![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Pentru mine conteaza :-| vreau numai barbati cu subaru si mitsubishi :))
|
Si BMW. :D
|
Quote:
|
Eu Audi clar.... Hai sariti cu ofertele :twisted::twisted:
Si serios de nu, sunt cea mai materialista dintre voi...na... |
Quote:
|
se pare ca nu prea sunt ofertanti :lol: cam seaca piata pe recesiunea asta...
|
se ofera 1 bucata baiat cu dacie :lol:
(ce bine o sa ma plimb singur :lol:) |
Quote:
|
Eu ofer o plimbare de neuitat cu Matizul. :)
Numa' ca eu imi iau sigur teapa, nu ca Spark ... :lol: |
:lol::lol::lol: e rau ma Matizu' ala al tau, sperii fetele :twisted:
|
|
Quote:
|
nu draga..
fetele vor : http://www.volkswagen-club.ro/imgs_i...ce/do_audi.gifhttp://www.car-style.info/ru/Fahrzeuge_Logos/bmw.gifhttp://carseatcovers.com.au/cars/CarLogo/SUZUKI.gifhttp://carseatcovers.com.au/cars/CarLogo/PORSCHE.gifhttp://classifieds.onlineshopping.co...ges/subaru.gif si lista continua :twisted: |
auzi gabi...parca ti-am mai mentionat ca "fara numar" nu trebe...
ms pt S :D |
Quote:
|
Dar fetele de ce nu vor şi http://upload.moldova.org/auto/Dacia/dacia%20logo.gif ? De ce neapărat BMW/Audi/etc. ? :) |
Quote:
|
Quote:
si fetele is interesate de ce e la moda ;) |
Mă laşi ? :evil: La naiba, unele fete se combină cu maşina, nu cu ăla care o conduce ! :roll:
|
fetele E materialiste rau :twisted:
|
Da, da ! Cunoaştem !
Mă duc să mai frec un ness ! :oops: :lol: |
Quote:
|
Trixi vrea Suzuki ! La naiba !
|
Pai spuneti pentru fiecare in parte ...
Apropo ... Puneti si Daewoo acolo ... ca tot ziceati ca e rau !!! |
Quote:
am spus ca lista continua... |
parca era vorba de masini, suzuki? cam ciudat..freaky
|
well...eu una te pot asigura,ca nu dau un suzuki pe 3 beemveuri...si pe deasupra sunt is femeie!:lol:
gabi..da' nu ai zis daca ai terminat de frecat nessu' :rolleyes2ne tii aici in suspans...ce dreq? gabi mustang,tu iara baga-ti in cap,ca in clipa in care femeia deja stie ce vrea,nu mai sunt multe posibilitati...ori isi cumpara ea,si te accepta pe tine pentru omul care esti,ori isi cauta altul care are ceea ce cauta ea,asa ca nu iti bate tu capul!;) |
Quote:
|
Probabil s-a gandit la moto ;)
|
parca mai sunt unii in situatia asta,honda le spune,nu?
|
honda honda...dar parca e mai normal sa vezi masini honda decat suzuky....sau mi se pare mie ?
|
Quote:
|
Sunteti OFF TOPIC! de ce bateti moneda pe asta??
|
Quote:
|
Quote:
|
lastun, oltcit, 1007, etc
ideea era ca suzuki nu-si avea locul in enumerarea respectiva, era o observatie obiectiva a suzuki raportat la celelate marci enumerate sigur, toate sunt masini, te duc din a in b, dar cand faci 1000-2000-3000 km/saptamana conteaza si cum ii faci nu mai radeti ( si sa nu carecumva sa credeti ca nu eram obiectiv), am si pejo 206 1.4 hdi, asa ca pot realiza diferenta |
domnule...nu rade nimeni...doar cei care imi sunt apropiati stiu mai bine despre ce este vorba in cazul "suzuki" :-)
desi, cum zici tu, pare sa fie o buburuza pe care nu da nimeni nici un scuipat dar daca se da pe mana unui cunoscator este cel putin surprinzatoare... nu ma mai deranjeaza demult privirea superioara a celorlalti...mai ales dupa fugareli de 50-60 de km cand pe asa distanta celalat isi ia vreo 10 min de la buburuza. ca sa vezi clar si in privinta omului care iti face caracterizarea, sunt un om care 10 ani a avut posibilitatea sa testeze minunatiile bavareze si de 2 ani am cel putin 80000 de km cu swifturi (nu doar 1000 pe saptamina),si pe langa asta sunt si sofer platit care face 2000 pe saptamina cu toate masinile posibile de pe lumea asta. ...si inca o chestie,oricit de ciudat pare sa fie,am un prieten drag,care e cam mofturos asa de felul lui daca vine vorba de masini(doar clasa premium il satisface,si nici aia in toate cazurile)dupa ce a incercat suzie,a ramas deosebit de surprins, in sensul bun al cuvintului.vorba lui,fata de pretul ei are foarte multe de oferit. are dezavantaje..ca orice masina...si sa mai fiu si on-topic,am multi prieteni,baieti care detin swifturi...si ma jur ca ii apreciez mai mult decit un domn care navigheaza un vapor,cu mai mult sau mai putin succes. |
oki, hai sa incheiem, ma refeream strict la acea enumerare, nimic mai mult; nu cred ca e cazul sa mai divagam subiectul; sunt de acord cu tine cu buburuzele, eu cu asta mica fac buc-craiova in max 2 h, nu consider ca cealalta e vapor, desi sincer mi-as fi dorit unul, pentru mine conteaza sa fie si practica, asa ca e touring, si-mi ofera un confort bunicel zic eu
|
intotdeauna va conta pentru o femeie, masina pe care o conducem
|
:))
io raman la noul mercedes-benz CL500,o masina pe care am avut ocazia sa o calaresc,si...garantez ca ar conta nu numai pt o femeie..cat pt toata lumea ca ai o masina ca aceasta ce suzuki,sau etc fiecare masina,fiecare motorizare in parte va avea intotdeauna ceva al ei,unicat,in primul rand pt ca,dupa 1 an de utilizare masina incepe sa reflecte si personalitatea posesorului,adica:gradul de uzura sau mai bine zis deteriorare,cum merge,cum miroase in ea,etc etc etc sincer,eu cred ca o fata cu capu pe umeri e mult mai atrasa de un tip care are grija de ceea ce e al lui,care se si ingrijeste bla bla bla doamnelor si domnisoarelor,am dreptate? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning