![]() |
Re: Ce vor fetele?
Quote:
adica ce vrei sa zici ca matizu nu e o masina rea??? |
Chiar asa, Clauditza ... :lol:
|
Quote:
|
Oh, fuck! mai bine taceam... ca ati sarit toti 3 conducatori de buburuze "rele" =))
|
Quote:
|
Quote:
Ontopic: Fetele vor sa fie iubite, apreciate si sustinute in ceea ce vor sa faca ... cam atat ... Ca sa nu mai zic uratenii despre unele dintre ele ... generalizez si eu putin. E in regula fetelor ? :D |
Quote:
|
Inlocuiti cu fetele .
;) Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. - Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil. Femeile imature il "verifica" pe barbatul care nu le-a sunat. - Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat. Femeile imature incearca sa "inlantuiasca" un barbat utilizand sexul. - Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine. Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc... - Femeile mature, in aceeasi situatie, spun "Opreste-te", se ridica, se imbraca si pleaca. Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu. - Femeile mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale. Femeile imature ignora "baietii buni". - Femeile mature ignora "baietii rai". Femeile imature il pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature il pot aduce pe barbat acasa. Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat. - Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat. Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor. - Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni. Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab. - Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista. Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat barbatului lor. -Femeile mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate, fara teama ca-si va pierde "barbatia". Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia. - Femeile mature stiu ca acela a fost doar UN barbat. Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. - Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie. Femeile imature vor citi aceste randuri si isi vor schimba atitudinea. - Femeile mature vor citi si transmite mesajul mai departe, altor femei mature. |
Buuburuze rele:)))
am motoru pe motocicleta mai mare decat voi pe masina:)) Fetelor le plac masinile mari cu siguranta:D si sa aberez un pic( loc de ciocaneala mai mare) |
fetele vor barbatii care citesc Cosmopolitan:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cu sau fara Clio :-P
Una dintre carti care ar treb sa citeasca un barbat e "Cum sa fii un gentelman" :twisted: |
It's gentleman. :lol:
Si daca barbatul e gentleman, the girl is the hoe. Sau ... barbatul e gentleman ... e prost. :lol: |
si o carte pe care ar trebui s-o citeasca si barbatii si femeiel e "why man can't listen and womans can't read maps"
e un tratast stiintific scris ca pentru to(n)ti, care explica de ce suntem asa diferiti, cu argumente si studii stiintifice, si care, desi scrisa de americani, explica de ce "politically corectness" e un c@c@t... |
Quote:
Asa ca partea cu ce ti se pare interesant , mai intai sa analizezi.... ca pentru el interesante sunt mai nou Dvd-urile cu videoclipurile lui guta |
technology bai vere, dividiu...
oare de astia vor fetele? all body no brain? |
Quote:
|
nu am eu o experienta prea mare in acest domeniu ... dar am auzit si am vazut multe ... iata 2 exleple:
1. eram la ora de info, clasa a terminat problemele ... si am mai avut vreo 30-35 min pana la pauza... fetele din clasa au ''sarit'' direct pe celebrul hi5 sa se uite la baieti. la un moment dat una gaseste un ''fenomen'' un pachet de mushi si incepe a spune: ''vai ce frumos e. vai cemi place de el. si inebunec da nu fac cunostinta cu el!''. nu cred ca a trecut un minut si tote colegele sau adunat la acel calc si se holbau la pozele lui pana la sfarsitul orei. 2.ne plimbam prin oras cu ''gasca'' ... si veni vorba de prietenul(a) fiecaruia si una la un moment dat zice: ''eu caut baieti cu masina frumoasa sa ma lase sa le conduc masina'' era sa uit ... cunosc o fata care merge dupa baieti cu ''renume'' care sunt cunoscuti de toata lumea ... (nu conteaza daca se foloseste de ea ... nu conteaza daca nu stie cat e 2+2 ... nu conteaza daca o injura, o loveste etc, etc,) chiar imi pare rau pt fetele\femeile care gandesc si vad lucrurile astfel si din pacate marea majoritatea fetelor sunt asa (respect pt exceptii) |
trebuie sa intelegi si tu,ca pentru femei,cel mai simplu mod sa se ridice,este pe spinarea unui barbat...si o palma,ceva...pentru unele nu este egal cu sacrificiul :)
|
mnah, face parte din regula jocului, sunt femei doar pe interes care acceptamulte pt a scapa de foamea din stomac, si femei care alearga dupa un ideal de barbat pe care probabil n-o sa-l intalneasca in veci, si vice-versa, barbati care stau dupa curul unei urate doar pt ca are tac'su aleia bani sau functie...
oriunde e asa, nu e nicio mare uimire.. |
femeile vor sa se uite la Parfum de femeie.
|
eu una prefer parfumul de barbat...si decit sa ma uit,mai bine simt....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
fetele vor baietii imbracati in roz,in special cu tricouri cu Tweety si Micky Mouse =))=))=))
|
deci femeile vor barbatii ghei?
|
ha?
nu,in nici-un caz,era cu subinteles ce am scris eu. (NOT) |
chiar ma intrebam oare cum as arata intr-un tricou roz, cu un tweety mare si galben pe mijloc :D:D:D :lol::lol::lol:
|
Quote:
Ieu stie ce vrea fetili. Iele vrea un baiat de treaba cu un Matiz albastru, jante CMS pe 13" (momentan) si turometru pe bord. :D Daca vreti va zic si numaru' lui de inmatriculare ... cu tot cu numarul de tilifon ... da' numa' pe PeMeu'. :D |
Quote:
|
ah, asa, asa :D
chiar ca as fi TRU (adica tot un fel de ghei, da' mai plangacios) :lol::lol: |
pfff si am gasit cea mai "funny" denumire : un ghei tru =))))))))))))
|
a innebunit lupuuuu'!!!!:lol:
@mustangu : spot publicitar? :-) |
nu, n-a innebunit lupu', a devenit doar mai... EMOtiv :lol::lol:
stii, tu, asa cum vor fetele, sensibil, dar amuzant totodata, care sa le inteleaga, sa stie cum sa spuna el "inseamna ca e din vina mea" ala e chiar ghei, si emo, la un loc, cu freza lui pe-o parte, de taranel asa :lol::lol: |
Quote:
Deocamdata n-am primit niciun mesaj. :( Va mai astept fetelor. :D |
deci fetele nu vor turometru...
eu spun sa incerci cu "turatie" direct, sau sa nu te turezi altfel... ;) |
Quote:
da' gabi...pentru ce ti-a trebuit tie turometru?ca eu nu vad rostul.:twisted:..ia vezi,poate cu o prajitura rezolvi mai multe... |
Turometru' mi-a trebuit ca sa fie sic. :D
Hai fetelor ... dau si o prajitura fara calorii. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning