![]() |
Re: BR 40 YUL
2 Attachment(s)
solex C40 ADDHE cu axa stoc! (pentru reglaj):D:D:D
prima cheie... dupa vreo 100 inainte:D:D:D:D |
yulica tot respectu sa o vad in acctiune :> alaturi de UUT cand va fi gata si el :D poate cn stie la vreo liniuta:> acuma ai cativa care sai scoti pe interval la liniute:D
|
Quote:
Mersi |
bv iulica :D ia zii vedem ceva in seara asta?:D
|
1 Attachment(s)
un filmulet de astazi...
|
sperii copiii !!! bv iuliane se aude frumos... si evacuarea si carburatoarele :twisted:
|
lasa ca maine vin la tn sa aud eo calumea nu filmari :D
|
Furtunele sunt de benzina? Sau le-ai pus temporat sa vezi daca iti vine benzina:) poze poze, cand faci si tu 2 3 poze?:D
|
Quote:
furtunele alea leam gasit la un magazin de piese auto care era destul de moale incat sa intre pe stutul la pompa. si la conducta de tur ( care este aia originala) am pus o bucatica de 3 cm de furtun mic (ca ala de stropitori) pe conducta si peste el am venit cu furtunul asta gros. asta a fost singura optiune. cine stie in braila, sau la ce fel de magazin gasesc vacuumetre |
Quote:
Am avut impresia ca furtunu e dala de gradina:lol: De ce ai pus teava de tur pe retur? Sa nu faca presiune pe teava mica de retur? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
succes iulica.Spor la treaba, o vrem forta:twisted:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un film de azi dupa ce sa montat axa si porcii!
|
like :lol:
|
ee lasa cand va merge calumea te`o cer o tura: :twisted:
|
si mai este si filmuletul asta...https://www.youtube.com/watch?v=HS1xd56m0ok
|
Motor ai, axa ai, porci ai, dar frane? Frane ai pentru motorul asta?:lol: sunetul motorului este cel putin bestial:D felicitari pentru munca depusa:-P
|
Quote:
am servo frana de papuc diesel. ai pm cu un "TIP":D |
Mai muta din greutate in spate, sa se mai echilibreze greutatea:-P ce pompa de frana ai?
Fa o investie si pune discuri pe spate si ventilate pe fata, pe DC sunt mici tutoriale cum sa faci asa ceva;) chef de munca se vede ca ai... de ce sa nu profiti |
N-ai ce sa vrei mai mult de atat. O intrebare totusi: Curge benzina din carburi la relanti?
|
nu prea merge in parametri normali...
|
Quote:
"mikkai >O intrebare totusi: Curge benzina din carburi la relanti?" inainte da. pompa de benz baga pres prea mare si forta cuiele, dar acum mia explicat YGS ceva si o sa incerc. facusem io ceva si nu mai baga asa des, mai curge dar foarte rar. |
Quote:
se aud unele intreruperi...ceva de la aprindere cred ca e.. |
Quote:
|
Ce volan ai pe masina? Fa-i si tu o poza:D si eventual trage si tu 3 poze la compartimentul motor, sa vad si eu cum ai set-up facut pe acolo:-P
|
6 Attachment(s)
pozele cerute...
scuze pentru electromotorul acela jegos, dar cel care a fost inainte pe masina dupa ce l-am curatat si vopsit si-a dat demisia.:D |
Quote:
|
Quote:
Totusi bateria ar trebui pusa in portbagaj, sa vezi ca dupaia o sa fie si mai frumos compartimentul motor:D Volanul nu-l dai?:lol: de mult caut un volan deep dish dar mai ieftin asa:-P |
Quote:
da, altrernatorul voiam sa zic. o sa ajunga si bateria in portbagaj. airboxul este modificat de mine din cutia originala de filtru a carburatoarelor. Quote:
|
Ehhh..Iulica..sunt ceva schimbari in f bine acolo sub capota de cand nu am mai fost noi pe aceeasi lungime de unda cu Daciile...8)
Felicitari pentru cum arata si merge si sa te vad la o paralela cu campionul FUM;) Ma ambitionezi si pe mine sa termin ce mai am de facut la Dacie si sa te scot la interval ca nu se mai poate:D |
Quote:
|
Quote:
Iulica, dar de unde ai tu capacul ala asa frumos???:???: |
Quote:
te astept cu dacia la start.:D |
Quote:
Ai facut ceva cu furtunele alea? |
Iulica ce sa mai zic frumos, cand vin pe la braila ti-o iau iar la o sipca :P !
O mica critica , schimba borcanul ala cu muraturi specific dacia, cu ceva putin mai aspectos. |
o sa schimb borcanul cu unu de GTT ca sa fie instalatia sub presiune.
Acum... stie careva de ce imi arunca benzina afara din gurile la carburator? |
Teoretic, prea multa benzina, zic asta ca si la mine iesea benzina prin gurile de la carburatoarele alea moto... prea multa benzina, cuiele pontoane nu fac fata si dau pe afara
Totusi, pune benzina intr-o sticla si leaga carburatoarele la sticla aia, sa aibe benzina prin cadere si vezi cum se manifesta... daca nu mai curge, inseamna ca ai presiune prea mare, daca in continuare curge, nu mai stiu:lol: Muttley ar putea sa te ajute in astfel de probleme, el e mai priceput in orizontale |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning