![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bara spate nou nouța-550 lei:???:
Am adus un meșter sa se uite pe la motor....și am aflat ca nu este cel original..și am rămas cam asa ::shock::shock:. |
Quote:
|
De vanzare Lambo!!...Nu am poze cu el, deoarece doar ce a fost scos de la vopsit.
@ R.Equinox: Ms ca ai schimbat jantele de 19" cu unele de 18" ;) Pretul masinii este 92.000 euro!! Cumpar ceva 2 usi sau offroad!! URGENT! |
2 Attachment(s)
Quote:
Noutati Deocamdata doar la Golf O mica schimbare de look....Grila+2 faruri CLEAN(sticla clara)-350 RON! Toba Sport 2 iesiri-180Lei:arrow: Si era sa uit..am dat putin cu grund..;) |
[QUOTE=R.Equinox;4911180]Mi-a facut placere
Sa-mi zici cat ma costa!! Ca am uitat... |
[QUOTE=CoCoBistrocel;4911184]
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Eu la focus am pus rotile si franele Brembo care m-au cam saracit dar la cum arata nu imi pare rau. Urmeaza evacuarea sa mi-o termine tatal lui jurec apoi ma bag putin la motor. |
Quote:
Hai la garaj...am ceva pentru tine in legatura cu motoru...si vezi ca iti iese cauciucu prin aripa mosule:))..fii mai atent data viitoare... |
1 Attachment(s)
Arata bine da schimba cauciucurile :(
ULTIMA POZA CU GOLFUL:evil: l-am vandut cu 2800e fara jenti Si jentile BBS RS de vanzare 500e +gume |
Quote:
|
1 Attachment(s)
PISI a fost vopsita
Pretul a fost 750e cu tot cu vopsea. Urmeaza sa pun in noaptea asta interiorul(nu ma culc pana nu le pun toate la loc) |
Nu vrea nimeni un Lambo??....78.000 euro!!!!!! doar astazi:)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
O poza cu rablele mele:)):)).... Motan Urmeaza sa vopsesc bara si sa montez 2 becuri pe faza scurta Yellow..:D Golf-Au sosit stopurile..poze mai pe seara;) |
2 Attachment(s)
mersi
frumoase gagicile:) Gata cu interiorul si geamurile cumpar geam fata stanga |
4 Attachment(s)
Am decis sa iau un kit pentru Silvia...
M-am hotărât la un kit "Do-Luck"...sper ca peste ceva timp sa urmeze un set de jante si o vopsea...:-D |
1 Attachment(s)
Jurec am o bara fata de M nu te intereseaza?
Raducu pentru golfu tau am niste roti daca vrei. La fordu meu am pus evacuarea borla (finalul) plus bara goala din galerie cu mega ajutorul tatalui lui jurec :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am avut toyota tueno din 1986. la aia mam referit |
Quote:
quick_silver2-Am un Mitsubishi Lancer 2006 la 4500e poze nu am dar daca te intereseaza fac(e a unui prieten) |
Jurec,mai astept oferte.
Totusi,fa-i cumva niste poze cand apuci si dami niste detalii despre masina. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
MITSUBISHI LANCER 2006
Pret:4500e Kilometraj:76.000 km Capacitate cilindrică:1997 cc Putere:99 kW (135 CP) Tip de combustibil: Benzină Număr de locuri:5 Număr de uşi:Patru sau cinci Uşi Cutie de viteze:Cutie de viteze manuală Clasă de poluare Euro 4 Prima înregistrare: 12/2006 Climatizare:Aer condiţionat manual Culoare: Negru metalic |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Maine am sa merg la reprezentanta Nissan,
pentru a da comanda la un alt Qashqai. Cam asta este lista de dotari: Dotare Acenta Nissan Noul Qashqai 2.0 140CP Euro 5 "All Mode 4x4" - 5 usi / automata CVT Dotari Exterior -Grila fata noua -Oglinzi reglabile electric si incalzite -Oglinzi pliabile electric,in culoarea caroseriei -Manere exterioare usi in culoarea caroseriei -Proiectoare de ceata -Jante aliaj 17" Dotari Interior -Geamuri electrice fata+spate -Computer de bord -Comenzi audio pe volan -Indicator temperatura exterioara -Scaun sofer reglabil pe inaltime -Bancheta fractionabila 60/40 -Reglaj volan pe inaltime+telescopic -Scaun sofer cu reglaj lombar -Cotiera centrala spate cu suport pentru pahare -Volan imbracat in piele Dotari Confort -Filtru polen -Cruise control + limitator de viteza -Aer conditionat automat cu reglare bi-zona -Torpedo cu sistem de racire -RadioCD + MP3 + 6 boxe + port USB si mufa auxiliara -Faruri cu aprindere automata -Stergator parbriz cu senzor de ploaie -Senzor de parcare spate -Sistem bluetooth pentru conectare telefon mobil Dotari Siguranta -Airbag-uri sofer + pasager -Airbag-uri laterale + tip cortina -Tetiere fata active -ABS + EBD + asistenta la franare -Sistem ISOFIX pentru scaun copil -Sistem de imobilizare NATS -ESP Pret fara TVA: 20,032 € Pret cu TVA: 24,883 € |
Auzi mestere daca te hotarasti sa il vinzi iar il iau io pe asta:))
|
2 Attachment(s)
Am cumparat si eu pe la pranz o jucarie, mai exact Skyline R34.
Masina e aproape pregatita de drift, ii mai trebuie doar suspensii. Motorul are montate 2 turbine cat China, interiorul nu mai are dacat strictul necesar. Iar maine dau comanda de suspensie cu toate cele.. 2 poze cu masina, acu ma duc sa o alerg putin prin vre-o parcare de hipermarket:lol: |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Va salut!
Am vandut Lambo la unu din GerMania!...cu 125.000 euro :X..si un bmw 320 vanos Am mai avut un Renault Clio V6...a fost trimis in GerMania cu pretul de 17499 euro Acum am luat Toyota AE 86 Trueno. Este modificata de Drift!...Are foarte multe modificari, are doar 1T si 86 KG. Are cateva defecte cam mari: -motor v6 spart!!:( -galerie evacuare ca este sparta... -un nou PJ -o tinichigerie -semnale fata si baterie! In poze asteptam platforma sa o iau din acel depozit din Ungaria. Am laut-o cu 10.000 de euro... Sper sa o reconditionez cat mai repede! |
4 Attachment(s)
Quote:
Dacia Logan Pret: 6,750 euro Caroserie: Berlina Fabricatie: 2009 Rulaj: 2,361 km Transmisie: manuala Putere: 75 CP (55 kW) Cilindree: 1390 cm³ Norma Euro: euro4 Combustibil: benzina Culoare: rosu Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Romania Tara inmatricularii: Romania Dotari: -ABS -geamuri electrice -oglinzi electrice -aer conditionat -inchidere centralizata -airbag -radio/CD -servo directie -imobilizator -computer bord -proiectoare ceata Poze: |
Quote:
In seara asta am vopsit bara fata la motan si am pus becurile... Nu am poze deoarece am dat aparatu lui Quick...se vede doar:)):)) |
@R.Equinox: Sa ma cauti, ca trebuie sa aduc masina la tine la garaj!!!
|
Quote:
Jantele dublate le-am pus preventiv, pana maine cand dupa ce dau comanda la Qashqai, am sa trec pe la un magazin sa imi cumpar altele pe 16" plus cauciucuri. |
Quote:
M-am gandit si eu la un golan ca masina de zi cu zi ca de cand am dat golfu cam umblu cu troleu':)) |
1 Attachment(s)
Noutati:
-am fost sa cumpar jante: OZ RACING Chrono HT 7x16/4x100 ET42,7,1 kg/bucata, 188 euro/buc. si cauciucuri pentru logan Anvelopa Vara Nankang NS 2 215/55/R16, 79 euro/buc. Sezon: Vara Latime: 215 Inaltime: 55 Diametru: R16 Indice greutate: 93 Indice viteza: V Am dat jos cromul de pe porbagaj care erau lipite doar. (bara aceea cromata de jos si logo-ul Dacia) Am cumparat: -doua subwoofere (Nitro?) 2x350w -doua amplificatoare 2x400w Poza: |
2 Attachment(s)
Bravo baieti, ati lucrat, nu ca mine puturos :))).
Am montat suspensiile Bilstein B8. Urmatoarele zile o sa montez si kit`u de M. |
4 Attachment(s)
Silvia:
Mi-au venit capota de la Do-Luck 350e(asa ca sa fie setul complet) și aripile fata de la B-Max 300e dar cum abea m-am apucat sa scot toate de pe ea și sa o vopsesc le voi monta după ce voi aplica noua culoare..8) Chevrolet: Am fost la dezmembrări și am găsit portiera spate și fata cu 450 bucata:rolleyes2...numai ca sunt verzi...dar vor fi vopsite..la portiere sunt adaugate oglinzi de camion:x:x:x |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning