![]() |
Re: Accidente
Quote:
|
din pacate
|
solutia e simpla si cu timpul o sa se faca si la noi
asigurarea cu cat esti mai tanar cu atata asigurarea e mai mare si majoritatea tinerilor aici isi pot permite doar o micra un punto un clio .. masini cu motoare mici de oras. ce inseamna asigurare aici ? 18-25 ani o clasa ,26-30 ani alta si peste 30 alta asigurarea obligatorie pe un an de zile ajunge cate-va mii de euro si nu toti se incumeta sa dea atatia bani pt un an la o masina de 1,8-2 L caz concret un amic a fost taxat 4000eur+ pt un lancer 1.6 mivec (19 ani) .. |
hmda.. le maresc asigurarea nu`i nimic.. ca doar mama lui .. cum sa nu treaca masina pe numele ei.. ptr o asigurare mai mica sa se poata da linistit puyul mami cu o masina "tarE"
|
Clar, gasesc romanasii metode sa ocoleasca aceste mici inconveniente ;)
Auzisem mai demult, ca in Anglia (cred) sau alta tara, este o lege, care nu te lasa sa conduci o maisna mai puternica de 100 CP in primii 2 ani de cand ti-ai luat carnetul.... Cred ca ala ar fi un inceput promitator si la noi ;) |
Quote:
|
dar daca ii inmultesti cu 1.36 parca se schmba datele problemei :P
|
eeeh.. poti scapa si de aia daca sti cum sa vorbesti cu ei.. simplu masina tot pe numele parintilor.. si spui asa domnule ma rugat mama sa i duc masina ca ea a ramas la un chef si sa duc masina acasa ca ea merge cu taxi si uite asaa vorbind politicos. scapi.. ca nah romania tara tuturor posibilitatilor
|
ia incearca asta in germania...vezi merge?
dar no, suntem in romania |
Quote:
|
in ''alte tari'' asigurarea se face pe sofer nu pe masina ;)
|
wob uiti ca suntem in romania? :)
aici este pe masina :) |
de aia am zis ca in alte tari si deaia am zis ca ce s-ar putea face ..
in fine ontopic pls! vine zapada inghetul frigul conduceti prudent (stiti voi distanta intre voi si ala din fata ,viteza redusa pe unde mergeti , frana de motor cat se poate ...) daca altii is mai viteji lasatii sa se omoare asfalt uscat |
ontopic, care frig ca asfara sunt 12 grade si trebuie sa creasca temperatura pana la 15 grade :d
poate la iarna :P o sa fie frig :) |
10 Attachment(s)
Quote:
Noh... inca un BMW ... io nu pot sa ii inteleg pe astia care se cred king of the roads ... dar habar nu au sa conduca ... Cum dracu bmw-u ala nu are esp si ppt si mp3 si avi si .... si cum mai is toate prescurtarile alea de la normele alea de siguranta ? Sau avea si le-o decuplat? Eu nu pricep cum o putut derapa .. ca acolo e o curba larga.. pe urcare... n-avea cum derapa daca stia conduce :D |
ce ziceam pe pagina trecuta?
la 24 de ani este cam greu de crezut ca din banii proprii iti poti cumpara o asemenea masina. cand lucrezi 8 ore pe zii pentru 15 milioane pe luna, cheltui 5 si strangi in fiecare luna 10, te mai gandesti o data daca mergi in cartodrom sa o rupi pe circuit, daca mergi in faget si pe gropile alea sa-i dai in gura de sa-i sara suspensia de la loc... dar daca masina-i primita de la taticu...apoi ii dau ca si de o rup in 2 primesc alta. bine, mai sunt si exceptii care atunci cand isi cumpara o masina ii da in gura de-o nenoroceste in 2 ani apoi o vinde la un pret de nimic si apoi se calmeaza...dar sunt destul de rare cazurile in care sa muncesti xxxx luni poate chiar ani apoi sa o distrugi. sau mai este o a 3-a varianta aia care atunci cand prind masina pe mana mai i-au 2-3 preteni hai sa va arat cum dau acu epste cap ca tata mi-o lasat masina 2 ore...merem pana la turda ca stiu eu o linie drepta si apoi ne intoarcem in 30 de minute. kokozula, orice masina ai avea, daca nu stii ce sa faci si o scapi o fractiuna de secunda, poti sa stai linistit ca s-o dus in sant. pe virajul ala, presupun ca ii langa rompetrol daca nu chiar in benzinarie, daca vii tare, prinzi umpic de gheata masina s-o dus sanie in sant, chiar cu sistemele de protectie. in prima faza am crezut ca dacia aia ii vw golf 2...dar apoi am vazut ca-i brack cu stopurile negre. sa vedeti cand da prima zapada in cluj cum se aduna la politie acolo langa cartodrom masinile... |
Hmda nu tre sa dee prima zpada ca oricum i plin de masini acolo. .am avut ghionionul sa ma aghete un autocar cu remorca si era zi frumoasa afara soare cald.. acuma vreo o luna si ceva si era plin de masini si oameni la constatari
Mai stiu pe unu .. om in varsta de vreo 40 de ani... sia luat un seria 7 nou nout.. .si zice ca in masina aia esti mai sigur ca in apartament.. BULLSHIT ! |
Eh povesti dacia wrc. Unii oameni chiar se descurca.. sti? nu trebuie sa lucreze de la 20 de ani ca si vanzator wc. Pana la 24 de ani pot sa iti faci bani linistit de seria 5... poate nu cash, dar in leasing fara probleme.
|
Quote:
Quote:
|
ra...dar dar cred ca persoanele alea le poti numara pe degetele de la o mana, nu?
kokozula, ii aia de langa parapet, dar acolo daca nu ma insel ii limita de 70 pe urcare |
Quote:
|
cand vezi asa ceva iti vine sa faci casco ... si cand mergi sa faci casco si te intreaba din cat ii masina ... spui '90 ... nu vor sa o asigure ca ii prea veche ... trist
|
nu vad ce legatura are cu casco, doar daca te pui in locul soferului din bmw :rolleyes2
|
prea multi nebuni cu permis de conducere si casco pt cei care iti avariaza masina si pleaca nu neaparat ca pleznesti tu pe cineva, desi se poate si asta
|
Azi pe la 10 accident langa Autoworld spre Floresti..am facut 30 min pana la metro..
|
8 Attachment(s)
continuam cu accidente...
clon.ro Quote:
Quote:
|
O venit iarna baaa.. nu mai faceti pe eroii
|
Poi are cauciucuri bune... s-o fi gandit ca daca are cauciucuri .. poa' sa-i dea in gura.
|
Poti sa tot ai cauciucuri bune..cand incepe sa iti fuga de amar i.. acuma intr`o seara in prima curba dupa ce cobori calea turzii de la sens din zorilor unu cu un ford focus o derapat so bagat intrun oltcit abandonat si dupaia in santz mai multi o derapat in seara aia printre care si eu.. da numa ala cu fordu o patit cv
|
in prima curba cum cobori ? acolo si eu am muscat-o acu vreo 2 ani :))))
Ideea e ca dupa ce iesi din sens si te apuci sa cobori... dai a 3-a... si fix inainte de curba motoru cere a -4a.. si daca ii dai a 4-a... e nasol, ca mai si sare spatele ca nu e nivelat bine... si in a 4-a n-ai nici forta ca sa te scoata masina in caz ca derapezi. Eu asa am patit-o .. am bagat a 4-a... si era un pic de polei ... era sa intru in stalp. |
eh ala cu fordu acolo o muscato.... eu am muscato mai jos fix in ultima curba dintre alea multe o inceput sa fuga umpic si am zis hai sa vad ce se intampla.. si am tras mai tare de volan mam rotit odata.. si atata bine mam asigurat ca nu vine nimic de sus.. de jos oricum nu venea
|
Cinci persoane au fost grav rănite miercuri, īn accidente de circulaţie, pe drumurile clujene. De vină pentru producerea acestora a fost viteza excesivă, īn condiţiile īn care şoseaua era umedă şi acoperită de māzgă.
Echipele de intervenţie au fost solicitate să se prezinte īn jurul orei 8 dimineaţa, pe DN 1 E60, īn localitatea Floreşti. Simion Ioan J., de 30 de ani, conducea din direcţia Cluj-Oradea o autoutilitară MAN. Īntr-un viraj la stānga, autovehiculul a trecut marcajul longitudinal continuu şi s-a izbit de un Opel, condus regulamentar de Laura G., de 22 de ani, din Bucureşti. Īn urma impactului, şoferiţa şi o pasageră pe bancheta din spate a Opelului au avut nevoie de īngrijiri medicale de urgenţă din partea medicilor SMURD, sosiţi la faţa locului. Spre seară, poliţiştii au fost chemaţi la un alt eveniment rutier, īn afara localităţii Moldoveneşti. Vasile Tanuja S., de 31 de ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, se afla la volanul unui Peugeot şi mergea către Aiud. Īntr-o curbă semnalizată ca fiind foarte periculoasă, bărbatul nu a ridicat piciorul de pe pedala de acceleraţie deşi şoseaua era umedă, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară marca Volvo, condusă de Emilian Daniel M., de 31 de ani, din Hunedoara. Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU1) Cluj pentru a putea primi īngrijiri speciale. |
Quote:
Poze nu erau... erau de la accidentul de acu 2 saptamani ... din acelasi loc cu acesta. Ce inconstienti pot fi unii ... adica i-or luat carnetu ca era baut la volan, si el a continuat sa conduca.. si fara carnet... si in continuare cu alcoolu in glanda... of of Quote:
|
Quote:
tir vine de la transport international rutier.....:lol: Azi a mai fost un accident in fata la Praktiker, 2 dubite lovite.....:rolleyes2 Quote:
|
Quote:
Cap DE tractor... este capul de la tractor (daca ai un pic de fanteazie poti zice ca e soferu... daca are cap) :)) .... cap tractor e camionul in sine care trage dupa el remorca. Nu ? hai sa dezvoltam ... cum se zice corect... "doi de i" sau "doi i" ? sau ... cum se spune corect... "două ouă mouă sau doi oi moi" :)))) |
Quote:
:lol::lol::lol: plictiseala asta... In alta ordine de idei, 3 masini pocnite vizavi de Autoworld, directia Floresti pe la ora 22... Se pare ca un A6 nou a izbit din spate un Tico care a intrat intr-o Vectra A... |
Quote:
|
Quote:
|
Pe la ora 17 in fata la Restaurantul grecesc pe Motilor, o Mazda 6 penutlimul model, era jumate pe drum, jumate pe trotuar, si un pom de pe trotuar iesea oblic de sub masina...
|
13.12.2008, Luncani, Jud.Cluj
21 Attachment(s)
ora 8, sunt in drum spre jud.MS, chiar la granita dintre cele 2 judete se arata o imagine macabra..
de departe parea ceva sportiva, cu 2 usi, doar cand ma apropiu imi dau seama ca e un passat.. passat 1.8T, dar nu prea recunosteai mult din ea, mazgalita cu noroi & sange! scenariul: 5tineri mergeau dinspre turda spre hadareni in noaptea de vineri spre sambata, probabil de la ceva chef .. passatul cu motor de 20v iti da cam 150cp, chiar destui pt. soferul neexperimentat (care a cumparat masina cu o zi inainte) ca sa piarda controlul in curba la iesire din luncani, sa rupa stalpul cu indicatorul de localitate, piatra de kilometraj, sa se rastoarne dupa spusele marotirlor de vreo 4-5 ori, si sa ajunga in perpendicular cu drumul. baiatul care ajunse primul la fata locului mi-a spus ca in masina erau doar 2persoane, soferul decapitat, iar pasagera din dreapta urland de durere cu multiple fracturi la maini,picioare,etc.. iar pe camp se mai aflau rasfirate 3 trupuri (2fete+1baiat).. turometrul blocat la 6300rpm, schimbatorul de viteze ferm tras in viteza a 4-a ... nu mai spun nimic, las pozele sa vb. p.s. grija la pedala! life's too short for such dumb shit..! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning