![]() |
Re: Focsani
Din pacate am incercat eu ceva dar e greu pe aici ....daca nu stii exact unde sa cauti.Mai incerc dar nu promit nimic.Si mai exact ce anume trebuie din cutie...banuiesc ca carcasa nu are nimic.....
|
VN-20-BEN,cam cat te-a ajuns sa iti faci masina?Ma refer la absolut toate modificarile.Lasa un mesaj pe privat dak se poate
P.S.Am vazut masina de prea multe ori si WV tau si ink 2-3 sunt cele mai belea din Fcs.Felicitari |
2 Attachment(s)
ce zici de asta?
|
mijto tare masina..am vazuto de cateva ori.. ;)
|
3 Attachment(s)
kitul e de la rieger , din pacate jantele pe 17 inca nu au ajuns din italia , culoarea e Albastru OPC de la Opel, faruri Deactane.....triple FK si cand te gandesti ca arata asa>
|
frumoasa... chiar nu am vazut-o prin oras
|
Quote:
ms mult ben ... am gasit cutia la un parc de dezmembrari in jud prahova , si luni o pun pe masina |
Quote:
e 1.9 cu 130 cp ? |
e 1.9 de 116 si merge ridicat am inteles pana la 136-140 cp insa mai intai se asteapta jantele, masina se poate vedea aproape oricand la Spalatoria Auto din spatele Cuptorului de Aur.....la Bradulet
|
fain fain ....creca era sa dau peste tine intr-o zi...:D...unde i-ai facut vopseaua...sau mai exact cine ti-a facut-o ???
|
Cine merge maine dim la Cta?
|
Quote:
|
cu manopera inseamna ca te ajunge mult mai mult (cu cel putin 1-2000).Cel putin asa cred k io in tp liber mai lucrez la un service.
|
De ce vrei sa vinzi masina?
|
5 Attachment(s)
masina nu e mea e unui bun prieten eu i-am adus kitul si l-am ajutat cu sugestii pentru culoare, faruri, triple, masina este vopsita la Opel-autoaiss si un super meseriash s-a chinuit 4 zile la vopsea si la "valurile gri"
|
o stiu ,e shmechera.Dar mai trebe facut ceva si la motor....
|
parca ziceai ca ne arati un oltcit in flacari......
|
moaaama ...4 zile numai la treaba asta ?
pt. grafica auto va recomand service-u din spate de la obor.....lucreaza foarte fain...si nu prea scump |
cum se numeste service-ul din spate la obor?
|
frate grafica e facuta din vopsea nu din actzipilde de la gume turbo....si apropo are 8 maini de lac..
|
8 maine de lac man?Inseamna ca iese ceva calumea
|
Quote:
o da intr-un fel daca ii pui o suspensie sport sa o coboare 3-4 cm si niste distantiere la roti macar pe spate .... ar fi smekera tare |
Quote:
nu dai jantele care le ai acum pe masina ca le vrea un prieten care are octavia 2 |
cat da pe ele??
|
Quote:
zi-mi ce dimensiuni au si daca masina e dupa 2004 ? |
masina e 2002 ,jantele sunt pe 15 in 5 prez
|
am crezut ca sunt pe 16 ca el are pe 15 si vrea ceva mai mari
|
mobranyka...da ce te ataci frate asa...ce daca e din vopsea si are 18 maini de lac....crezi tu ca e mai jmeghera ??? e a ta cumva ??? daca vopsitoru e lipsit de imaginatie....degeaba
|
Yakuza007.....sincer nu stiu cum se cheama service-u da sunt doi frati
le zice Culitza .....e o curte cu trei garaje si multe masini in fata |
aseara am fost la ilegale in ct cred ca erau vreo 50 de masini si niste ursii de frumosi tare e tot , apropo nu s-au mai tinut cursele
|
dc? a venit militzia?
|
Quote:
|
sa ii f u t niciodata nu poti sa faci nika ,se mai strange lumea la gugesti??
|
nu prea... atata timp cat nu am facut curatenie...
si inca ceva ... au fost super legalele de la constanta :)) data viitaore ne mai ducem... ;) |
Quote:
a plecat toata lumea |
Naspa...sa faci atata drum degeaba...vreme naspa...legale anulate..plm
|
Quote:
|
in curand...
|
...la constantza...nimeni nu stie xact de ce s'a anulat cursa,dar...ne vedem la tulcea ;)
|
Cand sunt la Tulcea legale?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning