![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
faina masina sandu
|
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
Cred au spus cam tot toti de pana acum....ce sa zic si eu....ca astept caldura ca sa vad cum evoluezi si mai repede ca pana acum :)) Astept rezultatul final.
|
Sandule am auzit ca face frumos noua jucarie de sub capota BLOW OFF ul. Trebuie sa trec pe la tine intr-o zi sa il aud si eu:D
|
foarte frumos se vede cum prinde forma fata :)
|
3 Attachment(s)
STIU CA NU SUNTETI OBISNUITI CU DEASTEA DE LA MINE DAR OMU EVOLUEAZA
am avut tuning exterior interior sound tobe etc etc dar motor tare nu avui inca acu e momentu uitati ce imi soseste maine...la extra pret de criza:) turbina de audi S3 cu galeria si un intercooler de la forge twinturbo daca imi va iesi toate bine si frumos mai exact admisia ,evacuarea e pe vine prin februarie acu se fabrica,pompa de benzina injectoarele punem turbina si intercooleru si daca va iesi vom avea undeva la 350 de calutzi cu plus ....sa nu uitam cu cel mai mare ajutor ce vine de la revo soft si performanta :) tot revo a imbunatatit si un soft pentru dsg-uri ...deci nu se poate fara el :) |
aoleu...K04 :D ce evacuare iei? milltek? sa le folosesti sanatos!
Vladutzuu! concurentaa :)) |
Bravo sandule, sa le folosesti sanatos!
Hori: Sandu nu e concurenta, Sandu e din aceeasi echipa ;) |
10 Attachment(s)
bine zis vlade suntem o echipa nu concurente ..:)
poze curente cu evoluti proiectului |
Foarte frumoasă lucrare Sandule, felicitări.
|
mersi mersi domnu
pai daca va iesi proiectl final si cu cai si cu aspect voi fi foarte fericit....sincer nu vad de ce sa nu iasa dar stiti cum e acuma e in realizare inca snt planuri de indeplinit acolo mai din martie aprilie se vor vedea rezultatele.... acuma mai tre sa imi comand internele pentru pompa de benzina,un lucru ce e foart important mie sistemul pentru blow off stiti pssss pssss :):):) mie daca nu imi pasaie masina nu imi place pai daca e turbo sa pasaie nu?:) un secret pentru cei ce nu stiu acel intercooler ce e montat momentan provizoriu acolo in fata este un ul suplimentar e bine ca va fi functional peste cel de fabrica :) ,si e un lucru bun ca am reusit sa il achizitionez in timpul fabricarii bari deoarece si bara trebuia putin ajustata interior pentru alinierea ambelor in incapere acuma ce va voi mai prezenta poate in weekend unele mici maruntaie ce vor fi ina icadrate bara fata e gata dar potrivirea si fulheru final va fi pana-n weekendu urmator :) |
Felicitari pentru upgrade-urile de performanta ! Si intr-adevar, REVO e ce trebe pentru TFSi.
Arata foarte bine masina ;) |
Asta va fi cea mai complexa lucrare a ta de pana acuma :) Bravo boss ! In sfarsit intri si tu in randul oamenilor :))
|
1 Attachment(s)
am primit un secret de informatii foarte valoroase pentru evoluarea proiectului :)
|
18 Attachment(s)
hai sa vedem ultimele noutati...
bara fata gata,lamelele in baragata,camera video gata interooleru integrat gata plasa bara fata gata :) deci front cam gata :) |
4 Attachment(s)
dupa cum vedeti ultimele poze am taiat lamela din capota ....vreau sa refac pleoapa cam ceva de genu ca la acest golf....eu zic ca arata mult mai bine :)
|
2 Attachment(s)
apropo lume sau alex nea moderator principal...ajutor...:)
de ce mie imi apare asa sec fara nici un smile pe dreapta si editari de text cu fonturi si bold in google chrome si la un amic ii apare toate astea???uite 2 poze 1 seaca a 2 a cu ptiunile active |
sandu...felicitari:D foarte tare bara fata:D :X imi place la nebunie....de abia astept sa o vad gata .......bestiala:D
|
Păi Sandule, dă click pe go advanced, lāngă Post Quick Reply şi zi-mi ce-ti dă :)
|
Quote:
zi ce parere ai de frontu masini? |
1 Attachment(s)
:D:D:D
|
2 Attachment(s)
evacuarea meaaa :):):) miltek de pe gti mk5
va arat in secret 2 poze cu vr u daca il mai tine cineva minte:):):) |
Quote:
|
eu postasem mai sus`... dar.. a fost.. zapacitul de frate`meu pe la mine.. si a ramas logat...:) sa auzim.. de bine.. Sandu
|
bara fata faina... bara spate... nu ma place:P
|
golfu 4 foarte frumos...felicitari
|
Faţa e ok aşa Sandule, ţi se potriveşte ţie, e pe stilul tău, iar cele două grile de pe laterale sunt super tari
|
Quote:
|
Pot sa zic si eu cateva cuvinte ? :-P Si Golful V, si al tau, au iesit super tare ! :peace:
|
Quote:
|
La Golful 5 mă refeream şi eu, ultimul pe linia de producţie :)
|
sandule...iti mai trebe musai un golf 1 golf 3 si 6 si atunci ai colectia....:D
|
:lol::lol::lol: asa este!
eu personal de aia galbena ma simt mai atasata,dar e posibil sa fie din motive pur sentimentale.(cre ca imbatrinesc.incep sa trag la masinile mai vechi,mai traditionale :shock:) dar sunt total de acord cu baietii,sandu.ambele masini poarta amprenta ta si din cauza asta sunt speciale.lumea asta a noastra,ar fi mult mai saraca fara tine! |
masini ai, garaj mai traba:D
hahaha ce imi place semnatura lui alex :))) |
Sandule, cum stai cu proiectul la motor? Mi-ar interesa un pic mai detaliat modificarile aduse :)
|
8 Attachment(s)
proiectul continua cu creareasi realizarea pragurilor:)
|
53 Attachment(s)
am o veste foarte buna pentru cei ce isi mai amintesc de vechea mea bijuterie :)
in sfarsit am reusit sa ii finalizez cu totul exteriorul spuneti-mi parerile voastre am sa pun multe multe poze :) |
eu am vazut-o deja in fata magazinului:twisted: faina galbeneatza..... ai dezmortit-o pana in oradea?
|
oljan KOPSZ a kocsi mint te::::))))
szep csak szomoru mert nincs kesz. emlekszel mit montam neked hogy 2 ev alat se lesz kesz:) |
Doamneee cum arata :shock: E genialaaa Sandule :twisted:
|
Pareri ?! E extraordinara masina ! Sincere felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning