![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Cine stie sa imi regleze si mie schimbatoarele? Imi atinge lantul de schimbatorul de la foi in unele pozitii..
|
Quote:
Numai pe încercate poţi vedea cum poţi strânge şufa. |
Quote:
|
Quote:
P.S. Şi eu sunt Stan păţitu' când vine vorba de dat bicicleta. Aceeaşi situaţie mi s-a întâmplat şi mie, am dat bicicleta unei prietene şi am păţit cam acelaşi lucru. Maşina, bicicleta şi femeia nu se împrumută! :lol: |
ce parere aveti de piesele POINT de prin magazinele astea online ...???
|
4 Attachment(s)
noua achizitie.....sunt foarte multumit de ea...superba....cel putin pentru mine
Mali Tyrant............ p.s:nu ma luati in seama:lol: |
a murit forumul asta????:D:D:D
|
Se pare ca da.Sa mai inviem topicul,mai povestesc si eu intamplarile mele cu bicicletele mele:
Prima mea bicicleta am primit-o la 5 ani,cand am vazut-o la benzinarie si urlam cat puteam ca o vreau:lol:.Mult n-a tinut,pe ea m-am invatat sa merg si a ajuns praf,dar,mergea(si acum traieste pe la o verisoara mai mica:D).A doua bicicleta a fost un bmx dinala chinezsesc.L-am primit pe la 8 ani.Eram cel mai tare pe vremea aia,cand trecea "jmecheru" cu bicicleta pe drum(vecinii neavand asa ceva).A urmat o impopotonare zdravana a ei,cu stelute pe spite,stopuri,ca,na...eram "jmecher" tare.Am facut-o si pe aia praf,dar si ea mergea si ea ajungand la aceeasi verisoara:oops:.A urmat o bicicleta mai "tzapana",un DHS mountain(trialu' de azi:D).Si aia a avut un tratament ca si anterioara,dar mergea foarte bine ca o intretineam fiindca ma speriau parintii ca nu-mi mai ia alta:rolleyes2.Prin Februarie 2008,cand am strans destui bani(cu "mana" mea:D),mi-am achizitionat alt jaf si anume un amarat de DHS Instinkt:D.Eram "tare" rau pe vremea aia ca aveam bicla cu suspensii si jante duble:shock:.Se mirau toti de ea:lol:.In vara anului trecut mi-a venit mintea la cap si mi-am zis:nu mai sunt copil mic!!!Mi-am curatat bicicletele de banda adeziva,am dat porcariile nefolositoare jos.Mountainul cel vechi i-am dat o vopsea neagra,i-am schimbat aparatorile ,aveam kilometraj,eram tot "jmecher".Nu m-am oprit,am vrut sa fac ceva unic si,vazand un videoclip pe youtube,cum unul isi "chituia" bicicleta si suda la ea,am trecut la actiune.Ce iesise ati vazut si voi: o panarama penala.Colegii de forum(voi),carora le multumesc din tot sufletul:oops:,mi-au deschis ochii si am optat pentru un trial.Am vrut sa fac senzatie si chiar am facut.Ca o paranteza,in ultimele saptamani am mers cu trialul la scoala.Ma amuz terbil auzind intrebari de genul: -"Ba,asta n-are sa?" -"Ba,cum mergi fara sa?" -"Ba,e d'aia de scheme?" -Nu-mi aduc aminte cate intrebari stupide aud zilnic Acum,as vrea sa optez pentru o bicicleta ma zdravana si sportiva.Am doua alternative:ori un CROSS ori un BMX.Parca as vrea BMX.Vreau ceva de strada. Hai ca v-am plictisit:lol: Scuze de deranj!!! |
da chiar erai jmecher acum 3 ani cand aveai tu bmx d-ala chinezesc :)) numai are nimeni ce ai tu :)) boss de boss :))
|
Quote:
Nu am spus ca ma cea mai tare bicicleta,ci am vrut sa spun ca atrag si eu cateva priviri:lol: |
Ai spus-o intr-un mod ciudat, ce aveai tu numai avea nimeni, se uitau toti dupa tine ca aveai.. bmx chinezesc si erai jmecher.. :)
|
rob3rt0, ai vorbit de parcă ai avea acum vreo 23-24 de ani şi ce aveai tu acum câţiva ani, nu mai avea nimeni...
Depinde şi în ce cartier sau zona locuieşti. |
Nu fac nicio paralelă şi nu iau pe nimeni la mişto, dar pe topicul ăsta răspunsurile sunt mai documentate, mai la concret şi mai bine argumentate decât pe topicurile multor şoferi şi piloţi atotcunoscători :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ieri am observat ca pinioanele au ceva joc...scot roata,incerc sa bag cheia de pinion dar nu intra din cauza piulitei de pe ax,cand vreau sa desfac butucul,nu reusec nici cum,chiar mi sa indoit o cheie(intradevar era mar amarata,dar pana acum am desfacut cu el multi butuci).
care ar putea fi problema?mai incerc sa fortez sa se desfaca?sau ii posibil sa fie cumva inchis ?sau pe rulmenti si de aia nu se desface? precizez ca ii butuc shimano deore lx ahh...si daca reusesc sa desfac,atunci daca as strange pinioanele cu cheia aia speciala ajuta?sau poate fi de la altceva jocul ala? mersi:P |
Quote:
|
nu vreau sa schimb pinionul,ci doar sa-l strand ca are joc
|
bicicleta tunata:D
1 Attachment(s)
Poi am dat peste acest forum si este foarte tare doar ca am observat ca multi cred ca daca si-au luat o bicicleta de la magazin gata e super tare e tunata etc...frate tunata inseamna ca iai adus tu imbunatatiri etc... De exemplu la bicicleta mea am facut urmatoarele: vopsita albastru cu negru metalizat, far, semnalizare, kilometraj, neon, un amplificator 2x22w stereo(watti reali) facut chiar de mine cu 2 boxe una de inalte si una de joase ambele de 5w si se aud foarte bine muzica o am de pe un mp3 totul e perfect multa lume ma laudat si chiar au ramas masca ca aproape egaleaza o dacie cu sistemul ei romanesc:))) am lucrat ceva la estetica ei si am incercat so fac sa arate cat mai bine dar e greu si dotari si aspect... in orice caz eu zic ca arat foarte bine pt ce stie sa faca si cum merge iam pus si un megarange:X si am facut un test la greutatea si dimensiunile ei se duce la 40Km/h in drum drept:X deci e super calumea:X astept sugesti si pareri:*
|
1 Attachment(s)
Quote:
joc tot grupul de piniuane nu are cum.. pt ca el se strange in mom in care tu pedalezi.. unde trebuie sa umbli.. este in centrul pinionului.. intre montantul care vine pe ax si pinioanele propriuzis.. unde sunt bilele si "cateii"... da roata jos.. si daca te uiti atent.. intre locul unde bagi u cheia aia speciala... si primul pinion.. e o distanta de 5mm... este o piulitza circulara.. si o sa vezi ca scrie ceva si ca are si 2 gaurele mici.. baga o surubelnita in una din gaurele.. si bate usor cu ciocanul.. si o sa se stranga.. daca e strans la maxim.. desfa si o sa vezi ca sub piulita aia.. sunt niste distantiere.. scoate cate 1 si vezi cum merge treaba... ai mare grija cand desfaci sa nu iti zboare bilele.. ca ai ce sta sa stergi si sa asezi la loc=)) sper ca ai inteles ce vroiam sa zic.. uite si o poza... e sngl speed.. dar principiul e acelasi...(era singurul pinion cu care aveam poza.. de pe chopper:P) |
Re: bicicleta tunata:D
Quote:
Nu ştiu difuzore pe bicicletă? Neon? Iauz, frate.. ăsta e tuning da se poate numi aşa da e kitch toată ziua. Părerea mea. Bicicleta e făcută să te plimbi, să te relaxezi sau poate pt unii din noi pentru performanţe, etc. Dar nu cu trestii, chestii. Aoleu.. Apropo.. ce firmă e ? Aşa cum ai cumpărat-o din magazin. Bine că nu ai pus şi stickere cu bbs, alpine, ///m şi mai ştiu eu ce.. |
Quote:
La ce greutate are,ma mir sa fi luat 40 km/h. Singurul lucru la bicicleta ta care imi place,este vopseaua.Acum,sa nu te superi pe mine,eu mi-am spus doar parerea. |
Quote:
. ca tot am postat cu ocazia asta vroiam sa va mai spun ca intr'un sfarsit mi'am luat si eu bicicleta :) (daca mai stiti ca v'am cerut niste pareri cu o luna in urma) am ales un Magellan Hydra de care sunt destul de multumit, si'a facut traba binisor pana acum. am o problema cu foaia mare, cand sunt pe ea la un anumit timp imi da in gol lantul, am impresia ca este putin stramba. zilele astea trebuie sa ma duc cu ea la revizie pentru ca a trecut o luna si vreau sa mai cumpar cate ceva pentru intretinere |
Quote:
bft... |
ai uitat sai zici sa puna si un sticker hArmani:))si sa vopseasca jentile hauriu:D
|
Si bicicletele se tuneaza?
|
Quote:
dar din pacate unii adopta stilul "naic".. pe cand altii "se multumesc" cu upgrade-uri de piese sau sa-si proiecteze si sa-si execute singuri bicla :)) dar... pana mea.. stii cum se zice.. GUSTURILE NU SE DISCUTA... asa ca fiecare si-o "tuneaza" cum vrea si anume cricul lui.... |
Pai pana la urma si eu imi tunam bicicleta:lol:.
O idee pentru baiatu' cu bicicleta tunata si o completeaza.Asta o sa-i ridice performantele de prinde 60km/h:lol::ii mai trebuie niste "shpinere".Din pacate nu mai gasesc videoclipul de pe Youtube in care isi pusese unu' "shpinere". Ii mai trebuie pe cadru un "actzipild" cu "naik". |
ha ha ha, ce aberatii scoate ala cu bikeu lui tunat :)) tunate-ar un fulger ma :)) sa vezi atunci ciuning misto :))))))))))))))
|
Ia lasati baiatu' ca are performante:lol::lol:.
|
Dupa cum observati nu prea am mai postat nimic pe aici ca n-am avut timp :) In cursu sapt cu munca iar in weekend cu offroad-ul mai nou. Toate bune si frumoase :D am adus un mic "upgrade" la bike :)..... i-am fisurat ambele bascule :D 2 fisuri mici care vad ca n-au mai avansat de 2sapt :D eu tot incerc sa o rup :D dar nu ma asculta deloc :D. Totusi dandu-mi seama ca n-o sa mai tina o vesnicie deja imi caut alt cadru :D .... ma gandeam la RAM DHX pe 2008 ... Specialized Demo 8 pe 2009... sau un Iron Horse yakuza aniki 2009.... Voi ce ziceti? :D ce parari aveti? :) ati calarit vreodata vreun bike de mai sus??? .Eu am incercat doar RAM Dhx acu vreo 3ani si mi-a placut mult.
|
Cumpar furca de 1.8. Cursa, 10-14mm. Sa fie intr-o stare oarecum buna (estetic vorbind). Daca stiti pe cineva care vinde, va rog sa ma anuntati.
Emy, imi spui te rog, un pret pentru cadru? |
bai..baiatu` cu "tyunnnnningu" ...las`o balta... sincer...zici ca e ...o "bicicleta" impopotonata..un fel de "pitzi" intelegi??? ,,bine.. gusturile nu se discuta dar... eu 1 inteleg ca o bicicleta "tunata" e bicicleta care arata bine cat mai simpla la culoare etc... nu "zdrangane" e pusa la punct si cat de cat piese care te tin cateva sute poate 1000 2 de km...adica nu piese din fier mort care le indoi cu patentul...si sa ai baza pe ea in funtie de "domeniul de folosire" ca nu o sa pui slik`uri de 1.55 1.75 pe un "dunhill" :)):)) de 25 de "kile" acum sincer.... mai bine da`i jos toate prostiile de pe ea si las`o bicicleta..:D imi pare rau daca te`am suparat dar..:|
|
voi cam cu cat credeti ca ar trebui so vand?
cu tot ce e pe ea adica vreau so vand dar nu vreau so dau nici pomana nici cu un pumn de bani:-s |
Quote:
|
sincer ,am dat 22mil pe cadru nou,fara cuvete,shock... cu reducere 22.... pe 2008. Eu cer 15neg cu cuvete si shock.... poate si monobloc.....mai dicutam la pret. un monobloc cum am eu.. howiter team e 3mil.
|
Quote:
În schimb îţi putem da câteva sfaturi ca să arate cât de cât decent. În primul rând îi dai jos tot ce ai pus pe ea, iar după ce o laşi " stock ", pui nişte poze aici şi îţi putem da nişte sfaturi destul de bune. Ce să-i cumperi, ş.a.m.d |
sall care ma juta si pe mine cu niste poze cu aparatori de tip cross pentru bitza...pls raman dator
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning