Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

Mustang 31-12-10 12:50

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Urmatorul protest este cel tacit... fara blocarea benzinariilor.
Trebuie sa "scadem cererea". Astfel, eu vad cea mai buna solutie fara alimentare timp de o luna... cine trebuie sa alimenteze musai, sa ia carburant de la orice benzinarie in afara de OMV/PETROM in prima luna... in a doua luna sa se evite la fel consumul iar daca este imperios consum de carburant sa se evite Rompetrol si tot asa... timp de cateva luni. Daca se scade cererea si se face la competitie, cred ca se vor mai "slabi" si preturile astea nesimtite - si ii si fortam cu ocazia asta sa aibe COMPETITIE, nu cum fac ei acorduri!

Cred ca asa "sensibilizam" si partile care nu se vor desparti de masina NEAM, pentru mersul pe Dorobanti la o cafea cu pitzipoanca din dotare in vederea impresionarii ei. Cu alte cuvinte, snobii.

Spun asta, deoarece vor aparea in curand, intre noi, oameni infiltrati si agitatori pentru discreditarea noastra. Se va gasi un garcea sau un individ platit care sa provoace un necaz prin benzinarii (va injura un angajat, ii va da una, sau cine stie ce alte tampenii va mai face) si vom deveni huligani. Stiu ca suna demn de filmul "teoria conspiratiei", dar sa nu uitam ca traim in Romania si securistii (chiar daca, sanchi, nu mai exista) isi vor face treaba bine de tot.

Eu zic ca asta trebuie sa fie urmatoarea forma de prostest.
Sau ar mai fi o idee buna sfidarile de genul: 30-40 de masini intra in benzinarie... stau 2-3 minute, se uita la pretul carburantului pe litru, il intreaba pe plimbaretul ala de pe acolo de tine furtunul si spala geamurile altora: "Tot scumpa e nene?" (de parca n-am vedea), asteptam raspunsul lui pozitiv, dupa care spunem sec: "SCUMPA! O sa ramaneti cu ea!" si plecam.

Eu de maine nu mai dau benzinarilor decat 100 ron pe luna... folosesc masina mai putin si asta e!

eMH 31-12-10 12:56

Intr-adevar, e mai pacifist ce spui tu, dar nu rezolvam nimic. Din toate protestele care s-au intamplat in tara pana acum cred ca suntem MAXIM 1.000 de persoane. Ce crezi tu ca se intampla daca 1.000 de persoane din toata tara nu mai alimenteaza de la Petrom? Crezi ca ii intereseaza?

La fel, daca mergem si stam 2-3 minute si ne uitam la pompe, nu rezolvam nimic. Mai bine stam 1 ora - 2 si stim sigur ca in intervalul respectiv de timp nu mai alimenteaza nimeni cu nimic!

dony ddc 31-12-10 13:02

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3943057)
vb cu MORPH_e30 ..si ii spuneam ca pala il ...freaca grija de ce scriu eu ...sa nu o iei in alt sens ca nu mam referit la nimik rau !!! numai ca aia care stau la tastatura acasa la caldurica nu stiu decat sa comenteze de ceea ce FACEM si ICNERCAM sa facem !!!

Credema ca daca eram major aveam si carnet si masina si faceam mai mult decat faci tu...;)

criminales 31-12-10 13:06

FELICITARI PEMTRU BUCURESTI SI TOATA TARA
PENTRU CEI CARE FAC CEVA PENTRU TARA
SI IMI CER MII DE SCUZE CA COMUNITATEA IESEANA AUTO DUPA CUM PUTETI VEDEA NU E DE ACEEASI PARERE CU VOI CEILANTI DIN TOATA TARA
ASA CA TREBUIE SA LE CISTIGAM RESPECTUL FATA DE EI
SI IN SPECIAL EU SA NU LE MAI MURDARESC TOPICUL COMUNITATII IESENE CU ASTFEL DE POSTURI CU BOICOTUL BENZINARIILOR
ACUM VALAS SI SPOR SI LA MAI MULTE ACTIUNI
PREFER SA VIN PINA LA BUCURESTI DECIT SA STAU IN IASI

eMH 31-12-10 13:07

Dar poti sa te duci si asa, nu conteaza. Ideea e sa fie cat mai multe persoane care sa sustina miscarea!

Si in Ploiesti au fost multi care nu au venit cu masina, au venit doar ca sa fie acolo, si a fost foarte bine!

Mustang 31-12-10 13:07

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3943283)
Credema ca daca eram major aveam si carnet si masina si faceam mai mult decat faci tu...;)

Tocmai d-áia nu inteleg de ce comentezi si nu iti vezi de treaba ta... Pana mai deunazi erai foarte inversunat pe noi si acum spui ce spui...
Ce crezi ca poti face? Nimic, iti garantez eu ca nu poti face nimic mai mult decat ce am facut noi.

rover_cabrio 31-12-10 13:10

Quote:

nu inteleg la ce vrei sa te referi , daca ERAI major , DACA aveai masina , DACA aveai permis faceai mai multe ca mine ? la ce vrei sa te referi ? chiar nu inteleg ???

vrei sa faci GREVA FOAMEI ? ce vrei sa insinuezi ca FACEAI mai MULTE ca mine ???

iti zic eu TU nu ai fi in stare sa circuli cu o masina STRAINA !!! de ex eu NU am platit TAXA in ro , nu platesc IMPOZIT in RO ...NU PALTESC asigurare in RO ..doar ROVIGNIETA care mi se pare un LUCRU normal ca totusi folosesc strazile de la noi ..pe langa faptul asta DISPUN de 3 masini inm pe Bg pe care le folosesc.
sa numai zic de FRANTA , AUSTRIA , ELVETIA si n numere straine care umblam la 18 ani cu ele !!!

rover_cabrio 31-12-10 13:12

uite eu de ex pot sa imi iau DACIA de la tara , sa o aduc in BUC si sa ii dau foc pe strada !!! ce rezolv ?? O MARE AMENDA !!!

CE TE OPRESTE sa faci acuma MAI ALES ca nu esti major si NU PREA POATE sa se lege de tine ???? cam ce GANDESTI tu acolo ???

morph_e30 31-12-10 13:14

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3943297)
Tocmai d-áia nu inteleg de ce comentezi si nu iti vezi de treaba ta... Pana mai deunazi erai foarte inversunat pe noi si acum spui ce spui...
Ce crezi ca poti face? Nimic, iti garantez eu ca nu poti face nimic mai mult decat ce am facut noi.

haa:)) i'ai dat'o la biscuiti:)))....
Am un sfat pt cei care comenteaza aiurea pe acest topic.
DACA NU INTELEGETI ACEST TOPIC ESTI FACUT PT A STABILI INTALNIRI SI ALTE CHESTII DE GENU PT CEI CARE FAC CEVA IN TARA ASTA.
ASA CA ASTIA CARE O FRECATI LA RECE PE FORUM MAI BINE IMPUSCATI'VA FRATILOR IN CAP,SCAPATI TARA DE PROSTI,INCULTI,RETARDATI,ANALFABETI SI IDIOTI.

Multumesc frumos:D

Cu respect,a voastra URSofila morph_e30

La multi ani tuturor,un an nou fericit si tot ce va doriti sa vi se implineasca.
Asteptam benzina mai ieftina,masini mai bune,si bani din plin :)))

Mustang 31-12-10 13:18

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3943273)
Intr-adevar, e mai pacifist ce spui tu, dar nu rezolvam nimic. Din toate protestele care s-au intamplat in tara pana acum cred ca suntem MAXIM 1.000 de persoane. Ce crezi tu ca se intampla daca 1.000 de persoane din toata tara nu mai alimenteaza de la Petrom? Crezi ca ii intereseaza?

La fel, daca mergem si stam 2-3 minute si ne uitam la pompe, nu rezolvam nimic. Mai bine stam 1 ora - 2 si stim sigur ca in intervalul respectiv de timp nu mai alimenteaza nimeni cu nimic!

Sunt de acord cu tine, numai ca ti-am spus care e problema: daca unul se va infiltra in grup si va recurge la violenta, nu ne va mai impartasi NIMENI opinia si vom deveni paria. Nu spun ca ma retrag din acest tip de protest sau altceva... dar trebuie sa ii lovim unde ii doare cel mai mult: in profit - vedeti ca suntem doar 50 in Bucuresti care urlam ca nu ne convine pretul benzinei... daca erau 10.000 cel putin care faceau asta in oras, concomitent cu noi, aveam un feedback de la benzinari - momentan, ei cosnidera chestia asta un pistol cu apa, pentru ca afectam doar 1-2 benzinarii pe timp de 1-2 ore, pe cand ei au x in tot Bucurestiul si x + n in toata tara... Pentru ei 100 de milioane ROL sunt un nimic momentan la nivel national, ci doar zonal i-ar afecta (per sector bucurestean).

Ce am spus eu mai sus... cu evitarea alimentarii timp de o luna de la un anumit furnizor de carburanti, ar fi mai usor de adoptat pentru TOATA lumea. Chiar si de cei care-s snobi si nu lasa masina nici macar pana la coltul strazii sau alte feluri de apelative folosite si de indivizii "antiprotest". Pana la urma, noi nu bagam deloc, snobii baga de la "competitie" si OMV are de suferit per total. Asta iti spun eu ca s-ar putea face... cu un comunicat ok si cu o mediatizare cel putin pe internet.

@ursophila... tu mai bine te-ai duce sa mai cauti 1000/2000 rol sa iti iei o cafea de la Petromul dupa Mihai Bravu, lasa copiii fara permise in pace. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

a3ds 31-12-10 13:27

Ar fi o idee un boicot national la adresa OMV-Petrom. Desi nu stiu ce efect are pana la urma urmei ca nu alimenteaza 20 de masini. Pentru un oras ca Bucuresti este cam dezamagitor numarul mic de participanti la protest, daca si IRL ati fi tot atat de galagiosi cum sunteti pe forum...

morph_e30 31-12-10 13:27

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3943326)
@ursophila... tu mai bine te-ai duce sa mai cauti 1000/2000 rol sa iti iei o cafea de la Petromul dupa Mihai Bravu, lasa copiii fara permise in pace. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Este?Asa si daca aveam nevoie de 2000 sa imi iau o cafea care e problema?Nu am nimic cu aia fara permise,ca nici eu nu am,am ceva cu aia care stau la caldurica in casa si asteapta sa faca altii ceva pt ei.Asta ma oftica...

Deja o dam iar in offtopic...lasa'o balta pls...Hai sa revenim la oile noastre.Deci pana la urma cum rezolvam problema?Parerea mea e ca ar trebui sa facem dupa sarbatorile astea,ca atunci lumea revine la munca si vor avea nevoie sa alimenteze si etc etc....si la partea cu "fluturasii" probabil o sa ma ocup eu ca vad ca nimeni nu ia in seama ideea mea:)

Mustang 31-12-10 13:35

Quote:

Originally Posted by morph_e30 (Post 3943349)
Este?Asa si daca aveam nevoie de 2000 sa imi iau o cafea care e problema?Nu am nimic cu aia fara permise,ca nici eu nu am,am ceva cu aia care stau la caldurica in casa si asteapta sa faca altii ceva pt ei.Asta ma oftica...

Deja o dam iar in offtopic...lasa'o balta pls...Hai sa revenim la oile noastre.Deci pana la urma cum rezolvam problema?Parerea mea e ca ar trebui sa facem dupa sarbatorile astea,ca atunci lumea revine la munca si vor avea nevoie sa alimenteze si etc etc....si la partea cu "fluturasii" probabil o sa ma ocup eu ca vad ca nimeni nu ia in seama ideea mea:)

Am spus-o in gluma - sa nu o iei personal. :)
Eu am spus ce am avut de spus pe topicul asta. :) Ramane sa actionam mai departe. Prin orice fel de protest... ideea e ca trebuie lasat deoparte grupul OMV/PETROM si cateii lui: AGIP, MOL. Sa simta la buzunar ca nu e ok.

rover_cabrio 31-12-10 13:42

hai ca e cu scandal imi place , mi-am luat un nes3in 1 , o tigare , UNDITA si stau in mislocul sufrageriei POATE prind ceva ...totusi ma uit aici la film BAGA TARE !!

rover_cabrio 31-12-10 13:44

VENITI SI VOI CU IDEI !!!
asa cum am spus ..pentru BUCURESTI ,,,,un BRECK (poate vin cu al meu ) , un COSTIUG sa punem bani sa lom unu la 180 lei il folosim la PROTEST , apoi il DONAM unei nevoias .... , ALTU care ai o idee sa ...faca valva la TV ???

ideea e ca daca vin cu brecku ...il opreste pe unkimiu in trafic si ii face lumea solicitari de INMORMANTARI !!!

1Evil 31-12-10 14:10

Daca imi faceti rost de 3-400 ron in maruntis, pe 3 cand incep munca, ma bag si eu cu o duba...:twisted:

..eventual mai aduc inca 3 dube, asa de-al dracu

Mustang 31-12-10 14:13

Quote:

Originally Posted by 1Evil (Post 3943494)
Daca imi faceti rost de 3-400 ron in maruntis, pe 3 cand incep munca, ma bag si eu cu o duba...:twisted:

Te duci la banca, sigur te ajuta oamenii aia. :D

1Evil 31-12-10 14:14

Probabil tre' sa ma duc la BNR...:?:

Eugen_TL 31-12-10 14:14

Pe 5-6 ian daca vreti sa facem in toata tara la omv si petrom, pot ajuta la TULCEA. De pe 9 n-am sa mai pot ajuta. In Tulcea se vor alatura si altii din cate am inteles, au vazut ca nu-s probleme.
Haideti sa incercam si pe la ora 17:00 sa vedem daca intradevar faptul ca unii sunt la munca nu vin. Incercam si asa, poate dupa program vine mai multa lume.

Ganditi-va bine si luati o hotarare cei din buc, faceti un nou topic, faceti si pe fiecare oras pt a vedea toata lumea. SI toti sa respectam ziua si ora, dar sa fie la un 17 de data asta , sa vedem daca se mai alatura unii care spun ca ziua lucreaza.

Eu cand aflu data si ora, voi incepe sa strang, sa fac reclama. Dar ganditi-va de pe acum, ca in 2 zile nu se mobilizeaza nimeni. Facem miercuri sau joi, avem timp de reclama, avem timp ca lumea sa fie anuntata, sa afle de pe fb si etc. Mai bine sa vina mai multa lume o data pe sapt, decat putina de 3ori pe sapt. PAREREA MEA.

HAIDETI un ultim protest in TOATA TARA la aceeasi ora si zi. Dupa care vom anunta cu 1-2 sapt inainte o zi in care facem apel la popor sa nu alimenteze de nicaieri. SI VEDEM DACA functioneaza ceva. Daca nu, revenim la proteste. Alta idee n-am.

1Evil 31-12-10 14:16

Bun, ar merge pe 7 ianuarie, de regula vinerea toata lumea pleaca la tara si multi alimenteaza...

In orasele mari le recomand pe cele de la iesiri

B.81.WGX 31-12-10 14:34

Quote:

eu sunt major, am permis, am si masina, dar am venit pe jos. motivul: s-a "stricat" motorul, si tot am fost alaturi de ceilalti participanti la protest

Geox` 31-12-10 14:34

7 ianuarie urmatorul protest!!

B.81.WGX 31-12-10 14:35

is la munca si pierd distractia :(

morph_e30 31-12-10 14:41

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3943565)
7 ianuarie urmatorul protest!!

prietene,cine a zis pe 7?Stabilesti tu asa de unu singur?ho bai nene sa treaca sarbatorile astea gen sa se duca romanu la munca ca apoi o sa le faci al astia mare gaura in profit ca dupa sarbatori oamenii se duc la munca astea:>

Inainte sa zici ceva concret,ia in considerare si parerea altora:>

eMH 31-12-10 14:44

Tu esti cam cu gura mare.

Omul a avut o parere. A mai spus cineva de 7 ianuarie. Eu in continuare consider ca cel mai bine ar fi pe 3 ianuarie la 17:00-17:30, cam asa. Am inteles ca Bucuresti-ul e de acord sa o facem pe 3.
S-ar mai gasi cateva orase disponibile pentru 3. Deci...?

Eugen_TL 31-12-10 14:49

Pe 3 nu ai timp sa aduni lume. Lumea e beata tot weekendul, n-ai cu cine sa te intelegi. Eu zic dupa marti. Cum am mai zis, mai bine mai multa lume decat putina. In fine voi hotarati, dar eu unul pt luni n-am ce lume sa strang la Tulcea.Prefer sa amandam 2-3zile, sa-si revina omul si apoi. Asa e timp si de promovare.

morph_e30 31-12-10 14:49

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3943593)
Tu esti cam cu gura mare.

Omul a avut o parere. A mai spus cineva de 7 ianuarie. Eu in continuare consider ca cel mai bine ar fi pe 3 ianuarie la 17:00-17:30, cam asa. Am inteles ca Bucuresti-ul e de acord sa o facem pe 3.
S-ar mai gasi cateva orase disponibile pentru 3. Deci...?

asa si daca sunt gura mare ce?:|
pe 7 ianuarie au spus cativa DAR NU TOTI intelegi.....facem pariu ca pe 7 ianuarie nu o sa vina mai mult de 10 masini?:|..ma rog,faceti ce vreti,eu o sa ma prezint la protest cand e:)

eMH 31-12-10 14:50

Bun, atunci miercuri, ca sa nu treaca nici prea mult timp?
Eventual sa fim toti la aceeasi ora, nu doar aceeasi zi. Ar fi chiar bine...

1Evil 31-12-10 14:52

Cel mai bine ar fi pe 7, atunci se termina stocurile rumanilor si trebuie sa plece la tara sa "realimenteze"

rover_cabrio 31-12-10 14:53

Quote:

Originally Posted by morph_e30 (Post 3943615)
asa si daca sunt gura mare ce?:|
pe 7 ianuarie au spus cativa DAR NU TOTI intelegi.....facem pariu ca pe 7 ianuarie nu o sa vina mai mult de 10 masini?:|..ma rog,faceti ce vreti,eu o sa ma prezint la protest cand e:)

DAR tu chiar ESTI cu GURA MARE ??? glumeam mai !!! AI tastatura mare la PC :))

nu mai oameni buni FARA misto ...vb ta colegu LUMEA e BEATA 3 zile de acuma incolo !!!
propunere 7 ianuarie , avem 1 ....vom vedea FIECARE cum are timp sa posteze si vom alege data nu e graba !!! avem 1 an de zile de protestat !!

bau88g3 31-12-10 14:53

BAI TURCILOR
Pana pe 15 nu se mai face nimic!!!
S-a inteles???
Nici pe 7,nici pe 3!!!DELOC!

Intrati pe aici dupa data de 15 ianuarie 2011 daca vreti sa aflati data,ora si locatia urmatoare INTALNIRI!!!Sunt satul de pisde care zic ca vin si au venit de s-au umplut!!!Am pe Facebook 600 de oameni care au dat "Participa!" dar nu am vazut nici macar 100!

Umatoarea intalnire v-a fi gasita pe urmatorul link:

https://www.facebook.com/event.php?eid=132931593433733

Sper ca m-am facut inteles!

eMH 31-12-10 14:54

Quote:

Originally Posted by bau88g3 (Post 3943630)
BAI TURCILOR
Pana pe 15 nu se mai face nimic!!!
S-a inteles???
Nici pe 7,nici pe 3!!!DELOC!

...Scuza-ma un pic, cine a hotarat asta?

rover_cabrio 31-12-10 14:55

LA MULTI ANI

se pare ca in 30 de minute la mine incepe REVELIONU .....asa ca daca scriu in VaLuRi sa nu va luati de mine :)))

rover_cabrio 31-12-10 14:56

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3943635)

cineva din BUCURESTI .....si noi sustinatorii !!! CARE am aprticipat si PARTICIPAM in continuare !!!

bau88g3 31-12-10 14:58

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3943635)

eu ala care are pagina de FB ...in caz ca nu ma cunsoti rau faci!!!

Numai fiti tari in gura pe aici si mielushei pe strada pi2delor....

Rover laso si tu mai moale

Terminati cu cearta pe aici..

Valabil si pt morf....

aveti pauza 15 zile....

rover_cabrio 31-12-10 14:58

Quote:

Originally Posted by bau88g3 (Post 3943647)

Rover laso si tu mai moale

Terminati cu cearta pe aici..

Valabil si pt morf....

aveti pauza 15 zile....

eu glumesc man ....ce draq STAU sa imif ac nervi azi ? chiar nu iti dai seama ?? VREAU SA VAD BATAIE pe BENZINA !!! ca diseara se scumpeste !!!

Eugen_TL 31-12-10 14:59

Bun, atunci Tulcea asteapta un topic nou, eventual un msg pe fiecare oras ceva.
UN AN NOU MAI BUN, si o gandire mai libera.

eMH 31-12-10 15:00

Quote:

Originally Posted by bau88g3 (Post 3943647)

Nu stiam ca esti vreo vedeta pe care trebuie sa o cunosc. Imi pare rau, traiesc degeaba, nu stiu cum mi-ai scapat!

Comentariul asta cu mielusheii a fost destul de cretin, daca te refereai la mine. La multi ani, daca ai de gand sa imi dai un reply in care sa imi spui ceva urat, fa-o maine, nu vreau sa fiu certat cu nimeni cand trec in noul an.

Distractie placuta!

bau88g3 31-12-10 15:01

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 3943651)
eu glumesc man ....ce draq STAU sa imif ac nervi azi ? chiar nu iti dai seama ?? VREAU SA VAD BATAIE pe BENZINA !!! ca diseara se scumpeste !!!

Da man..stiu intre noi doi e :HAI BULGARIA!!!

Lumea e acum in febra sarbatorilor de iarna si lumea nu vine pe diferite motive

Le dau 15 zile pauza si dupaia sa ii aud cu ce motive mai apar!!!

de parca facem ce facem numai pentru noi!!!

SA VA FIE INTELES: pana nu apare nimic pe pagina de Facebook pe care multi participanti o stiu nu se va face nimic !!!!

tzamby 31-12-10 15:03

Ce benzinarii se vor bloca s-a stabilit? ...
Daca se vor bloca si prin Dr. Taberei lasati-mi si mie un pm cu mai multe informatii eventual.

Thx, nou an fericit.. :D

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning