![]() |
2 Attachment(s)
Mersi..Era cald afara ca era vara..si trebuia sa-l ud si mi-am facut tzepi!!:P Hehe ...Hai ca mai bag o poza .. Cam asa ma imbrac eu.. :P Sunt un golan , nu ? :) :twisted:
|
Nu chiar dar mai ai sanse!!! LOL
|
DA esti un mare golan!
|
Dai cu sprayul si pe masina mea pls!!!!
|
zmd are dreptate sti mare golan :lol: :lol: :lol: unde erai acolo la munte la brasov sau??? :lol: :lol: :lol:
|
Bai \"golanule\", esti neurecheat? Pune si tu pozele alea mai mici, ca ma ia dracu' pana mi le incarca :P
PS: esti un secsi :lol: |
Cine vorbea.. B-12-ZMD este golan..si eu m-am luat dupa el.. :P Sorry pt marimea pozelor Gabi..Si Cataline nu sunt golan stai linistit..doar imit stilul West Coast :wink: :twisted:
|
AAAAAAAAAA ... Catalin ... Eram la cativa km de Brasov.. Era statiunea BRAN ! Frumos rau acolo...Dar nu prea era lume :P Si mpa ..da iti vopsesc masina..fac Graph cu mpa pe ea !
|
fain de tot acolo vreau si eu sa merg pe la munte anul asta :lol: :lol: :lol:
|
de fapt ideea era alta si nu prea vreau cu mpa ci o sa-ti explic ce cand o sa termin desenu!!! Vreau sa-i dau o culoare de baza ::: Verdele Cylan de pe matiz si Solenza si dupa aia Graphul dar ideea e ca trebuie sa gasesc o Vopsitorie klumea si fara multe pretentii $$$$si obligatoriu de calitate ca altfel nam facut nimik!!!
|
2 Attachment(s)
Eu la biliard ... (cam beat)
|
:lol: :lol: :lol: cooool mann !!!! cine stie sa joace biliard dintre voi bine ??!? :)
|
mie imi place mult biliardul,joc de vreo 5 ani!dar cat de bine,mai bine las pe altii sa aprecieze!oricum,cred ca sunt un jucator mediu!poate facem o bila la vara!
|
Me Me ..Eu stiu biliard..Atat de bine incat joc cu o mana cateodata :P Glumeam..stiu sa joc ..Te provoc Razvane!! :P :twisted:
|
2 Attachment(s)
Eu langa masina lui Mihai (B12ZMD) .. Ii puteti vedea si lui capatzana pe acolo :P :wink:
|
sa sti ca facem o bila la vara ca nam mai jucat demult sunt multe chestii mici pe care nu leam facut demult ....
|
Jucam si biliard la greu..stai linistit..numai sa vina vara asta mai rpd !! :cry:
|
2 Attachment(s)
MElodia asta imi place super mult !!!
|
:lol: :lol: fireburm mai uimit cum ai bagata melodia pe forum??
|
asta-i as in calculatoare!
|
:lol: :lol: :lol: da sti ..... cemic ii fireburn si cate stie deja :lol: :lol: :lol:
|
generatia noua e precoce rau!dar daca vor sti sa se foloseasca de tot ceea ce,nu pot spune decat BRAVO LOR!iar pt fire tot respectul!ca de fapt pt toata lumea!
|
Mersi Mersi...! :P Dar nu mi-ati spus..? Va place melodia ?? :wink:
|
I love MNM :)
PS: try to listen Aventura - Obsession ( English Remix ). Am incercat s-o pun pe forum, da' merge netu' slab. |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jo' Vivian - Dorian '77 Buc. Sunt TATA de CAPRI + Dacia Break Animals: ZAZA - 3 ani Caucazian RILA - 1 an Persan Clasic \" MARIED \" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
2 Attachment(s)
Pt catalin
|
HAHAHA !!!! :D :D :D
catalin...arata mult mai urat in realitate...zici ca-i bampir |
:lol: :lol: :lol: he he he zmd :lol: chiar? :?
|
Chiar daca s-a pierdut subiectul pe drum...
Vali nascut 19.12.1982 Bucuresti prima mashina Honda Accord Aerodeck '86 student la Hyperion la Jurnalism anul 2, si nu mai zic unde lucrez... alte ocupatii : pescuitul, calculatoarele, muzica... obisnuit. nema animale k nu ma lasa batranii dar imi plac la nebunie, orice patrupede. Pe viitor : cred ca o sa fac o organizatie pentru protectia animalelor. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
a venit si randul meu
prenume alex data 30 06 '82 student la Univesitatea Tehnica din Cluj Napoca anul 3 prima masina dacia 1310 lovita facuta de mine si tatal meu momentan dacia 1100 neagra (furia) :lol: :lol: hobby:auto ,tuning,fetele,si mecanica (auto) mai invat si eu de la tatal meu fara patrupede pe viitor visul unei firme de tuning :wink: :wink: |
Sunteti bine veniti amandoi ! :wink:
|
Quote:
|
Prenume: Adi
Nick: Adi_site sau Adi_tuning :) Data nasterii: 26 Iunie 1980 (hehe a trecut ceva timp) Ocupatia: Student an IV Cibernetica ASE; Administrator 4tuning.ro si Zenomotorsport.ro... ahh si mai lucrez si la Inedit Computers Hobby: Volga; Cursele de masini; Masina: Opel Kadett 1.2 (nemodificata) Asta sunt eu poate multi ma cunoasteti deja de la curse, pentru cei cu care nu am facut cunustinta asta sunt cu asta ma ocup. Poate am sa atases si o poza in curand :D :D :D |
ZMD este cel mai urat !!!!!! D-aia nici nu-si pune poza aici :twisted: :wink:
|
:)
Chiar ma, puneti si voi poze, sa va vedem moacele :) PS: in curand, poze cu mine la costum ( azi l-am cumparat, ca-s cumnat de mana peste 2 luni. Alti bani, alta distractie :evil: ) |
2 Attachment(s)
Hai sa spun si eu ceva.....
Ma cheama Virgil am 30 de ani,lucrez la Bosch la sisteme de franare...ABS/ASR/TCS/EHB......... Hobby-uri....masini masini,Firma mea,Sport si PC.... Sa nu uit si pisicile mele..... Masini....Supra,Grand Cherooke,Voyager si un Camion :lol: :lol: [img][/img] |
Virgil... bine-ai venit :)
PS: daca mai pui poze, dimensioneaza-le, ca-mi rupi conexiunea cu poze de peste 1 Mb :) N-am reusit sa vad decat 2 pisicute :lol: |
dz1: hmm tu care esti dintre pisicile alea ? :))
|
Nu am pus poze cu mine sa nu va speriati :lol: :lol: :lol:
Ala de jos din stanga....are 10 Kg........este iubirea mea.....\"Ursulet\" |
hmm 316, 318, 320, 325, 335 sau ... 350 :shock: ? :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning