![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Sambata la Carrefour ...
https://www.youtube.com/watch?v=TDDaEvRTBCw |
Acest topic este oarecum dedicat celor din STREETLEGAL, dar vad ca usor se muta toate discutiile care implica o chestie cu motor in Ploiesti in acest topic.... Nu vreau sa fiu inteles gresit dar orasul Ploiesti are sectiunea "Ploiesti" (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html) si orice credeti de cuviinta ca trebuie discutat/anuntat in legatura cu orasul si/sau ocupantii acestuia va rog frumos sa folositi sectiunea mentionata mai sus.
Acestea fiind zise as ruga un moderator sa mute/stearga posturile #1164 > #1170 Se poate infiinta pe forum un grup "StreetLegal" si numai membrii acestuia sa posteze aici ?! |
adica cum, io sa nu pot discuta cu voi, ca nu am masina care sa se incadreze la Street Legal,? MA SUPAR PE VOI !
|
Quote:
Ideea este ca as dori sa nu mai discutam/intrebam tot ce ne trece prin cap aici, ca apoi sa se interpreteze ca noi am fi cei ce organizeaza tot felul de evenimente cu dacii. Asta este valabil si pentru cei care se afla si se vor afla in grup, o tampenie facuta de unul se va rasfrange asupra tuturor asa ca macar sa alegem oamenii care fac tampenii funny :twisted: |
BRAVO ! CA AI LUAT ATITUDINE .
|
Topic curat! Va rog sa tineti cont de faptul ca este sectiunea membrilor S.L.
|
Quote:
Weekendul acesta intalnire Street Legal. |
Nu pot ajunge, anunt de pe acum sunt in concediu:))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cum sa Faci rodajul la fiat....!
|
Quote:
|
neaparat cobustibil d curse... lasa vere altzi nu pun un 50kg in masini .. mai am un transport d moloz..in masina+ remorca... ptr foka in seara asta.. o sa posteze streetlegal.. noi poze
|
beeeee.....une atzi plecat ma......... nimeni p forumu asta...
|
Quote:
|
am zis eu bn k nu prea mai exista nimeni,toata lumea sa dat la fund
|
Quote:
|
se pregatesc pentru TULCEA si nu au timp
|
HEI FRATILOR !
CURSA DE LA TULCEA A TRECUT , CONCEDIILE AU TRECUT , BANII SAU DUS, GATA PAUZA ,SAU FACETI GREVA, SI NU MAI POSTATI NIMIC. NU TU POZE, NU TU CUPE, NE UITAM PE ALTE THREADURI SA AFLAM SI NOI CE FAC BAIETII NOSTRII, NUI FRUMOS PTR. CEI CARE VA SUSTIN. |
Imi pare rau dar poze nu am, astept si eu sa puna cineva poze... Rezultatele din club au fost cam asa:
Eu m-am descurcat de un loc I, Alexone II, Manache un IV (si putea mai bine), Vlad a trebuit sa abandoneze pentru ca a ramas fara un surub la turbo si nu a mai ajuns in finala... poate data viitoare o sa fie si pe slick-uri ca acum a cam fost incaltat necorespunzator si o sa faca treaba buna (sa-ti iei niste suruburi la tine :)) Din Ploiesti si imprejurimi am mai avut niste rezultate, VON cu un loc III si Radu din Campina cu locul I, Nebunu locul II si un personal best la timp. Cam astea au fost rezultatele, sper ca n-am omis/incurat nimic. |
BRAVO BAIETI! LA MAI MARE SI CUPE MULTE IN CONTINUARE.
FELICITARI SI SPOR LA TREABA |
felicitari tuturor participantilor!
|
Vlad a trebuit sa abandoneze pentru ca a ramas fara un surub la turbo si nu a mai ajuns in finala... poate data viitoare o sa fie si pe slick-uri ca acum a cam fost incaltat necorespunzator si o sa faca treaba buna (sa-ti iei niste suruburi la tine :))
Nu am abandonat ma si puteam sa merg cu masina fara pb (am plecat cu ea pe roti) :-) Numa ca scotea gaze pacolo si facea un sunet infernal si pierdeam si presiune prin gaurica aia :-P, de aceea am preferat sa o iau usurel spre casa ca sa ajung relativ ok ca ora .Oricum aveam un loc 3 garantat in grupa deoarece eram 4 masini si subaru a cedat;). O sa modific prinderea la turbina sa nu mai am probleme de genu. Deja e data jos turbina 8) Slick-urile sunt un MUST la masina mea :twisted: |
Pai si se numeste ca ai abandonat :), nu era ceva rau la adresa ta... Ai avut o pb tehnica si mai bine ai procedat daca nu ai putut s-o remediezi ca poate mai rupeai ceva...
|
Stiu ca nu e ceva rau la adresa mea :-P Stai chill :-P
|
De rupt nu rupeam nimic dar se slabisera si celelalte suruburi la turbina
|
Quote:
|
O strangere serioasa ar trebui sa le impiedice sa se mai desfaca :d
|
Cand facem o intalnire ? Avem de discutat ceva ... Vreau sa facem ceva misto !
|
In mod normal la sf sapt viitoare e gata si ursu cu serpii cei noi :-P
|
Quote:
|
Sa vedem a zis orbu :lol:
|
Gata ... m-am intors si din concediu.
Daca tot am ajuns pe la Tulcea am dat o fuga cu ursu si pana la mare. Felicitari pentru prestatie tuturor participantilor de la noi din club Sobi, Manache si Vlad, dar si celor din Ploiesti si imprejurimi VON, Dragos KCE, Nebunu, Radu. Eu cu noroc am obtinut locul II castigand la 5 miimi de secunda si am avut un record personal de 14,06 sec. Sper ca voi reusi si un 13,xx candva. Duminica 28 august 2011: intalnire STREET LEGAL. Vom stabili impreuna mai multe detalii. P.S.: am facut un mic calcul: 8 competitori din PH si 5 cupe obtinute ... stam foarte bine |
sall :D pe unde va intanliti in seara asta ?:D..... ast si io un raspuns la id george_tnx:o
|
Quote:
|
a mea e boss :D daca iti zik nu ma crezi e dacia 1310....
|
ma primiti si pe mine in clubul vostru chiar daca nu sunt din ploiesti ci din inprejurimi?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafta |
E tsepar omul, i-a dat un prieten niste piese si-a fugit cu banii:) De vreo 6 luni cred.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning