![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
stii la ce ma gandeam,un dif. autoblocant de ursulet,nu incape in carcasa,diferentialului de pe e 21,am inteles ca de ursulet se gasesc mai usor... |
O alta solutie ar fii aceea de a modifica puntea spate astfel incat sa incapa un autoblocant de urs, a mai facut cineva de aici asa ceva..
|
Quote:
NUMAI CA EU SINCER SUNT CAM SATUL DE TOT FELUL DE MODIFICARI DAR DACA NU E PREA COMPLICAT MERITA .NUMAI CA NU AM NICI UN FEL DE AUTOBLOCANT ..... |
:)) autoblocant de rechin? Florica mi-a zis asta acum cativa ani si nu o sa uit prea curand : Autoblocant de rechin LA MUZEU =))
eu am o punte de e34 cu autoblocant 3.23 si inca un autoblocant 3.64 si ... da, o sa o pun pe e21 :) cu tot cu cardan cu 6 suruburi, frane mari, amortizoare arcuri tot. |
merge montata puntea de pe e30 cu totul pe rechin (inclusiv cu grup autoblocant) cu cardan si cutie.......orice schimbare necesita modificari :)
|
da, mai dubios e cu arcurile cu puntea de urs pt ca la e21 arcurile sunt pe amortizor iar la e30 sunt intre bascula si lonjeron spate. plus ca grupul de urs e slab, daca dai cu ceva mai tare in el ii sar pinioanele :))
|
angel eyes de ce diametru imi trebuie pt masca cu 4 faruri?
|
mi am luat volan sport si vreau un butuc ceva ieftin, stiti de la ce modele se mai potrivesc? fratilor a-ti disparut?
|
2 Attachment(s)
Eu am fost in cursa,abia m-am intors.
Am un spoiler modelul asta,se zice ca e BBS dar pe asta scrie Hella si pe capacele(care se scot ca sa pui proiectoare daca vrei). De fapt e mai mult ca pe asta rosu,si e de vanzare.250ron. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am reusit sa fac si niste poze dar nu imi merge monitorul la camera si nu prea am vazut ce fotografiez:???:
|
mi am luat volan sport si vreau un butuc ceva ieftin, stiti de la ce modele se mai potrivesc?
|
vand e21 alb inmatriculat itp 2010 din 77' intretinut si reconditionat, amortizoare noi capete de bara noi, injectie de e30 + cutie in 5 trepte de e30 jante model alpina pe 15' perfect drepte nelovite, spoilerul original in fata , fete de usi noi, oglinzi electrice , trapa , cauciucuri bune +rezerva buna stopuri negre.masina merita vazuta!!pret negociabil urgent!!!ptr cei interesati si poze cu masina contact id:[email protected] multumesc!
|
vreau eu spoilerul ala .. cum facem sa il am? PM pls
|
Quote:
|
am vazut mesajul prea tarziu ... ti'am scris in PM adresa mea sa o ai cand te intorci ca sa il trimiti ... bafta
|
2 Attachment(s)
vand rotile de pe e21-ul meu :)
cauciucurile sunt bune,2 de iarna 2 de vara, jantele sunt drepte,nu bat ,nu au fost sudate :) 13" et15 parca....4x100 pret 4mil! |
la roscovanul asta al tau merg niste jante dublate ca popa.genul celor care le-a avut inainte :lol:
|
:-<ar merge...momentan o sa ma multumesc cu niste replici alpina pe 15" ...sper :D
|
fratilor, butuc pt ce model de masina se mai potriveste pe e21 volan sport?
|
Quote:
|
amortizoare intarite, si arcuri de e34 taiate :D...insa vreau niste arcuri normale sa`l ridic putin, ca imi freaca pe fata cu roata virata in aripa sus cu rotile pe 15"
|
cat costa un etrier frana pentru fata?
|
pai noi de unde sa stim :)... dute si tu la un magazin de piese si intreaba
|
Quote:
Cine vrea piese noi de rechin sa ma contacteze. Foarte multe repere au preturi decente.[/SIZE] |
3 Attachment(s)
A revenit Monica....:D;) Numai bine la toti rechinistii!!!;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
SA MI LE COMPRIME,NU VREAU SA TAI NICI MACAR O BUCATICA DE SPIRA DIN ELE,TOATE ASTEA DIN DORINTA DE A MAI COBORI MASINA. ASA FARA ROTI PARCA E O BARCUTA. |
3 Attachment(s)
se pare ca a venit sezonul E21 .. si eu mam apucat de rechinul meu .. am vopsit compartimentul motor .. motorul e aproape gata .. saptamana asta sper sa il vopsesc pe tot.. bafta si spor la treaba
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu etrierele astea vad ca au pret am inteles ca merg si de pe e 30 dar nici din astea nu gasesc \dar cred ca merg si de pe seria 5 e 34 parca maine am sa verific cu arcurile azi le-am dus la comprimat(este in bm un atelier ptr.arcuri)in felul asta nu reduc nr. spirelor. ,in paralel am mai scurtat si tija de la amortizor cu cm pe care vreau eu sa-i elimin amanunte dupa ce le montez eu sper sa coboare cam 50mm pe fata si vreo 30mmpe spate |
in afara de coborat cumva se mai si intaresc/rigidizeaza? care este procedeul, ca este prima oara cand aud asa ceva, le tine comprimate o anumita perioada de timp? chiar nu stiu si sunt curios ca nu sunt multumiit 100% de noua suspensie si vreau sa o las mai jos.
|
Quote:
LE INROSESTE,APOIU LE APASA LA O PRESA,ELE FIIND CALDE SE VOR DEFORMA PLASTIC,ADICA NU MAI REVIN LA INALTIMEA INITIALA.DUPA ACEEA ARCURILE SE VOR TRATYA TERMICMPENTRU A REVENII LA STAREA LOR ELASTICA.CU ALTE CUVINTE ,IN FINAL ARCURILE VOR AVEA INALTIMEA MAI MICA ,IN CAZUL MEU CU 50MM FATA DE INALTIMEA INITIALA/ACU TRE SA O TAI,DAR DACA VREI VB UN PIC MAI TARZIU. |
Quote:
mersi mult esti o mina de aur |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning