![]() |
Re: AMALGAM
Quote:
|
bah deci sa lasam americanismele...eu nu m-ash balaci intr-o piscina in zona aia deoarece:
1. e o zona de trafic intens shi e plin de praf. 2. se uita totzi zgaitzii din tramvai/tractor(de pe pod) cum sar eu burta. insa faza cu pontonul e beton. mi-ash lua o barca sa vin de pe strand pana la terasa la tine sa beau un suc cu pretena. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa vedetzi ca o sa fie fain locu.piscina nu fac ca n-am cum si vorba lu morghen:nu-i chiar o zona ideala pt. piscina.desi praf nu o prea fii ca o sa asfaltez drumu acolo jos linga mures sa se poata circula.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci daca o sa duci ski jeturi io imi fac abonament.vara asta o fi treaba? |
sper ca reusesc sa gat intr-o luna sau doua.si ski jeturi or fi sigur.
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu si eu.....ne dam cu jeturi
|
bah s-o dat ieri unu pe aici cu jetu si o dat cu el de pietre.ii prea mica apa acuma.mai tre sa vina ceva inundatii si dupa aia mere.
|
1 Attachment(s)
Rugaciune pt SEFI .:lol: :lol:
|
Este la President piscina , si stiu acolo mai multe fete ce merg si stau pe-un suc toata ziua... ies mai ieftin ca pe strand. Ideea cu pontonu' e super misto , am o casa la Bodrog la 30m de Mures , anul acesta o renoveaza si vreau sa-mi iau si eu o barcutza cu motor... Pe insulari si pe mine sigur o sa ma ai client , chiar daca beau un suc nu stau toata ziua :D
|
va astept cu cea mai mare placere.numa sa gat treba si puteti veni.
|
tekin,iar ai fost la ruleta?mai mai.ai crezut ca nu te vede nimeni?
|
histtttttt despre asta vorbim pe privat ok domnu ?????.....am fost la wings
|
mah da ati murit?
|
ce pustiu ii p forumu asta de cateva zile incoace....
|
cred cs is la mare toti.na nu-i bai ca plec si io.
|
aci ploua...
la voi? |
si io plec..mai un pic...da unde ii andrei sa mai puna ceva poze ..comentarii..ceva...sau alalalt....tazmania ala....:)):))
|
pai la ora asta probabil ca sforaie.
|
Quote:
|
sta cu ochii lipiti de geam .. poata poate vede vreo masina de RS sa mai traga un set de 100 de poze si sa le puna pe forum.
|
Andrei cat ceri pentru o sedinta foto?
|
Andre3y : Ce aparat foto ai ? Cand va fii gata masina vreau o sedinta foto la fostul combinat chimic , pe langa halele alea ruginite si utilijalele alea pe cale sa se prabuseasca.
|
Vezi ca Andre3y ii scump..talentu se plateste.
|
Care are treaba cu Tasmania?!?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mah tazmanian eu zic sa te apuci de munca.
Trebe sa scri cel putin 10 pagini zilnic pe sectiunea Arad. |
am trecut acuma p langa strand....cred ca va fi mai spre seara ceva concert....sau?? nu stie nimeni nimic??
|
astia or mai fost acu doi trei ani la festivalu berii.cinta naspa.cel putin mie nu-mi place.
|
Accident de accident intre Horia si Siria - 8 morti intr-un A4, sambata noapte, militia zice ca ar fi avut 200 la ora (???).
|
Quote:
|
clar o fost a6.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning