![]() |
Re: Colantari auto profesionale
1 Attachment(s)
Audi TT
Colantare portocaliu + stal;pi negru lucios. |
Re: Colantari auto profesionale (DCM DESIGN)
2 Attachment(s)
O PARTE DIN ECHIPA DCM DESIGN.
|
salut ... cat ma costa sa colantez un pegeout 307 in 2 usi culoarea gri mat sobolan ? si folie pe stopuri 80% ?
|
Quote:
|
o sa revin pt programare dupa ce rezolv unele zgarieturi ...
ai zis intr-un post mai vechi ca voi colaborati si cu un baiat din sibiu de pe dorobantilor... lucra la fel de bine ca voi ? daca e sa-mi fac masina la el este acelasi pret ? |
Quote:
Eu nu recomand "pusti" de la coltul strazii. Daca te-ai fi interesat (un simplu search pe google dupa ABDesign) ai fi vazut despre cine este vorba. |
Va salut,
am rugamintea de a-mi spune pretul pt colantarea cu folie carbon 3D a consolei centrale ununi opel astra f. Va multumesc |
Quote:
PRET ~100 LEI. |
Salut!
Vreau sa colantez si eu plafonul + capota portbagaj la un Opel Vectra B in negru mat. 1.Ma intereseaza pretul. 2.Trebuie sa trec in talon negrul acela tinand cont ca fac doar capota portbagaj+plafon iar culoarea originala a masinii este gri?Depasesc limita aceea de 30% sau cat era ? Astept un raspuns. Multumesc. |
Quote:
200 lei 2.Trebuie sa trec in talon negrul acela tinand cont ca fac doar capota portbagaj+plafon iar culoarea originala a masinii este gri?Depasesc limita aceea de 30% sau cat era ? In mod normal, da. Dar foarte multi nu au facut asta si nu au patit nimic. |
Buna ziua. Pret pentru o colantare totala Megane III hatch negru mat ?
Pret pentru oglinzi gri ? Multumesc anticipat. |
Quote:
Colantare cu negru mat Premium Cast: 1.500 lei. Oglinzi colantate cu gri: 50 lei. Oglinzi colantate cu argintiu metalizat sidef Premium Cast (gen Audi S8): 100 lei |
Colantare Ford GT cu dungi albastru metalizat.
|
Salut am si eu o intrebare folia pentru stopuri aveti doar 80% sau aveti si mai deschisa si daca se poate niste poze, Ma intereseaza pentru o astra H Astept raspuns Multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
Avem 100 % transparent, 40% fumuriu, 80 % fumuriu. Ai atasate exemple cu 80% si 40% |
Buna ziua, cat ma costa de colantat un Peugeot 206 hatchback in negru mat iar capota, plafonul, hayonul si eleronul colantate in carbon ?
|
Inca ceva (nu merge sa dau edit la mesajul anterior) daca imi puteti recomanda un service sau daca se poate face la dvs. o pregatire pentru colantare, adica a elimina micile imperfectiuni (zgarieturi) de pe caroserie sa nu se vada urme prin folie.
|
Quote:
Pretul este de 795 lei pentru colantarea masinii. Colantarea cu carbon incepe de la 200 lei/ piesa (in functie de materialul ales). |
Quote:
Pentru eliminarea imperfectiunilor de pe caroserie poti sa vii la noi. In mare parte le putem remedia noi. La un service te costa oricum cu mult mai mult. |
2 Attachment(s)
salut, cat ma costa colantarea capotei cu negru lucios + dat o mana de kit unde este badboy-ul pentru o finisare mai bune(numai trebui incarcat nimic, doar o mica finisare!!! multumesc
aa si sta autocolantul pe forma mea de BB? sau se deslipeste imediat de la caldura? |
o colantare negru mat pentru un bmw e60 va rog ,pret si durata. multumesc
|
o colantare rosu mat va rog . pret si durata.multumesc
|
Quote:
Pentru finisari (chit, slefuire,etc.) trebuie sa vad masina pentru a face o evaluare exacta. |
Quote:
|
salut,
as vrea sa decolantez si eu un plafon de golf 5 facut la voi acum 1 an. cand ma puteti programa ? multumesc, |
Quote:
Da un mail pentru confirmare pe [email protected] cu numarul masinii. |
1 Attachment(s)
Nissan almera ... alb tot si plafonul negru ...
Pret si timp de executie ! Mersi ! poza pusa strict orientativ ! |
Quote:
Termen de executie: 6 ore. Pret si termen de executie foarte stricte. :D |
apelati cu cea mai mare incredere la dcm design!!!
|
1 Attachment(s)
Salut Mihai
zimi si mie daca poti sa faci asa ceva??? LOGAN = 20 CM CLUB= 15 CM |
Buna ziua,
As dori pret pentru plafon (cu trapa) negru mat e36 coupe. |
LOGAN 20 cm lungime si 4 inaltime(sa scrie cu rosu ca in poza)
CLUB 15-17 cm lungime si 3 inaltime(sa scrie cu alb ca in poza) astea sunt marimile. astept un pret la ele |
as vrea sa colantez si eu un matiz negru mat. trebuie schimbat si talonul sau aveti idee cum se procedeaza care sunt costurile ? colantarea cat e pentru masina mea ?
|
cam cati metrii intra la o masina de clasa medie(seria 5 e39)?
|
Quote:
|
Quote:
Club: 1 euro Pentru comenzi de peste 50 buc: 5 % discount. Pentru comenzi de peste 100 buc: 10 % discount. Pentru comenzi de peste 500 buc: 20 % discount. |
Quote:
|
Quote:
In pret nu intra colantarea spoilerelor tunate sau eleroane, praguri aplicate sau alte modificari ale caroseriei originale. Pentru acestea va pot rezolva cu vopsirea lor. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Str. Condurache Gheorghe, nr. 8, sec. 4, Bucuresti Pentru schimbarea culorii in talon trebuie sa mergi la Politie. |
Quote:
|
Colant carbon :
stalpi,capacele oglinzilor,menere pentru un e34 ce pret? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning