresa postezi ? :lol:
|
am si terminat poza lu loco911 ... mie imi place cum o iesit .... sa ma anuntati dak va place ... trebe sa va placa
https://img56.imageshack.us/img56/109...844copy4ua.jpg |
bennygalea shi L33L00 va multzumes f mult ..imi place la nebunie ...L33L00 a ta a ieshit superb ...e incredibil ....mii de multzumiri :D
|
Inka am ramas shokat de ce a reushit L33L00 sa faca din mashina mea !:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: 8)
|
frate ce e ozn`u ala ? !?!?!?!?!
|
e o Mazda 929 Coupe ;) :D
|
E foarte rara :))
|
esti u shokat ce a facut din masina ta....da e fff.ireala
|
Nu cred ca e ireala ...tuningu ala e posibil...spoileru fatza shi priza de aer de pe plafon se pot face f ushor ...chestia cu farurile e mai complikata dar e posibila.
|
nu zic de masian ta.... ea e frumoasa
zic... ce a facut.. L33L00.... un mare ozn |
Aia verde ? pai din mashina mea a facut aia verde ...
|
Cred ca eu am pierdut firu conversatzie :)) scuze daca nu ne intzelegem :)) :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning