![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Superba:twisted:! Sunt de parere ca arata foarte bine cu manere pe ambele usi fata. Ce ar fi rezolvat daca il scotea si pe cel de pe fata dreapta? Asa e si ea simetrica...:rolleyes2.
Multa bafta!;) |
aiai fratelo furia:D
|
De ce ai dat jos motoru Upgrade ceva :> :D
|
culoarea...ppfff...nota 20.....arata foarte bine;).....dar o nelamurire am....masina nu este lacuita?:|
|
urate jantele astea,pune de table de nova daca nu ai cash de aliaje:???:
pozitiile american style,prost concepute sa le pui acolo,nu se mai vede semnalul deloc,puteai sa delimitezi partea aia in 2...era mai bine zic eu |
lalyus - motorul l-am dat jos pentru schimbarea discului ,rulmentului,mi-a fost mai usor asa.
vasy-alex - Da masina nu am dorit eu s-o lacuiesc am vruto mata, sa vedem cit rezista,nui asta o problema cit rezista rezista dupa o mai voxesc odata. valy1233 - Semnalziarile se vad o sa fac un video sa vezi,am facut in asa fel sa fie ca, la logan jos pozitia de america si sus becul de semnalizare . Am ceva-n tema cu jantele de aliaj dar putina rabdare o sa vina si ele, momentan merg pe configuratia 175 si 205 table de vw,apoi trebuie sa ma ocup si de suspensie ( Am un set de arcuri lowtec de peugeout 307 ). Probabil o sa trec si eu pe fuzete de papuc diesel pentru frine mai bune,toate se rezolva in timp . Multumesc celor care mi-au apreciat pina acum efortul depus. |
Ai tacut si ai facut.
Felicitari.Arata foarte frumos dar cu o mica exceptie.Nu imi place ca ai vopsit si buza:( |
toate ca toate da scrisul de pe parasolar chiar nu are nici o valoare.Ideea e ca nu tre sa faci reclama nimanui degeaba.In rest cu niste jante de aliaj buza neagra si lasata e foarte bine.Felicitari.
|
A iesit bine,ai tacut o perioada dar ai avut ce posta acuma :)
|
Citeva clipuri cu pozitiile de america,sunetul tobei, proiectoarele si luminile la general ,claritatea nu este prea buna s-a filmat cu telefon sper sa va fie la uni din voi pe plac.Multumesc o seara buna tutuor ;)
https://www.youtube.com/watch?v=u7YnJwqHLjc https://www.youtube.com/watch?v=BOvhM3P6GfI https://www.youtube.com/watch?v=8JIqt...ature=youtu.be |
sall frumoasa dacia ta poti sa ma ajuti si pe mn cu ceva Cum se demonteza grila din fata ? astpt rasp ms
|
Quote:
|
Eu zic ca a meritat efortul de a schimba infatisarea HUY-ului. Daca reusesti sa gasesti si niste jante, poate si un pic mai jos (drumurile iti permit chestia asta) e ok. Bafta.
|
1 Attachment(s)
O poza de actualitate
|
arata bine, nu cred sa ai probleme cu drumurile daca o mai cobori ii strica tot farmecu suspensia
|
Hai ma ca incet incet o faci ! Bafta in continuare e ft frumoasa si efortul tau este de apreciat ! ;)
|
HUY-ule ,vezi ca de zilele Severinului tragem pozele alea,nu se mai poate!
|
5 Attachment(s)
Astazi s-au facut aproape 2 ani de la ultimul Itp-u ,cu prilejul asta ,m-am decis sa-l renprospatez. L-am trecut cu briooooooooo,chiar foarte impresionat domnu inginer ,din contra am fost si laudat,acum pina-n 2015 circulam fara probleme ,Am fost in starea actuala cu masina.
Succes tuturor si drumuri cit mai bune ,o sa urmeze citeva chesti impresionante la masina,doar putina rabdare;) |
Ai nimerit un om calumea, bravo :)) ce mai ai in plan?
|
Quote:
In primul rind motrul se schimba in cel mult 2 luni , jante 4x100 si suspensia care deja o am.Astea sunt urmatoarele prioritati apoi mecanica putina si interioru (bord ,mocheta,antifonata,insonorizata,banchetele spate,tapiteria interioara). |
foarte tare, usor usor umbli la tot ce se poate :D poate ne auzim pe acasa odata asa la o bere nu doar pe fuga. spor la treaba !
|
esti pus pe treaba nu gluma! din ce in ce mai bine o sa ii fie Huy-uluiiiii:lol:....evacuarea aia fa ceva cu ea:rolleyes2...apropo era pe la mine pri oras o dacie cu bord de astra f si interior arata superb!:twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cumpara pasla fonomin pentru insonorizare. O sa fii multumit.Colegu de la care am luat pasla e de pe forum. Attachment 2750315 Si hai odata cu suspensia si jantele alea:lol: |
ai facut itp cu jantele astea?
|
Da in starea actuala.
|
1 Attachment(s)
O masina care a fost vizibila in parcare la carrefour, si care merita laude :lol:
|
hai mai repede cu jantele alea:-P
|
si cat ai dat la itp :-P ?
|
7 Attachment(s)
Old Boy iti zic in privat daca vrei,nu foarte mult.
Citeva poze recente mai postez.Multumesc tuturor pentru aprecieri ,cei cu care m-am intalnit in parcarea carrefour. |
Arata ok pentru o dacie:lol::lol:
O mica idee care costa bani:)) Sticla clara pentru faruri cu lupe in proiectoare si acolo tot sticla clara. Repet! e doar o idee! |
Masina a fost vopsita cu bara pe ea?
|
Quote:
|
Intrebam ca am vazut suruburile de prindere albastre si fara zgaraieturi pe ele de la chei... si proiectoarele sunt gazate la colturi, semne ca nu ai dat bara jos.. dar daca zici ca e data, ok :)
|
o sa ai probleme cu ea daca nu ai dat cu lac,in maxim 2 ani..dar maxim,o sa ceara alta vopsea :-)
|
Nu inteleg un lucru, de ce umbli cu 4 jante de 3 feluri si cu flanse cand poti pune jantele de dacie in 3 pana iti cumperi ceva frumos? In plus ar arata mai bine cu jantele originale decat cu astea;)
|
lasa e bine asa, fiecare circula cu ce are! probabil daca i-ai face cadou, sau dona o pereche de jante mai ok! nu s-ar supara sigur!
|
Probabil in 2 ani o mai vopsesc de 2 ori :lol::lol: ........Nui problema nu ma deranjeaza.Atita timp cit mi-am facut damblaua...am vrut albastru mat e o culoare speciala intredevar greu de intretinut dar , este imrpesionata ceva diferit..Am mentionat o sa vina si jante de aliaj si alt motor,pina atunci drumuri bune tuturor ;) Pe 28 aprilie 2013 ne intalnim la Craiova pe aeroport .
|
Quote:
|
De ce nu ai cumparat lac mat ca sa dai peste vopsea,si atunci nu mai aveai probleme cu vopseaua ca sa zici ca se cojeste sau mai stiu eu ce.
|
pentru ca e o caruta de bani lacu ala mat de care vorbesti tu:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning