![]() |
Daca vreti prelungim pe sapt viitoare tinand cont ca majoritatea au lucrat la Logan!
|
cum vreti eu va respect deciziile.... so do what u want .... :wink:
|
Re:
Quote:
nu faci si tu aku..spatamana asta faci data viitoare ORI TREBE NEAPARAT SA FACI MASINA DE LA CONCURS???????? |
1-2 zile se poate prelungi, tinand cont ca este cursa asta su o sa fim ocupati cu materialele... dar nu mai mult....
ce spuneti? folosesc la ceva 1-2 zile? |
1 Attachment(s)
masina mea de concurs! sper ca place acolo sus! :o
|
Re:
Quote:
|
cu ce te supara pe tine ca ma pus dupa ce sa incheiat concursul?
am pus-o si eu sa vad ce pareri au oameni de aici,inclusiv tu.(no offence). |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Da se pare k doar 2 lucrari au fost postate sapt. asta astept si eu rezultatele XXdadiXX cum sapt trecut au fost doar 4 lucrari si asta 2sper sa tragi o concluzie si sa ne spui si noua daca mai prelungesti sau inchei astazi ... eu consider k ar trebuii sa se incheie azi si castigatorul sa propuna tema pt sapt viitoare ..... asa k ... astept :wink:
|
Re:
Quote:
|
Bine kolegu ai scapat usor sapt asta. Baga poza!
|
Puneti si voi poza cu masina stock care trebuie facuta..pana cand tre sa fie gata?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
V-Tuners asta este masina pt sapt viitorea sorry pt intarziere ..... sper sa va placa acest S2000 :wink: |
Felicitarile mele pt Kolegu :peace:
|
10x Tng ... am castigat cu cea de a 15-a mea masina modificata exact cand am facut o luna de cand m-am apucat sper sa intru in comitetul vostru cei care postati aici de mai de mult timp :wink: si sper sa va placa lucrarile mele :wink:
|
:D
1 Attachment(s)
gata si stramba mea....astept pareri :P
|
1 Attachment(s)
am facut si eu sper ca a iesit bine
|
ba nu stiu cum se face ca toete masinile care le fac sunt strambe in fata
|
a lu BMWfan e chiar foarte reusita. umbrele-s un pic cam naspa dar in rest fffff bine
CT99WUW sa sti ca intr-adevar e stramba (bumper-ul fata e lasat in stanga). Si ce drq au farurile alea...parca-s diferite |
Pt cei care au gatat masina intr-o zi: De ce concurati? Sunt curios? Nu-i un concurs de viteza lucrati la detaliu daca vreti sa castigati, daca nu treaba voastra......
|
Re:
Quote:
http://www.photoshopjunkie.com/tutorials/ http://www.digimods.co.uk/tutorials/ http://www.astudios.org/2004/index.php?hau=tutorials |
1 Attachment(s)
pun si eu
|
1 Attachment(s)
ct99wuw....daca lucrai la ea....ceva mai mult...iesea super.
eu nu am avut net vre-o 2 zile..si mai nimik care sa se potriveasca....asa k m-am hotarat sa o fac prin metoda paint.hard-top,eleron,intercooler si doar una bucata usa butterfly luate de pe alte poze.in rest photoshop.chestia e k este curata...(relativ)...si fara celelate accesorii mai sus mentionate poate fi facuta si in paint.doar ceva ambitie...si in paint nu te poti juca la culori.body-ul cica este evazat...dar nu am facut niciodata un tutorial pt asta,stiu k exista...dar nu am avut net. :? |
1 Attachment(s)
Madskilz ceva de genul am si eu :lol: Tot umflata da n-am eleron, nici nu-i pun ca m-am saturat cat am lucrat la ea. O pun aici sasa eu nu castig nimic :D
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
gata si asta micĂ :? sper sa va placa
|
bv ma dadi ma :wink: ... totusi ai mai pierdut putin din apetitul pentru detalii :?:
Stiu, dar eu nu particip la concursul asta :D Nu poti zice asta si de Logan :suspiciou XxDADIxX |
1 Attachment(s)
asta`i a mea
modificari...deocamdata(poate) : low-rider,jentzi,aripi umflate(decent),interior,skirt pe spate,smoothed links,shi....background...Busteni(my favuorite location) vi se pare doar k se termina strada brusc...dar coboara...e strada aia cum urci la Kalinderu :D :P |
1 Attachment(s)
pentru o japoneza cu pedigree imi fac putin timp :D
|
1 Attachment(s)
am si eu o japoneza , e frumoasa ?? :oops: :lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :?:
:twisted: nu mai puneti poza originala!!!! se stie care e!! - kickass |
Re:
Quote:
n`ai mai avut bani de cealalta jumate de spoiler ? :? |
frate dar u nu vezi bine? ia mareste si uite-te intre scaune.
ce vezi???? surpriza!!!!!!!!! restul eleronului :wink: fratilor nu mai criticati pana nu va uitati de 2 ori. va rog! PS imi cer scuze pt poza dar am incurcat treburile aia trebuia sa o postez pe Brasov le-am incurcat. inca o data scuze!!!! |
Re:
Quote:
Quote:
si pe final: Quote:
sa nu fie cu suparare la nimeni dar e prea tare faza :lol: :lol: :lol: :lol: |
acu am vazut sorry!!!!!! era pentru altcineva mesajul ala :oops: :oops:
bah dar aiurit sunt azi am postat gresit de 2 ori. :? dar la ce jumatete da spoiler te referi???????????????? |
1 Attachment(s)
|
Bravo Basule... nu-mi plac scaunele Ferrari :D
|
:lalala: gusturile nu se discuta :D daca am gresit doar la scaune le pun pe alea orginale :))
Nu am vrut sa-ti zic.. dar spoilerul nu e drept :lol: >> Zeul |
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning