![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
La dungile gordini s-ar potrivi si semnale albe pe fata:D
Legat de dungi cam 40 de lei costa 3 m /1.2 m autocolant alb, care este suficient ptr decuparea dungilor. La capota se foloseste ornamentul de la capota ptr decuparea lor (banuiesc ca de aia nu l-ai montat), iar la portbagaj, eventual portbagajul scos si intors pe dos pus pe autocolant. Ptr laterale exista schema pe forum. Ai grija cum le lipesti, ca sa nu se ia vopseaua :D Asteptam poze cu dungile. Edit: De unde ai luat arcurile de papuc diesel si cat au costat? |
Va multumesc mult baieti,stiam eu ca o sa va placa..:-)
Recunosc..aseara nu eram pregatit sa-i fac poze,de aceea nu am luat nici aparatul,dar la insistentele baietilor i-am pus si jantele,am mai montat anumite chestii si hopa la pozat in strada:-)8)..le multumesc mult baietilor pt ajutor:-) Am rezolvat-o si cu luminile fata-spate,acum urmeaza sa montez si ornamentele nichelate ramase si totul pe la interior,ca pe 04.07 am programare la R.A.R pt autentificare si pana atunci trebuie sa ii trag si dungile,ca sa fie trecuta in C.I.V albastru+alb la culoare:rolleyes2 Cannavaro,pt dungile pe capota portbagajului se foloseste ornamentul de sub acesta;) Pe fata nu am montat ornamentul pt ca nu am apucat..iar aseara uitasem acasa clemele acelea speciale de prindere.. Arcurile le am de la un fost coleg,am dat 70 Ron prin 2004.. Snapy,garajul e pe Mihai Bravu,intre Scolilor si Primaverii;) Am sa revin si eu cu poze facute ziua,cu aparatul8) |
eu vreau sa stiu un lucru :D ce a zis nevasta cand a vazut masina gata ? tot "bani aruncati aiurea pe o masina veche! uite ce bine arata corsa!" sau .... :D
|
ce sa zic, superba masina...m-am indragostit :bunch:
p.s. sa-i vopsesti scutul de la baie cu negru ca se vede urat...sau m-i se pare mie din poze |
SUPERBA A IESIT ! ! !
BRAVO ;):shock: ...am ramas fara cuvinte... |
sper ca masina a iesit exact asa cum ti-ai dorit, bogdane ! sa ai parte de ea cat mai mult timp, in cea mai buna stare de functionare a ei ! ce diferenta este in masina de acum si cea din momentul cand ai venit prima oara cu ea. numai bine iti doresc !
|
Quote:
Giubau,scutul e gazat,insa il voi da jos,nu va ramane pe masina;)..acolo,sub fusta fata isi va face loc o mica "buza" de Golf..:rolleyes2 Inca odata va multumesc,deasemenea si tie Fane:-) sa te bucuri si tu de Renault-ul tau si sa-l stapanesti sanatos:-)..mi-a spus Bosoi despre achizitia ta;) Stati pe faza pt noi poze,si mai frumoase,si mai interesante8) |
Quote:
|
Ai facut o treaba foarte buna Bogdan , imi place ce iese din masinuta asta.
Un adevarat pasionat... Respect ! |
intadevar a iesit cum ma steptam 'SUPERBA'
|
ce sa mai zic frate cred ca nici fabrica nu o scotea asa frumoasa rau!!!!! Bogdan aveai dreptate cu masca asta originala arata nult mai bine are alta privire parca....in concluzie fara cuvinte.....felicitari!!!!!
|
Felicitari Bogdane....Ai tot respectul meu pt munca ta si pt masina asta absolut Bestiala....Asa trebuiau facute din fabrica....E superba....i-mi place la nebunie....sper sa nu o vinzi niciodata si o pastrezi mereu asa...Stiu cum e sa muncesti si sa bagi bani intr-o masina veche pe care altii nu ar da 2 bani....Bafta in continuare...Poate facem o sedinta foto dupa ce termin si eu bmw-u...Mai am un pik
|
A iesit superba masina. Piesa de colectie. Nu-mi vine sa cred cat de bine arata aripile modificate. Si acum ca ai lasat-o mai jos, arata 'rea'!!! E o mica bestie. Nu mai e batranica ci 'cougar'.
|
nu are rost sa mai spun si eu cum arata...insa nu uitati mai are de lucrat la ea, nu e totul ;)
|
Corect;)..inca mai e de lucru la ea8)
Luni va intra la mecanic,ca sa inlocuiesc totul si pe spate,sa-i fac franele beton si tot luni,de dimineatza,se vor face masuratorile si schitzele pt dungi:rolleyes28) |
nu te cunosc....n-as avea motive sa zic cuvine neadevarate...la ora actuala, intra in topul daciilor de exceptie. Este de departe...PERFECTA!!!
|
Asteptam poze mai clare, dar pana atunci numai cuvinte de lauda! La prima trecere prin Braila trec sa o vad si LIVE, e prea tare masina... :woowoo:
|
Quote:
|
sincer parerea mea este ca mashina a ieshit super...dar jantele nu sunt chiar potrivite...ar fi mers unele mai interesante...pe 3 prezoane...oricum bafta in continuare
|
Quote:
|
Quote:
Constat cu amaraciune ca pe zi ce trece reperele de 1300 sunt pe cale de disparitie..:sad:..azi am rascolit 2 centre de dezmembrari pt a gasii un amarat de burduf rotund pt schimbatorul de viteze,pe care l-am montat azi pe cosola de R 12..nici pomeneala de ornamente cromate,inimi de cheder sau alte maruntisuri pt 1300.. Mai grav e ca nici cei de la asemenea centre nu mai pastreaza nimic din ceea ce provine de pe 1300-tare..le arunca,le ard imediat cum le dau jos de pe ele..ca spun ca nu le mai cauta nimeni:sad: Maine trebuie sa trag tare cu interiorul si unele repere la exterior,ca luni o scot la plimbare8) |
Da-mi un PM cu ce ti-ar mai trebui, poate mai caut si eu pe aici, oricum sapt viitoare trag o fuga la remat cu treaba si poate ma uit si dupa ce cauti tu...
|
asta voiam si eu sa ii scriu, dar cred ca mai bine decat un pm, ar scrie aici o lista cu ce i-ar mai trebui...si eu mai am un 1300...isi asteapta ultimul drum, dar am dat cam tot jos de pe ea. cine stie, poate te intereseaza pompa aceea de picior, pentru parbriz...:)) glumesc...serios acum, mai bine faci lista, o scrii aici, si fiecare vede cu ce te-ar putea ajuta!
salutare |
Quote:
spre exemplu lampile de mers inapoi, de la inceput mi-am spus parerea si nu cred ca supar pe cineva ca sunt impotriva lor , si din nou fiecare isi face masina cum vrea ....br 98 nig nu e masina mea deci are lampi de mers inapoi ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
1. am scris ca e perfecta, pentru ca personal, n-am reusit sa gasesc strambaturi, pete, chit, indoituri, si chiar daca nu se apropie de original, imi place combinatia pe care a facut-o 2. la mine, in cazul de fata, daca zic perfectiune fac referire catre felul in care este lucrata, si modul in care se imbina elementele intre ele, nu in originalitate, sau asemanare cu alte modele, etc. (asta pentru ca ai adus vorba de gorde). oricum, esti acru, imi place, esti cel mai tare! |
@lks lampile da sunt de la mine ,ptr ca am vrut sa-l ajut pe bogdan sa nu mai puna la loc altele obosite care ar strica aspectu...asa arata totu ca nou
@ cata_tm e lucrata bine n-a zis nimieni , ba mai mult chiar am laudat munca tinichigiului cateva pagini in spate ;) @ bogdan vei fi surprins cate dacii 1300 (NU) sunt in constanta :cry: deci fenomenu se cam generalizeaza |
Bogdanele bravo inca odata pentru munca depusa!Te rog spune-mi dak la motor ii vei face ceva modificari sau va fii tot stock?
mi-am luat blue capri sau albastru 68 e tot aia si sper ca in 2 saptamani sa o vopsesc si eu dar inca mai e de lucru... POATE NE INTALNIM LA MARE PE LA SFARSITUL LUI IULIE INCEPUTUL LUI AUGUST !bafta in continuare |
ahaaa....deci sa intelegem ca vor fi prospaturi la mare :>:>.....una Bogdan, una Luci :))))
|
Quote:
|
Baieti,eu o sa ajung la mare cam peste o saptamana,mai exact cred ca sambata viitoare:rolleyes2.insa nu stiu cum voi ajunge cu Daciana,pt ca pe 04.07 am programare la RAR pt autentificare,iar maine imi expira ITP-ul..
Hai sa va spun ce zi buna a fost azi:-)..am montat mochetele interioare,ornamentele prag interioare,ornament exterior pe pragul stg(la care mi-a intrat un burghiu in deget si nu l-am mai putut gaurii si monta pe cel de pe dr:rolleyes2),alte chestioare pe la interior,insa cel mai important pt sofat am montat scaunul soferului si traseul de evacuare,cu finala Borla,dupa care pt prima data dupa 3 luni am tras cateva ture,cam in forta,sa aud toba:-)8) Concluzia:???:..masina se comporta super,este f rigida,nu atinge pe pasaje si trage f bine8) Maine promit ca pun cateva poze noi ca asta cred ca asteptati cel mai mult,nu:?: |
Quote:
bogdan ti-am gasit platbandele de la tampoanele spate , sa vad daca pot sa le si iau :twisted: |
Sper ca nu te apuci de furat sa te dea astia la stirile de la ora 17.00..:lol:
Referitor la ceea ce caut pt 1300..nu am ceva urgent,insa orice piesulica nichelata este buna la casa omului,chiar si de rezerva;) In acel moment cautam ornamentele de sub capota motor si cea de portbagaj,ca sa nu le mai dau jos pe ale mele la trasarea dungilor Gordini..problema s-a rezolvat,partial..am gasit unul de spate,pe cel de fata o sa-l montez dupa dungi:rolleyes2 Momentan am nevoie de platbandele spate(poate ma rezolvi Alex) si de 2 ghidaje nichelate la tragacele de deschidere a portierelor fata(cele de la interior)..am sa revin cu o poza pt lamuriri..:rolleyes2 |
La rar cum faci, ca stiu ca nu ai voie sa modifici dimensiunile masinii? ( latime - pasaje de golf) si masina apare si in poza cand mergi la itp.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Dupa o zi intreaga de munca,nervi intinsi la maxim,filete care s-au stricat cand imi era lumea mai draga si alte multe chestii pot spune ca la capitolul mecanica,suspensii si directie masina are totul nou,totul schimbat si upgradat;)8)
La noua punte au fost strunjiti tamburii si schimbat tot ce a fost necesar in ea. Iata si cateva poze din cursul zilei de azi si de la lucrari:-) |
UAUU foarte frumoasa babutza bravo bogdan!!!!
|
Cuvintele sunt de prisos....O bijuterie :D Dai de veste cand e sa o scoti la o tura prin oras ;)
|
Ffff foarte frumoasa! Nu stiu de ce, dar parca imi place mai mult asa curata fara dungi! Sincer! Arata bestial! Felicitari inca odata Bogdane!
|
mor dupa jantele tale!
daca mai cunosti pe cineva care are de vanzare da-mi un pm sau add pe mess..: preparatul |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning