Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

recBeat 07-07-07 14:14

Re: Media 4Tuning Rm. Valcea

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 986321)
si filmu in care zice aaronel ca MUG rupe tot:)

Ha... mare noroc a avut omu cu suspensiile lui moi la trecerea peste vibrator.. putea sa piarda rau de tot masina la faza aia, pt ca din cate se vede a trecut peste vibrator in viraj (trecand de pe o banda pe alta), ceea ce ie foarte periculos la o viteza ridicata.. mare noroc chiar si cu suspesnsiile moi! Mare diferenta chiar si intre soferi, nu numai intre masini :lol:

Alexik 07-07-07 15:50

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

bai, mi-e si lene sa citesc toate posturile ca se tot repeta...

Aaronele...eu pe tine nu te inteleg...one small question...who died and put you in charge ? comunitatea asta are un lider si din cate-mi aduc aminte, nu esti tu...eu cred ca acel Florica trebuia sa vorbeasca cu el, nu cu tine...si tu nu trebuia sa-si insusesti dreptul asta...asta unu' la mana...doi la mana, nu NSL e cel mai tare la legale, ci LR...nenea Sebi a facut cel mai mult pentru legale, impreuna cu Micutzu de la MR...asa ca nu manca coco...in afara de astea, daca lumea a zis sa ne facem club, inseamna ca nu vrem sa fim in alt club, alt club decat al nostru...pricepi ?

cat despre fazele astea ca 1.9 TDI rules and stuff...you are just an ass kisser...

acum sper ca intelegi de ce te excluzi singur din comunitate...mi-as dori ca forumul asta sa aibe si script de ignore, ca jur ca nu mai suport sa-ti citesc posturile...tot ce faci se numeste SPAM...

ciao...o sa intru din ce in ce mai rar pe forumu' asta...

TigerGTS 07-07-07 16:14

Re: Media 4Tuning Rm. Valcea

Haideti sa discutam la "Discutii diverse", asta 1 la mana. 2 la mana, Muge a pierdut startul din motivele lui, necunoscute de noi inca: Goe a spus clar catre Geo: "-La al 3-lea claxon se pleaca!" si Goe era in Passat, deci Muge stia procedura, iar eu am dat startul ok as putea zice. Daca nu pierdea startul cred ca se tinea aproape, dar Nici cand o sa se poata cumpara Veyron la pretz de Traby 131 cp pe diesel nu o sa bata 192 pe benzina. Si haideti sa nu spunem ca x e mai bun decat y ca persoana si stil, ca eu personal consider ca suntem toti prieteni si nu facem astfel de consideratii, poate doar trecerea aia violenta peste limitator ar trebui discutata :???: Cheers baieti! La mai multe competitii, hai traf!!! La facut de acte cu tine :D

TigerGTS 07-07-07 16:30

Oameni buni va implor!!! Ajutati-ma cu un sfat sa imi gasesc potaia :cry: AM umblat 6 ore prin tot orasul intreband cine a vazut un ciobanesc german :cry:

Kaluvr6 07-07-07 16:40

pai cum dracu l`ai pierdut? Nu stie sa se intoarca??

TigerGTS 07-07-07 16:43

M m de potaie, la 21:30 a venit tata acasa si lenvea iar la 2:00 cand ne-am intors noi mi s-a parut foarte ciudat ca nu m-a intampinat...Dar am zis ca o fi legat de ai mei sau s-o fi tolanit pe undeva prin curte :| Am dat peste cateva persoane care sustin ca l-au vazut...Am controlat de dimineatza de unul singur tot intre Basarab si Republicii, iar dupa pranz am fost cu tata si fratelo pana la gara si inapoi acoperind o arie cat mai mare :|...M m cica e perioada de imperechere si a plecat dupa bagaboante :|

IONUT-GBP 07-07-07 16:46

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 986568)
M m de potaie, la 21:30 a venit tata acasa si lenvea iar la 2:00 cand ne-am intors noi mi s-a parut foarte ciudat ca nu m-a intampinat...Dar am zis ca o fi legat de ai mei sau s-o fi tolanit pe undeva prin curte :| Am dat peste cateva persoane care sustin ca l-au vazut...Am controlat de dimineatza de unul singur tot intre Basarab si Republicii, iar dupa pranz am fost cu tata si fratelo pana la gara si inapoi acoperind o arie cat mai mare :|...M m cica e perioada de imperechere si a plecat dupa bagaboante :|

poate dupa ce isi face treaba ..se intoarce...si yo am pierdut o catea Cocker tot asa :)) si a venit acasa

TigerGTS 07-07-07 16:51

Problema mea e in cat timp ca asa mi-au zis toti, ca se intoarce, dar mie mi-e teama sa nu-l fure ca e de rasa :|

IONUT-GBP 07-07-07 16:52

hmm..nu cred...lasa pe oricine sa se apropie de el ? :-s
Edit : dak e in perioada asta nu cred ca lasa lumea sa se apropie..ba chiar poate o sa fie iritat :))))) si o sa atate :rolleyes2 :lol:

TigerGTS 07-07-07 16:53

Pe teritoriul lui iti manca si oasele, aia e problema, ca nu stiu cum se comporta in lumea larga :|

IONUT-GBP 07-07-07 16:57

atace*....

trafy-vr6 07-07-07 17:38

stai linistit man ca se intoarce si ti`am mai zis man..e mare si nu il ia nimeni...sunt sigur ca toti isi doresc pui nu deja mari...

Aaronnel^ 07-07-07 19:34

Curvar catelu tau. Pe la mine prin zona n-am vazut nimic suspect. Acum am vazut peste linie un lup dar era in lesa cu un nene.... si ala mereu il plimba pe acolo si e diferit fata de al tau.

Bafta. Sunt cu ochii in 4.

Aceeasi poveste am auzito ieri la unu de aci la un Labrador. A plekat dupa fufe:) dar l-a gasit cateva blocuri mai incolo

IONUT-GBP 08-07-07 07:37

E careva Treaz ? :)))

Alexik 08-07-07 17:01

bai...deci deja disper...Alexik se pronunta Alexic de fapt, sau imi puteti zice Alexicã...nu mai apreciez glumele cu Alexica sau faze d-astea...nu din partea persoanelor care nu ma cunosc sau pe care nu le cunosc prea bine...

end of story...

PustiuAlex 09-07-07 10:57

Best :> - https://www.youtube.com/watch?v=XnfbVWXMc-E

cosmin_cosmin_1 09-07-07 11:56

turometrul a fost schimbat cu cel de pe vr6? sau a ramas cel original g60?

IONUT-GBP 09-07-07 11:57

cred ca e cel de g60 :) de se duce atat de mult :))
..ieri la gratar am descoperit cu trafy sub bord butonu rosu de la NOS :lol: :oops:

cosmin_cosmin_1 09-07-07 12:01

daca e cel de g60, nu afiseaza bine turatiile pentru ca e facut pentru 4 cilindri, iar vr6 are 6 si e normal sa afiseze mai mult. nu mi se pare nimic spectaculos in filmulet in cazul asta :)

trafy-vr6 09-07-07 12:42

turometru este de VR6 dar a fost scos limitatoru de turatii ( mai exact nu are nici un limitator ).Masina are cuplu si acolo jos unde se duce ( e testata chestia )

Kaluvr6 09-07-07 14:31

e de vr6 turometrul si are cuplu pana la capat. Am vazut asta pe autostrada ca se duce si intr`a 4`a pana jos. Nu a gasit nici un buton de Nos, poate intelegeti gresit dracu, era un butonas mic rosu nu stiu de la ce e.

trafy-vr6 09-07-07 14:35

io i``am zis lu manutza da el o tzinea pe a lui cu NoS ...apropo neatza tati:)

SSJ_Gohan 09-07-07 18:08

Cine are firma sau ceva de genul ca sa imi faca si mie o adeverinta cum ca as fi facut practica ? :)..

Ma poate ajuta cineva ?

IONUT-GBP 09-07-07 18:31

Geo descarca si tu pozele de pe camera :)

trafy-vr6 09-07-07 19:35

sunt pe republicii la micu print cu adytza, pustiu si alexik...cine vrea sa vina beep inainte sau SMS

IONUT-GBP 10-07-07 00:54

azi m`am uitat la TV la emisiunea aia Tuning SHOW era un audi a3 tunat..si zice`a prezentatoru..aceasta masina are 150 cp (parca)si cu bara spate/fata praguri si jante pe 19" de RS a adus`o la 200 cp :)):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

deci punetiva bari si praguri si jante cat mai mari ca v`a dau CP :rolleyes2 :lol: :lol:

trafy-vr6 10-07-07 02:28

esti copac...era vorba de cip..te`ai uitat in reprize

SSJ_Gohan 11-07-07 00:44

Nu mai misca nimeni nimic pe aici, am si eu o intrebare.. Sambata pot sa vin daca vin pe picioare sau nu mai are rost ? am vazut ca s-au iscat niste certuri care sunt pietoni si care nu..si nu am chef sa imi spuna cineva ceva acolo :)..deci spuneti de acum.

P.S. are cineva un DVD RW care scrie si pe dvd-uri Dual Layer ? (trebuie sa scrie pe el..sub sigla aceea cu RW...DVD+R DL)

thex 11-07-07 00:52

crek am eu...momentan n-am calcu in casa... da mai mult ca sigur e dl...te pot ajuta?

SSJ_Gohan 11-07-07 00:54

pai..am nevoie sa imi fac niste jocuri pentru xbox..care citeste doar DL-uri si DVD Rw-ul meu nu scrie si pe DL-uri. Daca poti sa mi-l imprumuti :)..desi nu prea cred :)

Aaronnel^ 11-07-07 00:54

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 992096)
Nu mai misca nimeni nimic pe aici, am si eu o intrebare.. Sambata pot sa vin daca vin pe picioare sau nu mai are rost ? am vazut ca s-au iscat niste certuri care sunt pietoni si care nu..si nu am chef sa imi spuna cineva ceva acolo :)..deci spuneti de acum.

P.S. are cineva un DVD RW care scrie si pe dvd-uri Dual Layer ? (trebuie sa scrie pe el..sub sigla aceea cu RW...DVD+R DL)

Gohanele... ti-am zis ca ti-l dau eu p`ala. Vineri-Sambata ti-l dau;)

SSJ_Gohan 11-07-07 00:55

nu stiu daca scrie pe DL-uri Aaronele

Aaronnel^ 11-07-07 00:56

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 992116)
nu stiu daca scrie pe DL-uri Aaronele

Scrie ... m-am uitat acu 30sec pe el:D
Are ce zici tu;)

SSJ_Gohan 11-07-07 00:57

A, daca esti sigur ca scrie asa e perfect, mersi. Petru..nu mai e nevoie, oricum iti multumesc ca te-ai oferit

Aaronnel^ 11-07-07 00:58

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 992123)
A, daca esti sigur ca scrie asa e perfect, mersi. Petru..nu mai e nevoie, oricum iti multumesc ca te-ai oferit

Ti-l dau vineri sau sambata depinde la care intalnire vi ca eu n`am ce face cu el in casa.

SSJ_Gohan 11-07-07 01:00

daca sunt binevenit..vin sambata sigur si cred ca saptamana asta vin si vineri

Aaronnel^ 11-07-07 01:01

Quote:

Originally Posted by SSJ_Gohan (Post 992128)
daca sunt binevenit..vin sambata sigur si cred ca saptamana asta vin si vineri

Lasa ca esti ... eu am fost vineri(cred).... facem revolutie:) noi astia pietonii

SSJ_Gohan 11-07-07 01:02

Vom trai si vom vedea :)..mai e pana atunci..vine potopul din cate vad :)

Alexik 11-07-07 06:47

nu e bai cu pietonii...

in schimb ce m-am gandit eu...ca sa iasa mai frumos...unii nu pot face gratar duminica sau luni sau etc...si am zis sa mutam intalnirea mare pe 13, adica vineri si sambata sa facem un gratar mare de tot, in multi oameni :) nu e inca decizia luata, eu propun doar...

vorbim si vedem, cum e mai bine...

IONUT-GBP 11-07-07 12:22

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 992266)
nu e bai cu pietonii...

in schimb ce m-am gandit eu...ca sa iasa mai frumos...unii nu pot face gratar duminica sau luni sau etc...si am zis sa mutam intalnirea mare pe 13, adica vineri si sambata sa facem un gratar mare de tot, in multi oameni :) nu e inca decizia luata, eu propun doar...

vorbim si vedem, cum e mai bine...

sunt de acord :D :-P

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning