![]() |
1 Attachment(s)
freaks - when were you when
o melodie care mi-a fost recomandata mai de mult , am dat de ea , m-a bufnit rasul mda , oricum ... marfa ! asa... ontopic .. nina simone , poate atzi auzit de ea , connex`u s-a folosit de muzica ei .. in cateva reclame , anyway .. ceva vechi .. rau de tot , probabil n-ati auzit in viata voastra de melodia asta :) anyway .. incercati ... it won`t kill ya` ... |
piesa auzita la digitally imported ;)
se gaseste destul de rar pe la noi ... pasionatii de deep house ... sariti :D |
tot ce gasiti feng shui ...
e un fel de buddha bar ... da' e chinesse ;) |
upload here, am si eu un album .. e smecher, mai vreau , baga
|
1 Attachment(s)
vezi ca la mine ie culese ... iti dau tot ce am feng shui :D
|
hai sa va recomand si io nishte melodii mishto
Mannie Fresh - Real Big Aphrodelics - nothing to lose J.Kwon - get xxx'd nu stiu daca s-au mai pus ca nu am citit tot topicu :twisted: |
santose... eu eram ala cu buddha bar-ul.... baga ce ai in afara de volumul 7.. :D app ms ptr vol 7 :wink:
|
Foarte tare Feng shui! ...multam Mustang! :wink:
|
Re:
Quote:
da' acum imi scapa numele si nu am cum sa caut pe dc :) cu placere alexx |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
va recomand melodia aceasta: :wink:
|
Re:
Quote:
PANA ATUNCI LUATI ARMIN VAN BUUREN feat. Mischa Daniels - Who`s Watchin` !!! mult prea tare ptr secolul asta ! :D |
Re:
Quote:
pentru cine nu o are :arrow: :arrow: |
nu o aveam..ms k te`ai gandit sa o pui :D
|
exista o emisiune pe Radio DEEA Re`mix in care au doar melodii vechi in variante actualizate remixate...
aveti idee de playlisturile lor ? :D :D |
Re:
Quote:
santose cand bagi loft lounge...?? :D maine e uploadat?? |
da, diseara e uploadat, sry de asteptare, da.. am fost / sunt ocupat rau \"da\" tot zilele astea :( :D !
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cei de la radio deea sunt FOARTE secretosi privind playlisturile lor... tre sa ai prieteni bine infiltrati pe acolo sa faci rosst.... daca reusesti sa dai de vreunu...PM me please :D |
TQ-Right On
Dem Franchize Boyz feat.Lil`peanut&Charlay-lean wit it rock wit it Twista feat. Mariah Carey-So Lonely |
LOFT LUNGE ! doar ti-am promis .. pacat ca e 7:22 :)
|
3 Attachment(s)
va recomand 3 melodii care mie imi plac f mult,sper sa va placa.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu au nici`un top nimic pe site-ul lor din cele pe care le difuzeaza. ori`cum au numai muzica buna |
sau da un search p dc++ la 'radio deea' si gasesti pe la unul, pe la altul , niste foldere cu acelasi nume ;) :P
|
spedeereee....nu sunt noi ... care le dau zilnic...trust me ;)
|
da, am si eu 2 foldere, radio deea .. mistocutze foc
|
daca vreti o melodie prea belea bagati DMX-catzdo
|
1 Attachment(s)
O melodie care mie imi place mult:
|
Si inca doua care imi plac la fel de mult.
|
........
uite aici radio deea pe pc : htttp://radiodeea.evolva.ro:7128 dai la url la winamp :wink:
|
Re: ........
Quote:
|
Da.
|
......
adica deschizi winampu dai add url dai copy la adresa aia ..paste....si vezi ultimu` lucru din playlist de la winamp..k o sa apara adresa...dai click pe ea ...si ascultzi radio deea si la pc ! scuze k nu am explicat :wink:
|
Asa ... FRESH FRESH FRESH STUFF !
Thievery Corporation - 1997 - Sounds From The Thievery Hi-Fi 2000 - The Mirror Conspiracy 2002 - The Richest Man In Babylon Lebanese Blonde Abductions & Reconstructions Rare Tracks The Cosmic Game Den Of Thieves toate astea fiind albume next Buddha Bar - VA - Paris Lounge Vol.2 (2002) Paris By Day - 12.00 PM Paris By Night - 12.00 AM next Buddha Bar Badmarsh & Shri Buddha Bar Chill Out in Paris ( vol 1 ) Burn Chill Buddha Bar Chill Out in Paris ( vol 2 ) CD 1 CD 2 Buddha Bar Chill Out in Paris ( vol 3 ) Confusion Fusion Buddha Sounds II The Arabic Dream Chill Out 2004 - The Ultimate Chillout Chillout_Excellence on oco Cirque Du Soleil 1994 - 01. Alegria 1997 - 02. Quidam 1998 - 03. O 1999 - 04. La Nouba 1999 - 05. Dralion 2000 - 06. Journey Of a Man 2001 - 07. Mysere ------------------ Delerium -toata discografia .. ------------ De-Phazz- Death By Chocolate Lemongrass Detunized Gravity GodsDog ---------------- Gotan Project @Live Transmusicales 2001 Hotel Costes Quatre Inspiracion - Espiracion La Ravancha Del Tango ------------- NY Chillout Lounge 2002 si unul pe suflet ... rau de tot ----------------------- VA_Dubai_Chill_Lounge_-_A_Fine_Selection_Of_Chillout_Tracks-CD-2005-OBC !!!! vrea cineva ceva din lista de mai sus ? |
ah da :) si .. un giga de Scooter , misto rau, recomand
|
|
Re:
Quote:
baga buddha bar.. e super tare... nu shtiu de ce altii nu prea asculta asa ceva da mie mi se pare misto.... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning