![]() |
Re: Evenimente
Quote:
|
Duminica vtm la sugas. www.autocrono.ro
|
|
Cam naspa daca o sa fie pe Carpatilor tinand cont ca toata strada e numa curba.
|
Abea astept sa vad! Prima cursa de accelerare pe zapada! :D
|
imi pun gumele de iarna si va bat pe toti:lol:
|
Poate cineva sa dea un copy/paste de pe linck ca eu nu pot intra sa vad ce cand si unde...
|
Quote:
|
Poate m.am exprimat gresit, m.am referil la ce e pe linck,adica ce e pe site.ul celor de la gtt,anuntul lor...nu pot intra pe site.ul lor nu stiu de ce...
|
Quote:
Daca esti mare pasionat auto nu trebuie sa lipsesti la un asemenea show. Data evenimentului: 12 decembrie 2010 Locul desfasurarii: B-dul Carpatilor. Evenimentul va avea loc si cu sprijinul viceprimarului Miklos Gantz, dar si al lui Florin Popovici. Vom reveni in scurt timp si cu afisul evenimentului. |
multumesc run4fun la aia ma refeream...
|
Duminica viitoare, 5 decembrie, este concurs de indemanare auto organizat de autocrono la Sfantu Gheorghe.:D
|
Quote:
ms anticipat |
Quote:
Descriere Denumire concurs: Cupa Mr. Mikulas 2010 Organizator:Club Auto Crono - Sf. Gheorghe Locatia: Str. Constructorilor Nr.1 Traseul: este acoperit cu asfalt Data concursului: Duminica 05.12.2010 Intentia de participare pana in data de: 03.12.2010 Adresa de E-mail: [email protected], [email protected] Tel: 0740-944841, 0728-317443 Pagina de Web: www.autocrono.ro Incheierea inscrierilor la locul concursului: Duminica 05.12.2010 ora: 11:00 Taxa de înscriere: 60 RON START concurs: Duminica 05.12.2010 ora: 12:00 Festivitatea de premiere: la 15 minute de ultima masina Numărul concurenţilor maxim admişi este 50. Categorii: Grupa N1 – cu capacitatea cilindrica pana la 1400 cmc Grupa N2 – cu capacitatea cilindrica intre 1401- 1700 cmc Grupa N3 – cu capacitatea cilindrica peste 1700 Grupa F – participare feminina indiferent de capacitatea cilindrica Grupa OPEN – indiferent de capacitatea cilindrica Automobilele dotate cu turbo, se incadrează intr-o categorie imediat superioară Premii: se premiaza cu cupe, medalii, concurentii clasati pe locurile I,II,III in clasamentele constituite pe categorii. |
Quote:
|
Pe site la autocrono a ramas valabil anuntul deci banuiesc ca se tine.
Oricum eu dau un telefon maine de dimineata sa nu merg degeaba. |
Cupa mos nicolae se tine de mult pe zapada, mai dese au fost editiile cand a nins decat cele in care a fost uscat sau ud pe jos, in principiu nu ar trebui sa fie probleme si sa se desfasoare in conditii normale.
|
|
felicitari participantilor! si mai ales echipajului sot+sotie care au dus 4 cupe acasa :)
|
"Concursul s-a desfasurat intr-un cadru intim" :D
|
au dat cu google translate
|
Multumim mult si credeti-ma ca a fost cel mai frumos concurs de pana acum organizat de Clubul AutoCrono din toate punctele de vedere.Pacat ca la mansa Open,publicul cam disparut din cauza frigului,banuiesc.
Sper ca la urmatorul concurs sa fim cat mai multi participanti.Astfel,vor fi si spectatori mai multi. |
PROGRAM - Concurs de indemanare pe zapada
Comandau - editia a VI- a Descriere Denumire concurs: Winter Racing 2011 Organizator: Club Auto Crono - Sf. Gheorghe Locatia: Concursul de indemanare auto se va desfasura in satul Comandau. Asezat intr-un peisaj mirific, la cea mai inalta altitudine(1.017 metri) din judetul Covasna. Traseul: este acoperit cu zapada Data concursului: Duminica 06.02.2011 Intentia de participare pana in data de: 04.02.2011 Adresa de E-mail: [email protected], [email protected] Tel: 0785-529574-in Comandau; 0740-944841, 0728-317443 Pagina de Web: www.autocrono.ro Incheierea inscrierilor la locul concursului: Duminica 06.02.2011 ora: 11:00 Taxa de înscriere: 50 RON START concurs: Duminica 06.02.2011 ora: 12:00 Festivitatea de premiere: la 15 minute de ultima masina Numărul concurenţilor maxim admişi este 25. Categorii: Grupa N1 – cu capacitatea cilindrica pana la 1500 cmc Grupa N2 – cu capacitatea cilindrica intre 1501- 2000 cmc Grupa 4x4 – indiferent de capacitatea cilindrica Grupa OPEN – indiferent de capacitatea cilindrica Automobilele dotate cu turbo, se incadrează intr-o categorie imediat superioară Premii: se premiaza cu cupe, medalii, concurentii clasati pe locurile I,II,III in clasamentele constituite pe categorii. |
hooo bha, ce va inghesuiti asa??? mai ieftin prin parcari nu?
|
esti 4x4 si de dai mare????
o sa vin si eu dar sa va sustin!! |
da` nu trebe rollcage?
|
E doar indemanare.
|
pf...
bun, deci la cat ne vedem si unde? :D |
Quote:
|
cum vine iarna cum se umfla 4x4 in noi, daca nu intervine nimic extraordinar mergem in aceiasi formula ca tura trecuta sa ma bateti iara :D
|
Cred ca forta e de partea ta de data asta :)
|
Quote:
nu vreau sa mai conduc spre casa in chiloti ! :lol: |
Cine ia cupa, pleaca in chiloti acasa, asta e regula
|
1 Attachment(s)
M am mai dat la comandau cu jeep ul si n am facut mare lucru, am scos un timp foarte slab, in ciuda 4x4 momentul mare generat de greutatea masinii o face greu de controlat si oprit.
Sustin motiunea cu cupa :censored: Eu preventiv vin asa...:arrow: |
=)))))))))))) tie iti trebuie ceva mai mari.
|
Da, si niste ghete cu cuie pt bigu :D
|
Te-am gasit :), alaturi de un comentariu d-ala de care iti place tie :)
https://www.youtube.com/watch?v=xrBje_tA5IU |
Evident mereu de pe margine e mai usor si mereu restul ar fi mers mai bine.
No, pana atunci ne descurcam si noi cum putem :D |
Quote:
|
Ultima strigare, maine 9:45 in triaj la Petrom.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning