![]() |
frate ..cel mai bine ...cauta shi u nishte tutoriale ...daca shtii nishte inglish .. e perfect
|
dak mi-ai daun link....ar fi super bine....multumesc..
sau zi-mi cum su face.. :roll: P.S. Stiu engleza.. |
|
2 Attachment(s)
:D :) :P vin si eu cu ceva...
|
Re:
Quote:
|
Cum e?
1 Attachment(s)
..
|
1 Attachment(s)
:arrow: ...
|
1 Attachment(s)
->
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
baaah...habar n`ai ce greu ma abtin sa nu te injur din toate incheieturile de toate lucrurile posibile....cum draqu indrazneshti sa postezi mashina facuta de mine (shi cu ink cateva \"modificari\") ...ha? ia zi...ai uitat k eu ti`am dat`o ...********************* |
Re:
Quote:
|
de acum tre sa scriem mare shi pe toata mashina ..din coltz in coltz numele ...ca s`au intamplat atatea :D :D :D
|
pfuaa.... :( ....trebuie sa punem numele ? jos ? sau sus ?
|
nope man ...era o gluma :D
|
3 Attachment(s)
Solenza :arrow:
|
cel mai bine ne punem numele pe masina.....si din cate obs. eu avem de aface cu un bulache....nu ma mira si ca celalalte masini facute de sandri sa fie furate ca si solenza aia....RUNINE BAA :D :lol:
|
Re:
2 Attachment(s)
bai...asta e ultimul meu proiect.sper sa va placa.acu nush ce a iesit din el.eu unul sunt foarte incantat...probabil ca-i proiectul meu si din cauza asta :roll: :lol: .
Vreau si eu sa postez si sa vad comentarii....unde se fac chestiile astea?? |
Re:
Quote:
|
destul de bine ...bv
|
fata este misto spatele nu prea merge
parerea mea. |
bey .. nu mai comentati lucrarile aici !!!
|
2 Attachment(s)
daca ai cap ia-ti alta....adica DACIA... :lol:
|
1 Attachment(s)
un Seria 6... :roll:
|
helloo
dupa o \"scurta\" perioada d absenta mai bag si eu cateva din \"operele\" mele :) Sper sa va placa Craciun Fericit Edit: le-a uploadat tng k la mine nu merge :)) Danke tng |
11 Attachment(s)
Pun eu pozele lui CataNOS :arrow:
|
5 Attachment(s)
am facut si eu ceva... sunt la inceput... :wave: partI
|
prima e mashina lu DADI :D :D :D
|
2 Attachment(s)
partII... pereri? masinile au fost la concurs, le recunoasteti probably... nu mai pun poze stock
|
2 Attachment(s)
astra......un cadou pt. un prieten... :lol:
CRACIUN FERICIT!!! |
1 Attachment(s)
un rechinash.... 8)
|
2 Attachment(s)
am revenit si eu cu ceva mai....
|
virtual tuning
1 Attachment(s)
salut.sunt nou pe aici asa ca nu fiti rai......am aproape o luna de cand lucru in photoshop si nu ma pre pricep asa de bine.......dar cumva m-am chinuit si am scos ceva.....va rog ziceti la ce mai tre sa lucrez!!!!mersi mult!!! :P
|
virtual tuning
1 Attachment(s)
era sa uit.......scuze
|
1 Attachment(s)
I LUV BORBET! :shock:
|
2 Attachment(s)
ultima mea creatie....
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
P.S. Plictiseala e de vine :) |
comentariu
no ce ati patit de nu mai comentati lucrarile.......sau ...aha ......nu pre aveti ce comenta...am inteles ideea!!!!!
|
cum se baga unii in seama...
|
Aici NU SE COMENTEAZA doar se pun poze... daca vrei comentarii AICI
|
comentariu
dupa cum spuneam is nou pe forum si nu pre stiu.....dar promit ca data viitoare o sa fiu mai atent.........si nu ma bagam in seama deloc daca chiar vrei sa sti :twisted:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning