Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Bakena 30-06-10 15:05

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by B.69.KID (Post 3482931)
HONDA CIVIC & VW GOLF V GTI

Te rog urca si tu civicu :)

izki 30-06-10 15:56

frumos (golful,civicul) ;) frumoasa culoare!

ady25 30-06-10 18:13

@b 69 kid frumos golful.... vreau si eu jentile de pe el si cauciucurile.
...posteazale si tu aici te rog

drifter01 30-06-10 22:46

Quote:

Daca rasfoiai putin paginile topicului gaseai ceea ce aveai nevoie uita-te pe pagina 68 la postul lui Maryus

am intrat pe ce a postat maryus dar imi zice fisier indisponibil:((:((

narcotycul 30-06-10 23:34

4 Attachment(s)
Volvo 242.

Drift.King 30-06-10 23:35

drifter01 - eu l-am descarcat si merge foarte bine si l-am descarcat ieri ;)

B.69.KID 01-07-10 07:19

2 Attachment(s)
Pentru bakena si ady25

izki 01-07-10 10:04

6 Attachment(s)
De VANZARE! 18000$

ady25 01-07-10 10:08

super.......

@ izki da-mi si mie masina te rog............. iti dau 17.999 $;)

@ b 69 kid multumesc frumos pt jante

danny125 01-07-10 11:16

5 Attachment(s)
Bentley Continental GT

Drift.King 01-07-10 13:35

5 Attachment(s)
  • Are cineva Volk GT-7 sau sunt facute pentru joc ?

Lamborghini Murcielago LP640

xerox30 01-07-10 15:18

how make new track in street legal ???

Maryus_x90 01-07-10 15:27

Quote:

Originally Posted by izki (Post 3480958)
man dak schimbi garajul automat se schimba si alea;)..o fi si cum zici tu da mai simplu sa schimbe garajul;) si asa k e postat mai sus..frumos bmw:hug:

defapt numai vorbi aiurea daca nu stii, te dai cocos aiurea, DriftKing are dreptate, ce ti-a dat tie baiatul ala sunt niste texturi pentru garaj nu tot garajul in sine(garajul in sine e la folderul meshes, pe cand ce ti-a dat tie baiatul ala inlocuieste decat folderul textures) daca ai fi destept ai vedea ca alea le poti deschide singur cu photoshop si le editezi cum vrei tu...

@danny125-pot sa o zic incaodata? pot...RESPECT pt pozele adevarate care le faci :)

@xerox30-you better check this link Tutorial

si ceilalti poate ati putea incerca sa faceti altceva pe topicul asta decat numai OFF-TOPIC adica sa va cereti intruna toate ***-urile unu la altu....

...SLRR LE2MWM instalat/modat il gasiti la semnatura mea....

narcotycul 01-07-10 15:29

Quote:

Originally Posted by xerox30 (Post 3485604)
how make new track in street legal ???

At site, www.gom-team.com you find everything
do you want. If you have problems to add something in the game, tell us and we help you. If you continue with stupid questions we ignore you. Understand?

Maryus_x90 01-07-10 15:30

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3485623)
At site, www.gom-team.com you find everything
do you want. If you have problems to add something in the game, tell us and we help you. If you continue with stupid questions we ignore you. Understand?

ai ma serios? stii tu sa bagi o harta in joc a ?

narcotycul 01-07-10 15:34

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485630)
ai ma serios? stii tu sa bagi o harta in joc a ?

Ce zic eu si ce intelegi tu... daca te crezi atat de mare , smecher , important pe aici pentru ca (vezi doamne stii sa dichisesti jocul asta) pentru mine nu conteaza ce stii tu sau , impresia pe care o lasi ca stii. Foarte bine ca ai o ocupatie in timpul liber, si ca ai reusit sa faci cateceva pentru jocul asta, dar nu ma lua pe mine cu ironii si alte chestii imputite intelegi, ca pana acum nu te-am deranjat cu nimic.

Maryus_x90 01-07-10 15:37

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3485644)
Ce zic eu si ce intelegi tu... daca te crezi atat de mare , smecher , important pe aici pentru ca (vezi doamne stii sa dichisesti jocul asta) pentru mine nu conteaza ce stii tu sau , impresia pe care o lasi ca stii. Foarte bine ca ai o ocupatie in timpul liber, si ca ai reusit sa faci cateceva pentru jocul asta, dar nu ma lua pe mine cu ironii si alte chestii imputite intelegi, ca pana acum nu te-am deranjat cu nimic.

da cine te-a luat cu "chestii imputite" pe care le inteleg eu ?http://rlv.zcache.com/troll_face_sti...38qjcl_400.jpg
din engleza ta aia belea eu asta am inteles, ca stii sa bagi tu in joc(ai zis ca il ajuti daca are probleme cu bagatul in joc, ceea ce inseamna ca stii sa o faci)

narcotycul 01-07-10 15:39

If you have problems to add something in the game, tell us and we help you.

=============TRADUCERe================

Daca ai probleme sa adaugi ceva in joc, spune-ne noua si NOI(we - inseamna noi) te ajutam.

JuST_GiuGiu 01-07-10 15:47

1 Attachment(s)
Un mic TEST "R34 Taxi"

P.S maryus@ nu te mai contrazice ca are dreptate, ai inteles tu gresit!:rolleyes2

Choby 01-07-10 15:50

ai gata cu cearta ! si marius treci pe mess ! k de altfel stai la colt !

Maryus_x90 01-07-10 16:31

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3485657)
If you have problems to add something in the game, tell us and we help you.

=============TRADUCERe================

Daca ai probleme sa adaugi ceva in joc, spune-ne noua si NOI(we - inseamna noi) te ajutam.

WE ? nu stiam credeam ca inseamna Noob-ishh :D

si arata-mi mie unul de pe forum in afara de mine care stie sa modeze slrr, sa faca masini, sa modifice cfg, sa modifice src, scx, tot ?

crazy rock 01-07-10 16:34

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485652)
da cine te-a luat cu "chestii imputite" pe care le inteleg eu ?http://rlv.zcache.com/troll_face_sti...38qjcl_400.jpg
din engleza ta aia belea eu asta am inteles, ca stii sa bagi tu in joc(ai zis ca il ajuti daca are probleme cu bagatul in joc, ceea ce inseamna ca stii sa o faci)

am luat si eu le2mwm de la semnatura ta si imi cere SL 2 disk ai sami dai un crack cv :???::cry:

narcotycul 01-07-10 16:36

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485801)

si arata-mi mie unul de pe forum in afara de mine care stie sa modeze slrr, sa faca masini, sa modifice cfg, sa modifice src, scx, tot ?

Bravo... vrei un premiu? Promit ca la salariu iti trimit o diploma de excelenta pentru ca stii sa modifici cfg, srv , scz , tot...ce sa mai. Te-au coptat cei de la ACTIVISION ca sa lucrezi cu ei cot la cot pentru STREET-LEGAL-RACING 2.

Doamne , nu ziceai ca ne lasi? Ne-ai injurat, ne-ai facut noobi, foarte bine.. ne descurcam...dute si lasa-ne , desteptule.

Maryus_x90 01-07-10 17:14

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3485815)
Bravo... vrei un premiu? Promit ca la salariu iti trimit o diploma de excelenta pentru ca stii sa modifici cfg, srv , scz , tot...ce sa mai. Te-au coptat cei de la ACTIVISION ca sa lucrezi cu ei cot la cot pentru STREET-LEGAL-RACING 2.

Doamne , nu ziceai ca ne lasi? Ne-ai injurat, ne-ai facut noobi, foarte bine.. ne descurcam...dute si lasa-ne , desteptule.

i am a smart boy you mo foo http://rlv.zcache.com/troll_face_sti...38qjcl_400.jpg

CraZzy_K1D 01-07-10 17:17

TROL :twisted::peace::lol: ma apuca :) poti sa ma ajuti cu zmodeler ca nu stiu cum sa il inregistrez ?

StreetStyle22 01-07-10 17:48

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485801)

Man nu stiam ca stii sa modelezi o masina in 3ds max,dar chiar stii ? Ca eu,noi nu stim,suntem prosti noobi,nu ne inveti si pe noi ?. Si nu inteleg de ce te-ai luat asa,de altii..stiu si eu ca vrei sa ii copiezi pe cei de dincolo cu troll and other shit..dar una e sa fii ca si iei,si alta e sa vrei sa fii ca si iei.Stai linistit ca am vazut ca ii pupi mai pe toti in cur care sunt admin pe acolo ,dar na,tu aici esti imparatul,prea atotstiutorul,sau cel putin asa te stiu toti. :D

Am uitat sa-ti zic,bafta la bac man.8)

TFK 01-07-10 18:53

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3485884)

HAHAHA PWN'D!!!!!!!

Drift.King 01-07-10 19:13

1 Attachment(s)
ce masina ziceti ca este?:D peste cateva zile am sa o termin de facut :twisted::twisted::twisted:

narcotycul 01-07-10 19:43

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3486159)
ce masina ziceti ca este?:D peste cateva zile am sa o termin de facut :twisted::twisted::twisted:

Mustang? ...

capa` 01-07-10 19:47

e Datsun !

Robicutz 01-07-10 20:32

Baieti stiti careva ceva de Forza Motorsport 3 ? am auzit ca e beton jocul dar nu`l gasesc pentru PC :|

StreetStyle22 01-07-10 20:54

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 3486344)
Baieti stiti careva ceva de Forza Motorsport 3 ? am auzit ca e beton jocul dar nu`l gasesc pentru PC :|

Nu e pentru Pc..este exclusiv pentru Xbox 360.

FesnicIlie 01-07-10 20:58

MA IAR ATI INCEPUT CU CERTURILE ARDEVAR FLACARA OLIMPICA ALCVA NU STITI MA CAND MI-AM FACUT EU CONT-U PE 4T PE TOPICU SLRR ERA FOARTE MISTO NU ERA CEARTA ERAM TOTI PRIETENI PE TOPICU ASATA JUR CA NU ESTE O ZI FARA SA SE CERTE CAREVA MAI INCERCATI SI VOI SA VA ABTINETI SAU CHIAR NU PUTETI TRECE CU VEDEREA ?

crazy rock 01-07-10 21:09

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3485970)
Man nu stiam ca stii sa modelezi o masina in 3ds max,dar chiar stii ? Ca eu,noi nu stim,suntem prosti noobi,nu ne inveti si pe noi ?. Si nu inteleg de ce te-ai luat asa,de altii..stiu si eu ca vrei sa ii copiezi pe cei de dincolo cu troll and other shit..dar una e sa fii ca si iei,si alta e sa vrei sa fii ca si iei.Stai linistit ca am vazut ca ii pupi mai pe toti in cur care sunt admin pe acolo ,dar na,tu aici esti imparatul,prea atotstiutorul,sau cel putin asa te stiu toti. :D

Am uitat sa-ti zic,bafta la bac man.8)

PS ma scuzati ca ma bag in cearta voastra care se desfasoara pe forumul cu numele de :Street Legal Racing - Redline v2 nici decum CEARTA asa ca lasati offtopic si mai puneti masini si urcatimi si mie va rog mult de tot crack-ul de la le2mwm:lol::lol::lol::D

Drift.King 01-07-10 21:13

Mie nu imi cere nici un crack nimic nu stiu ce ii faceti voi jocului de va apar tot felu de prosti la mine merge foarte bine si este cel de care va tot plangeti adica le2mwm de la semnatura lu marius

in legatura cu masina - va tin in suspans pana o termin ca mai am multe de facut :twisted:

crazy rock 01-07-10 21:15

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3486456)
Mie nu imi cere nici un crack nimic nu stiu ce ii faceti voi jocului de va apar tot felu de prosti la mine merge foarte bine si este cel de care va tot plangeti adica le2mwm de la semnatura lu marius

in legatura cu masina - va tin in suspans pana o termin ca mai am multe de facut :twisted:

te rog dami si mie un crack ca nu merge fara crack imi cere cd-u 2

Drift.King 01-07-10 21:55

Quote:

Originally Posted by crazy rock (Post 3486459)
te rog dami si mie un crack ca nu merge fara crack imi cere cd-u 2

nu am crack . crack este doar la 2.2.1 atat mai instaleazal o data nu stiu ce sa zic:-??

izki 01-07-10 22:02

1 Attachment(s)
sa facut ady25 uite cheile:D

@maryusce parere ai de golful meu??(postat cu cateva pagini in urma) :D:D:D:D

Drift.King 01-07-10 22:44

izki cred ca ady sa referit sa ii trimiti masina asa cum o ai tu in garaj sau pj-ul dar pentru a trimite masina trebuie sa aveti amandoi aceleasi roti frane suspensi etc .

Bakena 01-07-10 23:12

Quote:

Originally Posted by izki (Post 3486565)
sa facut ady25 uite cheile:D

@maryusce parere ai de golful meu??(postat cu cateva pagini in urma) :D:D:D:D

MS de Evo X :-P

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning