![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
care ma ia cu el ?
|
Quote:
|
Cred ca va vedeti prin oras la un suc :)
|
Asa cred si eu..cel putin eu unu pana la retezat acum nu prea ma trage sufletu din mai multe motive :p :)
|
ii bun si sucu' :-P
|
... acum vedeti motivul pentru care nu a rezistat RedEngine. Pentru ca in zona asta nu exista oameni uniti, si e pacat ...
Eu as veni oriunde numa sa mergem undeva. La un suc e prea de tot.. |
Pai de ce e prea de tot..cum mergeam pana acum nu era ok?..
Din partea mea mergeti si in retezat dar eu nu am chef sa fac 6 ore pe drum doar ca sa facem un gratar pe iarba verde, mai bine mergem la tm la tuning show pt 6 ore de drum ..asa avem iarba si pe silvas, baraj, etc prin apropiere. |
Quote:
LE: nici macar nu sunt 100km, sunt 75km.. |
Quote:
|
in 5 jumate sa scot consum bun :)
mi-a ramas gandu' la alea 3 ore de mers pe jos :)) Faza e ca o sa fiu cam rupt dupa ce sambata toata ziua o sa stau la lucru la inventar poate pana tarziu ...de asta am zis ca pt mine ar fi mai ok mai aproape pe undeva...:rolleyes2 |
Pai mergem cu masina nu pe jos, 40 de min (maxim 1 ora) facem pana acolo; stam la un gratar, la o miuta, la povesti, poze, etc.. si dupa ce ne saturam ne intoarcem acasa si gata :D
Hai FRS ca ne coacem de cald in oras.. Eu stiu ca asa faceam pana acum, la un suc, dar era frig si seara, nu strica sa mai iesim pe undeva din cand in cand. |
Daca tot ne tocmim,hai sa ne intalnim undeva mai aproape ,ca suntem multi noi veniti,o zona pe aci pe aproape sa facem o poza un schimb de impresii,telefoane(adica numere de telefoane),etc,de preferinta un loc gol,o parcare Kaufland,Artima ceva sau poligonu' de la Hasdat,unde vreti voi mai aproape,sau la Deva la cetate,in parcare la Real.Hotarati,dar din timp sa nu ne facem alte programe si sa veniti pe ultima suta de metri cu noutati.
|
Pai oricum ne intalnim undeva si de acolo plecam daca , cadem de acord.
No nu stiu, eu nu mai propun ca oricum va trageti pe c*r. |
Hotarati-va odata ca parca vad ca iar plec singur la iarba verde week-end-ul asta
P.S. daca nu se poate in Retezat mergem mai aproape pe Valea Roatei sau la Strei parca am vazut doritori oricum eu stiu vreo cateva locuri unde e drumul bun si destul de aroape facem o miuta un gratarel mai stam si noi la o poveste P.S.S. muzica nu avem ca nu are dadi masina dar ne descurcam noi cumva ;) |
Quote:
cum zice kedy la valea roatei sau pe strei suna bine... eu zic sa votam :lol: eu votez oriunde pe aproape ;) |
strei suna bine
|
Eu votez oriunde se iese din oras :D
|
la Petac :lol::lol::lol::lol:
|
Eu am inventar si Sambata si Duminica asa ca nu pot veni.
|
Quote:
|
Quote:
P.S: avem si muzica! :D |
Ba in cazul in care nu reusim sa ne hotaram pana Duminica, eu o sa merg in Retezat la un gratar, daca e careva amator de asa ceva e binevenit ;)
|
Eu sunt unul dintre amatori.
|
... sau putem merge pe Valea Nandrului la un gratar. E intre Deva si Hunedoara ...
|
Locuri sunt multe unde putem merge dar sa se hotorasca destinatia ca asa o tinem un an si fiecare vine cu propuneri si nu o sa ne intalnim niciodata,mai tre sa hotaram si ora si cumparaturi ce tre sa facem daca se lasa cu gratar.
|
as zice la strei la simeria veche. acolo pot veni si eu in cel mai bun caz cu masina si e chiar undeva la mijloc. am fost ieri, am testat apa si e numa' buna pentru baie si este si loc de gratar... acuma vedeti voi...
|
Deci stabilim destinatia(sa fie bine pentru toata lumea) ca maine deja e sambata si inca nu stim nimic.
|
Cred ca o sa se amane intalnirea pe saptamana cealalta ca o sa ploaie sambata :sad: "cred"
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un plug-in pentru mozilla. sper ca zice adevarul
|
1 Attachment(s)
De la windows vista. De multe ori zice adevaru :?
|
No merjem la Strei ?!
|
Ramane atunci Strei?
|
Ramane strei!! ;) unde pe strei ?:) cine stie locuri calumea sa iasa in fata :D si noi il urmam
|
Cand o sa fie sambata sau duminica?
|
Duminica ca sambata lucram :p :)
|
Aha oke poate o sa vin si eu.
|
Quote:
|
A ramas Duminica pe Strei(mai exact unde vedem cand ne intalnim).Eu zic sa ne intalnim in parcare la Kaufland ca sa facem si ceva cumparaturi dar pe la ce ora?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning