![]() |
Re: Help Thread
Quote:
|
dakapas mai in jos decat pozitii imi blitzeaza farurile..
cum sunt si la loganuri si alte masini...spre exemplu la logan tragi spre tine de maneta de la blocul de lumini...si blitzeaza.. |
Quote:
|
Quote:
In schimb trebuie sa te sustin cu sfatul de a inlocui blocul vechi de lumini ! si jocul nu e intre faza lunga si faza scurta,pentru ca faza lunga e sus,faza scurta la mijloc,pozitii jos,si sub pozitii sunt asa zisele blitz-uri. Seara faina ! |
Quote:
|
cel original la p"Tinerica mea din '80" era ca si asta http://conexgrup.iasi.rdsnet.ro/shop...30030-jwvu.jpg,
iar cel pe care il am acum e asa : http://images2.okr.ro/auctions/2010/...41-700_700.jpg |
da, modelul vechi este cu semnalizarea pe el! si modelul nou cu semnzalizarea separat! dar modelul asta nou, are 3 modele de mufe dupa cum stiu!;)
|
Spyke dak ai timp si esti prin hd...nu vi intro zi sa te uiti la batranica mea sami zici cei acolo ca numi dau seama deloc..:(Iti dau un pm cu nr meu de tel...si dak poti sa vi imi dai un apel
|
Quote:
|
Salutari!! Nu ne-am mai vazut de un an!
Uite cu ce vin si eu: am nevoie de un pic de ajutor pentru ca sa gasesc una din variante. Mecanicul meu mi-a cerut sa-i gasesc ori traducere de GUI pentru softul VCDS 805 pe care il are, ori un manual pdf in limba romana pentru acest soft. Nu se prea descurca cu versiunea in limba engleza, asta pentru ca habar n-are de engleza ;) Va rog frumos sa imi usurati cautarile si sa imi postati link de unde sa pot downloada pdf-ul (este de preferat, pentru ca sa nu alterez softul cu patch-uri), ca eu unul am cautat de mi-au sarit capacele, dar ori sunt io prost, ori nu stiu sa caut :twisted: Multumesc anticipat ;) astept raspuns |
3 Attachment(s)
n-am gasit nici eu decat ceva in engleza(vezi Attached Files)...nici nu cred ca este in romana cel putin pe net... oricum bafta cu cautarile
PS: imi puteti zice si mie cu ce as putea sa umplu gaura din stop? |
AM pierdut portofelul cu talonul masinii permisul de conducere 2 carduri si niste bani in el.Daca auziti cv depsre portofel datimi un apel ca va sun eu inapoi nr meu 0728194406
|
Am uitat sa specific ca am pierdut portofelul in spate la rusca.Ar putea fi pe langa generala 3 pana langa benzinaria agip.Eu nu lam gasit
|
cam nasol. la cat de cinstiti sunt romanii nici macar actele nu le mai gasesti, ca le arunca la gunoi bulangiii.
imi pare rau pentru tine. |
Revin...mi-a fost returnat portofelul cu tot ce era in el.inclusiv banii...Mi lea gasit un instructor auto in timp ce preda orele de condus.:X
|
2 Attachment(s)
Cine ma ajuta si pe mine?
Am nevoie de cateva "coame" pentru casa, ceva demolari prin zona? Sunt chestiile alea de se pun in varf. |
Quote:
|
sa speram
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o statie pentru weekend?
|
Sepricepe cineva sa curete un asetofon cu cd pe dinauntru pe la lentila de citire a cd-urilor?
|
Care ai un modulator functionabil care nu are ce sa faca cu el?... dau o bere sau un suc :)
|
Multumesc Claudiu pt. ca te-ai deranjat si duminica sa ma ajuti cu vagcom-ul ... Apreciez efortul ! ...
|
Nici o problema, oricand este nevoie rezolvam.
:) |
Are cineva 2 gume iarna M+S :rolleyes2 175/65 R14 ? Sa ma scape de stat la coada aia imensa de la Pestis la caucioace? :rolleyes2
|
Quote:
|
bag p in ea lege cu gumele de iarna ca este nebunie peste tot la vulcanizari, cred ca isi fac astia la primavara vile peste vile. inainte schimbam linistit in 10 minute si acum am pierdut un ceas aiurea in tramvai, cu programare si inscriere pe tabel.
zici ca vine sfarsitul lumii. :) |
Sal am nevoie de putin ajutor...
Are cineva cilindrii de pe spate pentru dacia 1300?:( |
Quote:
|
am rezolvt cilindrii spate da am alta problema iar etrieru fata stanga...:( mi sa mancat filetu de la aerisitor..are cnv din inamplare un etrier pe care nul foloseste si ii in stare buna...cu sau fara cilindru....doar sa nu aibe filetele mancate...dau o bere sau suc... :(astept pm sau un apel la nr 0728194406
saptamana asta sunt sch 2 si nu pot sa rasp la tel decat in pauze...deci as prefera apel... |
Stie cineva un mecanic care repara cutii de viteze?
Stie cineva un mecanic care repara cutii de viteze? Prin deva/hunedoara sa fie pret buna:) cutie de diesel de 1.6 golf 1
Edit by:FRSonic - nesscar, ti-am mutat eu postul aici pt ca ai mai multe sanse sa-l vada cineva decat intr-un topic nou ;) Bafta! |
pret bun pentru tine sau pentru mecanic?
:) |
am 2 anvelope de iarna m+s dar nu sunt la fel si as vrea sa le pun pe spate....
cele de pe fata sunt pereche dar cele de pe spate difera...este vreoproblema sau sami cumpar si pe spate 2 bucati? |
Quote:
|
da...am cautat sapt asta de am inebunit si tot nam gasit...pe talon imi scrie 155 r13
atat |
Quote:
|
poti sa postezi 2-3 poze cu el...sa vad....
pe 165 am gasit eu in hd...dak iti trebuie...acolo la iesire din hd am fost numai maine au zis ca primesc... |
Quote:
|
poi langa spital este o vulcanizare...si au la 60 de lei bucata...dak vrei iti dau un nr de tel si suni acolo si intrebi 0766631170
nr de acolo dak vrei iti dau si nr de la vulcanizarea ia de acolo de la iesire din hd |
Se pricepe cineva la montarea unui carburator dublucorp?Cam ce piese miar mai trebui pt a il monta?
|
cine stie sa dea cu lac niste triple?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning