![]() |
Re: Masina Mea ..!
frumoasa mai Cristi.....
sa te bucuri de ea in fiecare zi mai mult.. bafta si asfalt uscat ;) P.S: ai facut-o toata neagra... dupa parerea mea mai pune ceva rosu sau stiu eu ce culoare ca fiid si brek nu prea da bine ;) |
Quote:
Rosu o sa fie la interior...sper sa mai fac niste modificari de craciun si asa...pana de revelion.... Deocamdata mai caut diferite piese si studiez piata. Multumesc de aprecieri oricum. |
https://www.youtube.com/watch?v=uDW7y4cslPo
Cam asta e filmuletu` cu povestea masinii mele..... Multumesc celor ce m au ajutat.... Astept commenturi ... |
la urmatorul pune : 2Pac - live my life ....:X
pozele cu pleoapele , triplele si lukas`urile facute de mine de ce nu ai ? a ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu vreau sa par laudaros...masina nu e a mea ,e al unui priten de familie dar sta mult timp si pe la tata...din cand in cand o mai conduc si eu...e super tareee....are si cva tuning pe ea..........imi place tare.mi.as dori si eu una....macar modelul 2000 :))
aaa...scuze de calitatea pozelor si de murdaria de pe masina...vremea era urata afara :D |
Frate, nu am nimic cu tine sau cu proprietarul masinii, dar acele "tobe" puse, sunt de toata jena. SERIOS ! Toti loganistii au din alea...
La o asemenea masina, macar sa mai dai 2-3 sute de euro sa iei niste tobe finale calumea... In fine, masina e frumoasa :P |
dar TICOistii nu au ma?....de ce trebuie sa te iei de loganisti?...
masina e frumoasa stock... |
1 Attachment(s)
Un mic amanunt in poza. :D
Attachment 1239623 |
=)) De craciun fi mai bun :D
:-j V-ati gasit de ce sa va legati ;)) Daca a avut bani de o masina ca asta credeti nu a avut bani si de niste tobe mai scumpe? ;)Gusturile nu se discuta ;) p.s. Frumoasa masina sa o stapaneasca sanatos :D |
:)))) ms pt aprecieri...dar am zis,masina nu e a mea...cu ea ma mai merg si eu din cand in cand...
E parerea ta Kid...dar mie mi se pare ca dau bine de tot tobele :)) e o evacuare schimbate cu totul,nu sunt numai finale ;)...si peste asta iti zic ca au un sunet demential...dar nu stiu...e parerea ta si nu comentez nimic...am pus si eu niste poze doar :D NOTA MODERATOR: Te rog scrie corect gramatical |
te rog eu scrie corect gramatical, si complet. Nu folosi q in loc de cu, ca , ce, etc...
|
ok..am inteles...imi cer scuze
|
Masina Mea ..!
8 Attachment(s)
VW PASSAT 1.9 TDI 131 CP , AN FABRICATIE 2003, interior piele+mahon + DVD,folie omologata full + palasolar.. jante O.Z Racing , niste stickere,vopsit negru(mat) oglinzi+manere, pleoape .. cam atat deocamdata
|
Quote:
|
asa`i .. buna - buna asta :P
|
bine ai venit Kostea:P cand ma vezi pe messenger sa-mi dai buzz ca sa vorbim de sticker`ul ala...;)
|
bine v-am gasit all, inclusiv my friends.... da iti dau buzz insa nu prea te mai vad :P...
|
Poate intereseaza pe cineva, e de vanzare: https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850
|
ce vrei sa'ti iei?
|
Ma gandeam la ceva mic, usor si rau, dar la cat de mult tin la GOLF-ul asta nu tin neaparat sa-l dau, pana la urma cred ca-l pastrez si pe el. :D
|
4 Attachment(s)
Golf 3 .1.6...cutie manuala 5+1.....75cp.....poate pe viitor vor fi mai multe modificari:)
|
Bine ai venit Cosmin:P
|
fain, sa o stapanesti sanatos.
|
ms frumos:)
|
welcome dj kameleon
|
Am vazut masina de multe ori prin nord, pe republicii, am eu un defect de ma uit dupa golf 3, nu inteleg dc ..dar asa sunt ! Frumusica masina....sper sa o faci si mai frumusica!
|
bine ai venit "DJkameleon" frumusik fosta mea masina :-P ..
|
bine ai venit Dj. Kameleon ... stiu masina asta demult :lol:
|
Salutare. Multi ma stiti...asta e masina mea...Seat Ibiza 1.6 EFI, 75 din 96..
O sa revin si cu niste poze mai tarziu ...stima.:arrow: |
Bine ma Andrey ValoareaMeaDusmanilor ...fost ESP , actual VMD, viitor ESP iara:)))
BINE AI VENIT >:d< |
multzam frumos pt comm ...si lui kostea si lui DjRainManFast si lui Provenzano si tuturor kre m-au salutat de bun venit :)
|
salut kameleon ...
|
3 Attachment(s)
Felicitari Bogdan ( VOW ) pentru noua achizitie ! Si bun venit printre noi ! Sa speram ca l`am convins sa posteze si el:P
|
6 Attachment(s)
si cateva poze ...
|
salutare mai andrei(VMD).....ma bucur sa dau de tine pe aici :)
|
bn ai venit andrey_vmd :) spor la tuning :P
|
WELCOME VMD
|
ms la fel baieti...
|
10 Attachment(s)
asa arata masina mea pana acum.... mai sunt multe de facut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning