![]() |
Re: Divertisment
SA MAI SI RADEM
Un tip vine acasa si ii spune sotiei: - Iubito, am o problema foarte grava la birou. Sotia ii raspunde cu gingasie: - Nu-ti face griji, iubitule, sa nu mai spui niciodata "am" o problema, spune "avem", pentru ca stii ca eu sunt intotdeauna alaturi de tine! La care sotul raspunde: - OK, atunci secretara noastra o sa ne faca un copil... |
3 tipi merg impreuna la un bordel,unul avea p*la mare,unul de marime medie..iar celalat mica.
intra primul,se aud incet cateva gemete...iese multumit,isi aprinde tigata:"i-am rupt pi*da" intra al doilea..din camera se aud gemete ceva mai puternice si cateva bubuituri.iese asta satisfacut,isi aprinde tigara si el : "i-am rupt cu*u" intra ala mic in penis..se aud urlete si trosnituri. iese plin de sange..isi aprinde tigara : "i-am rupt picioarele da-o-n ma-sa" Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat: -Voi ce o sa faceti pe viitor? - Eu am sa ma duc sa ma f** unu' bine de tot. -Iar tu? - Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa rateze cu poarta goala - Bine, dar de ce? - Ca sa strige galeria ,,baga-mi-as p*** in ma-ta !" |
1 Attachment(s)
saracu...scuzati calitatea...era parcata pe castanilor pe partea cu liceul hidromecania...parcata aiurea :)) dar totusi:rolleyes2:
|
SA MAI SI RADEM
Se intalnesc doi cunoscuti: - Iti plac femeile urate? - Nu. - Dar cele care beau si fumeaza? - Sigur ca nu. - Dar cele care nu stiu sa gateasca? - Nici atat? - Atunci de ce te intalnesti cu sotia mea?! La scoala: - Copii, sa presupunem ca as baga mana in buzunarul unui om si i-as lua banii. Ce ar insemna ca sunt? - Bula: Ministru de finante... |
1 Attachment(s)
de`ar fi asa chestionarele de la politie:rolleyes2
|
VAND NEVASTA !!!! AN FABRICATIE: 1983, Al doilea proprietar, certificat in regula, productie autohtona. CULOARE: roscata. DOTARI: suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata, air bag-uri frontale excelente. STARE FUNCTIONARE: foarte buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult). CAI PUTERE: ooh my God !!! ( poa' sa tina o herghelie). STARE CAROSERIE: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. PRET: negociabil. Bonus: O dau cu tot cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani. ROG SERIOZITATE
|
Un irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor. La un moment dat irakianului i se blocheaza mitraliera:
- Bisda ma-tii de busca imbuzita ! injura irakianul in cea mai pura limba romana de care era el in stare. Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita: - Bei bork de gâine, de inde stii la tine ruminejte, bei ? - Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule goglit ! - Zeu ? Ji unde fecut la tine jgoal ? - In Biucresh. - Ei ! Ji ce jgoal fecut tu, bei ? - Bolitehnica. Da’ di ge ? - Pei ji eu fecut jgoal la Romania. - Daaa ? Ce jgoal ? - Eu fecut Medigin la Tirgu Murej. Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga mai indirjit dupa kuweitian. - Ia bei glonz, la bizda ma-tii de ungur ! |
1 Attachment(s)
Cica cum recunosti un roman in New York.
|
1 Attachment(s)
:pelvic_th
|
Bula vine acasa in culmea fericirii:
- Nevastaaa! Nevastaaa! Fa-ti bagajele! Am castigat un milion de dolari! - Pentru ce sa-mi fac bagajele? Munte sau mare? - Nu ma intereseaza! Numai sa dispari cat mai repede! |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
|
|
Superb ce face omul asta
Favoritul publicului de departe :shock: |
oricum are uoauoa omu...;)
|
cred ca ati observat ca era un E30 :D
|
amuzant sau nu n am observat, am observat totusi ca era un ''m'' strecurat pe undeva :D
|
|
|
2 Attachment(s)
|
https://www.220.ro/ce_gluma_proasta-47213.html
=)))))))))) |
|
Quote:
|
|
4 Attachment(s)
:D :peace:
|
|
=)) gaita rullz!
|
pfoai cat am ras =)))
|
Tari interviurile lu Gaita de pe vremea aia :lol:
http://www.umornegru.ro/cum-sa-strici-un-interviu/ |
|
Nu-i normal Block cu Subaru :lol:
|
|
|
N are nici o rima omul , mai bine recita poezii
Oricum slab, n am ras deloc |
|
|
|
|
Vai de curu lui :lol: L-au parlit un pic pe Ionut :lol:
|
care e diferenta dintre o femeie si o gaina???????
R: gaina sta pe oua............................................... .................femeia sare |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning