Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

Apocalipsa 09-07-08 00:09

Re: Sibiu, discutii off-topic

cu ce te putm ajuta trafy-vr6? cu cea mai mare placere P.S.Apocalipsa

trafy-vr6 09-07-08 08:05

gata, am aflat. m`a ajutat leosb ( multumesc ). Trebuia sa ajung de pe Milea in cartieru shtrand. Multumesc frumos:)

lupalb 10-07-08 12:42

Si nu m-a putut intreba pe mine...:sad: Lasa ca data viitoare iti fac pana, sa ma suni sa ma intrebi unde gasesti o vulcanizare :lol:

bobby_gsi2 10-07-08 13:09

Cum a fost la slalom paralel? Poze ceva, filme? Clasamente?

trafy-vr6 10-07-08 13:17

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 1638538)
Si nu m-a putut intreba pe mine...:sad: Lasa ca data viitoare iti fac pana, sa ma suni sa ma intrebi unde gasesti o vulcanizare :lol:

era tarziu ma. era 12 si ceva, aproape 1:)

T E N N Y - E 27-07-08 12:15

1 Attachment(s)
Politia in actiune! :lol:

lupalb 28-07-08 11:05

Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1664630)
Politia in actiune! :lol:

Hahahahahahaha, tomberoanele alea puse acolo dau tot farmecu`...cat de tare... ce inseamna domne sa fi politai, ai masina ultimu` racnet, si daca nu... poti oricand sa te dai cu tomberonu`, ca doar tot de la "salubrizare" esti cu 2 ani la campina

GAHU 28-07-08 19:50

revin iarasi cu o intrebare:are cineva idee unde ma pot duce cu masina la o verificare a puntii fata,am undevala roata dreapta o bataie pe franare si la denivalari.ms mult

autOcty 28-07-08 22:52

Quote:

Originally Posted by GAHU (Post 1666938)
revin iarasi cu o intrebare:are cineva idee unde ma pot duce cu masina la o verificare a puntii fata,am undevala roata dreapta o bataie pe franare si la denivalari.ms mult

FLO>>>>>>>>>nu stiu exact...da vezi ca iti poti da seama cred ca singur....
PS: trebuie sa mai iesim cu corsa nu?....pentru slalom paralel vizitati siteu www.slalomparalel.ro <poze inca nu au aparut din cauza unor probleme de "SOFT">

blackufo 29-07-08 15:07

sa aveti noroc in trafic , eu azi nu am avut ....... dati-mi va rog nr . de tel a turcului din tiglari ,Metin parca il cheama ,mi-am zdrobit azi dimineata masina si imi vine sa ma-m pusc ........

GAHU 29-07-08 17:08

metin kutlu 0740044032

blackufo 29-07-08 18:49

dimineata o duc si .........vai de bugetul meu.

GAHU 29-07-08 18:58

dar o repari pe banii tai?oricum eu pana acuma mi-am reparat acolo de 2 ori si am fost multumit(a doua oara am primit si o reducere)naspa situatie

blackufo 29-07-08 19:16

as avea nevoie de reducere acum ,sper sa nu mai fie a doua oara..........

GAHU 30-07-08 19:18

stie cineva de o camera de filmat in intersectia calea dumbravii cu milea si blocu plomba?undeva in zona aia?

bulldog_cox 30-07-08 19:21

in trecut era un flaifutze care l-o filmat pe un ficior cand facea niste ture cu un Z3....si a ajuns la garda filmarea...

blackufo 30-07-08 19:22

sa va zic scorul total de la menit 4500 fara acte

GAHU 30-07-08 20:09

bulldog_cox sper sa fie numa atata,k mi-a scapat numa azi de 2 ori pe rosu putin:d
blackufo super naspa moment,sper sa fie ultimul

trafy-vr6 03-08-08 15:45

sal, stie careva pana la cat tine targul de masini astazi ?

20 XUX 05-08-08 00:09

iti mai dau eu un numar de tel, e tot turc, fostul asociat a lui metin, are service langa metin, poate e mai ieftin, mi se pare enorm cat ti-a cerut si eu ultima oara am indreptat 4 cm de aripa si mi-a lucrat dezastruos, iti dau nr maine sau du-te direct, ZEINEL il cheama

blackufo 05-08-08 19:33

multumesc ,dar haideti sa va zic ce am rezolvat pana la urma ,piesele de la tudorauto + o mica reducere + baterie au iesit undeva la 1800,iar manopera undeva la 1000 cu vopsit cu tot ,cred ca joi ii gata ,la AVRIG ,detalii mai multe va pot spun joi daca o scot ...........

cosmin_cosmin_1 06-08-08 21:34

E cineva cu Opel din sibiu dispus sa incercam o diagnoza? Gratis, evident, sculele le am eu. Mi-am luat un Opel Scanner si nu mergea, acum am incercat sa-l repar si pana vineri nu am pe ce masina sa-l incerc.

Deci maine, 7-aug, daca cineva vrea diagnoza,stergeri de erori, vizualizare parametri...sa ma contacteze pe privat. Locul actiunii este in cartierul Strand. Cine vrea, sa precizeze pe privat si ce cod are motorul, preferabil cu mufa OBD2, sa ma uit in lista sa vad daca merge scanerul.

bobby_gsi2 06-08-08 22:19

cod motor c20ne. Se poate lua vreun parametru? :)

GAHU 06-08-08 22:35

azi am avut parte de un mic incident,stateam parcat pe dreapta si dau sa plec de pe loc,virez stanga maxim si inaintez cam 1 metru vazand ca vine o masina,dar a venit foarte aproape de mine si si-a sters lateralu de roata mea,acuma are partea dreapta toata inegrita de pe cauciuc,la mine nu se vede absolut nimica.din cate vad el avea si oglinda rupta si bara fata sparta,si acuma zice ca ar fi de la mine,repet pe masina mea nu se vede absolut nimica.are cineva idee de un scenariu pt politie?el ar vrea sa faca masina cu tot ce avea si dinainte pe asigurarea mea

cosmin_cosmin_1 07-08-08 08:29

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1683076)
cod motor c20ne. Se poate lua vreun parametru? :)

daca merge interfata dupa ce am incercat sa o repar, da, se pot lua parametri

bulldog_cox 07-08-08 13:29

Quote:

Originally Posted by GAHU (Post 1683105)
azi am avut parte de un mic incident,stateam parcat pe dreapta si dau sa plec de pe loc,virez stanga maxim si inaintez cam 1 metru vazand ca vine o masina,dar a venit foarte aproape de mine si si-a sters lateralu de roata mea,acuma are partea dreapta toata inegrita de pe cauciuc,la mine nu se vede absolut nimica.din cate vad el avea si oglinda rupta si bara fata sparta,si acuma zice ca ar fi de la mine,repet pe masina mea nu se vede absolut nimica.are cineva idee de un scenariu pt politie?el ar vrea sa faca masina cu tot ce avea si dinainte pe asigurarea mea

dute la politie si declara accidentul si zi exact ceea ce s-a intamplat, daca tu nu ai nici o urma nu are cum sa dovedeasca restu pagubelor,cu roata nu ai cum sa ii spargi oglinda

dydysoft 07-08-08 22:05

Quote:

urat moment, trebuia pe loc sunat la politie si anuntat incidentul...

silviu82 07-08-08 22:38

Quote:

beleaua nu e ca omu vrea sa isi faca pe asigurarea ta oglinda si restu, din cate spui o sa ai probleme cu politia pt neacordare de prioritate

blackufo 07-08-08 22:39

daca nu ai anuntat inca politia poate o sa ai de pierdut ,dar niciodata nu ii pre tarziu ,si ce ii mai curios cum de si-a rupt oglinda in cauciucul tau , o fi patit ca tatal lui bula cand a avut accident de masina fiind calcat pe un deget cu care se scobea prin nas,vezi de el ca sunt multe scursuri pe sosele ,eu am patit-o saptamana trecuta si imi trebuie doua CAR-uri sa-mi platesc paguba ...........

Bughilas 15-08-08 11:44

GAHU.....am patzit si eu ceva de genul...si fi atenta cum a procedat politia....." Mi-e mi-a taiat unul calea pe Alba Iulia.De pe a doua banda a intrat in benzinaria mol si mi-a sters tot spoilerul de pe partea stanga si un punct pe aripa stamga.Nu a recunoscut nimik omul acolo la locul faptei.Si m-am dus la polituie sa declar.Am facut schema accidentului.Eu eram singur in masina.Ala mai era cu cineva.>Mi-a zis politaiul ca daca e pe aceeasi vorba cu celalalt din masina ma pot face pe mine vinovat... Sunt tot felul de tziganii in ziua de azi...Mai ales daca ai si relatii....Ala a putut da un telefon la cineva din politie si pana am ajuns akolo se stia despre ce era vorba..Eu stiam ca martorii din masina nu se iau in calcul..Dar in fine...Asa ca in ziua de azi si daca esti nevinovat cazi de "fraier" vorba aia..... Presupun ca ti-ai rezolvat problema.....

Si inca ceva.......Aveti grija la POlitia Comunitara ca da amenzi daca parcati pe zone verzi si pe trotuar......

dydysoft 15-08-08 17:36

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 1697388)
Si inca ceva.......Aveti grija la POlitia Comunitara ca da amenzi daca parcati pe zone verzi si pe trotuar......

am luat deja 2 amenzi...
nu iti dau amenda decat daca exista plangere de la cineva cum ca parchezi pe spatiul verde...
la mine la bloc sunt 6 masini parcate si numai eu am luat amenda... de 2 ori...
asa ca aveti grija cind si cum injurati vecinii...

cosmyn13 15-08-08 23:05

nu e adevarat. daca te vad parcat aiurea iti fac poza si te trezesti acasa cu amenda. aviz amatorilor.cititi HCL 210 din 2001 . PS dydysoft cind ai probleme sunama. poate rezolvam ceva;)

dydysoft 15-08-08 23:12

Quote:

Originally Posted by cosmyn13 (Post 1698581)
nu e adevarat. daca te vad parcat aiurea iti fac poza si te trezesti acasa cu amenda. aviz amatorilor.cititi HCL 210 din 2001 . PS dydysoft cind ai probleme sunama. poate rezolvam ceva;)

cosmine, nu se plimba aia printre blocuri aiurea.
si le-am dat o bere, dupa care mi-au zis cine a facut reclamatia...
iar pentru 25 lei, cat e amenda, nu se merita interventii.
oricum le-am zis ca daca mai iau amenda vreodata, iar ceilalti parcati ilegal nu primesc amenda, depun plangere, de atunci nu mai am treaba, tot pe spatiul verde o parchez

zi ce masina ti-ai luat, in locul bmw-ului?

cosmyn13 19-08-08 19:09

ba se plimba aiurea ca pe acolo au sector de patrulare. stiu ce spun. si vezi ca sa marit amenda este 100 ron cu 50ron in 48 de ore

dydysoft 19-08-08 20:57

Quote:

Originally Posted by cosmyn13 (Post 1704603)
ba se plimba aiurea ca pe acolo au sector de patrulare. stiu ce spun. si vezi ca sa marit amenda este 100 ron cu 50ron in 48 de ore

apai praf de ei, eu sunt plecat de acasa pe ziua, seara nu au program nebunii aia...

I5@k 21-08-08 00:09

2 Attachment(s)
o sa pun aici un anunt de vanzare....cu toate ca aici nu e locul...insa pe bazar se uita foarte putini.
vand JVC kd nx5000 (mp3,dvd,navigator,etc)....pret: 500E neg....este nou-nout, la cutie adus din germania...

I5@k 21-08-08 00:12

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 1697388)
GAHU.....am patzit si eu ceva de genul...si fi atenta cum a procedat politia....." Mi-e mi-a taiat unul calea pe Alba Iulia.De pe a doua banda a intrat in benzinaria mol si mi-a sters tot spoilerul de pe partea stanga si un punct pe aripa stamga.Nu a recunoscut nimik omul acolo la locul faptei.Si m-am dus la polituie sa declar.Am facut schema accidentului.Eu eram singur in masina.Ala mai era cu cineva.>Mi-a zis politaiul ca daca e pe aceeasi vorba cu celalalt din masina ma pot face pe mine vinovat... Sunt tot felul de tziganii in ziua de azi...Mai ales daca ai si relatii....Ala a putut da un telefon la cineva din politie si pana am ajuns akolo se stia despre ce era vorba..Eu stiam ca martorii din masina nu se iau in calcul..Dar in fine...Asa ca in ziua de azi si daca esti nevinovat cazi de "fraier" vorba aia..... Presupun ca ti-ai rezolvat problema.....

lasa frate...cu amenzile lor cu tot...mie mi-a venit una ...in august...din ianuarie!!!!! si am rezolvat-o...la cosu de gunoi...dai drecu de borati!!...de numi fac colectie de amenzi daca mai iau...le pastrez sau le arunc pana ma satur...

dydysoft 21-08-08 22:23

cine stie, unde se incarca cu freon, in Sibiu, instalatia de climatizare la un bmw E34 si cam cat costa?
cine stie cum se verifica daca trebuie completat cu freon instalatia?
cine stie cat costa asa ceva?

a inceput sa bage aer mai putin rece si vreau sa completez cat mai iute.
mersi anticipat

T E N N Y - E 23-08-08 00:32

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 1708502)
cine stie, unde se incarca cu freon, in Sibiu, instalatia de climatizare la un bmw E34 si cam cat costa?
cine stie cum se verifica daca trebuie completat cu freon instalatia?
cine stie cat costa asa ceva?

a inceput sa bage aer mai putin rece si vreau sa completez cat mai iute.
mersi anticipat

Am vazut la turci ( Metin ) un aparat smecher pentru verificat, completat, schimbat freon, iar pretul 100 RON

dydysoft 23-08-08 00:37

Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1710607)
Am vazut la turci ( Metin ) un aparat smecher pentru verificat, completat, schimbat freon, iar pretul 100 RON

in tiglari au sediul?

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning