Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

blue macca 07-08-10 10:37

Re: Street Racing Squad

1 Attachment(s)
din contradictii se ajunge usor in cearta...
asa ca va pun sa vizionati un desen nou :lol:
...va las pe voi sa ghiciti al cui ;)

Vera.Tygrutza 07-08-10 11:35

....floricik zice totul a cui e ;;)

ionutz_njd 07-08-10 15:38

Quote:

Originally Posted by Racer_e30 (Post 3569065)
1.da ce **** mea are treaba carnetu, poate nu am carnet si merg fara, ce zici ...sau nu imi da voie sa vorbesc daca nu am plasticul ala ?
2. nu ma supar, sunt enervant stiu, toti sa fim de treaba ? nu se poate !
3. eu cand am vb de o masina de curse am vb de setarile, modificarile aduse in mare parte SPECIALE pt CURSE...daca tot e de curse :rolleyes2
4.nu trebuie sa te stresezi din cauza mea ca tu crezi ca cine stie ce...:rolleyes2...:?:
5. nu am zis si nici nu o sa zic ca e o parlita de masina...dar tu poti intelege ce vrei pe mine nu ma supara lucrul asta :D
6. carti am citit destule...chair una de curand "Cum arata masinile de curse" ce crezi:) ...de pe net :) :D :D :) cu pozeee;)
nu o dati in cearta si alte alea ca nu aveti 3 ani 8)

mai baiatule nu o dau la certa cu tine da nu stiu ce inseaman o masina de curse la tine :D
pt mine una de curse normal ar fi una de serie da cheala cu roll bar in ea si 2 scaune recaro omp sau ce vrei u
da pt mine si a mea tot de curse e ii scot bachetele tot din porbagaj numai ca nu am roll bar daca dai u bani sa imi pun unu promit ca asa merg cu ea numai sa fie de curse ....k masina de zi cu zi sa fie de curse:)
poi mai baitule cand japonezi au masini de curse cand nici u nu visezi ca aia e de curse.... zici ca e de zi cu zi .... poi ce sa zic ca aia nui de curse
sau pt tine o masina tre sa aibe neaparat un turbo sau compresor

asa ca nu te mai da zmeu ca ai citit carti "Cum arata masinile de curse" sau sa vb din auzite ...daca stai cu persoane care stau numai cu motoare nu inseamna ca ai inteles
si ca raspuns la faza cu permisu stai calm ca si eu conduceam fara permis de la 17 ani pe unele drumuri da una e sa sti sa ti volanul in mana la 40km/h si alta e de la 140km/h sa nu zic de 200
condu o masina capabila de curse si dupaia sa imi zici mie care si cum e de curse k
iar ca sa inchei discutia cu tine toate masinile sunt de curse fiecare sunt la grupele din care fac parte ...ori ce masina e de curse da tebuie incadrata la grupa ei

Vera mami nu mai vb cu tine :P:P:P u ai masinuta desenata eu nu :(

Vera.Tygrutza 08-08-10 11:48

Pai mai vino pe la orsova :P ca sa ti-o deseneze si tie Andrei

ald-ul 08-08-10 21:10

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 3569539)

deja stim
fortza tigrutza
vera este fericita proprietara.

ald-ul 08-08-10 21:16

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 3569539)

deja stim
fortza tigrutza
vera este fericita proprietara.

NXdev 08-08-10 21:50

a fost frumos vineri baieti :P..sunteti o gasca de treaba.

LEO.SR 09-08-10 08:04

3 Attachment(s)
Salutare, sunt an Bucuresti si ami repar masina, un mic accident Luni 02.08.2010 un idiot ma pupat an cur:boxing::chainsaw:

Blue.e46 09-08-10 09:55

Cataaa idiotu era cu un logan nu?
Moama ce naspa...daca ai nevoie de ajutor sa zici!!!
Bafta leo!

ald-ul 09-08-10 10:51

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3573058)
Salutare, sunt an Bucuresti si ami repar masina, un mic accident Luni 02.08.2010 un idiot ma pupat an cur:boxing::chainsaw:

sa spui dak doresti sa te ajutam cu ceva anunta-ma, voi veni cu placere sa dau o mana de ajutor. Respect SRS

TaZzY E30 09-08-10 11:53

daca ai nevoie de ceva,astept telefonul tau!!!

Vera.Tygrutza 09-08-10 12:00

Si eu si eu pot sa dau o manutza de ajutor :P...ce nu facem noi pt Leo al nostru

ionutz_njd 09-08-10 12:42

Quote:

eu ii rupeam dinti din gura cat de idiot sa nu vezi ma ca ala din fata franeaza

bLoNduL 09-08-10 17:40

Quote:

il inteleg ca`i place fundu tau, dar nici chiar asa :| a intrecut orice limita duminca sunt liber te`as ajuta doar ca am o problema nu stiu sa fac nimic:))

LEO.SR 09-08-10 18:09

Multumesc, nu este nevoie sa ma ajutati ca eu nu fac nimic la masina la reprezentanta se face totul pe piese originale

ald-ul 11-08-10 11:51

Salut SRS
Vreau sa fac si eu o propunere sa facem intalnirile din fiecare seara a saptamani in alta parte sau sa reducem intalnirile la maxim 2 inafara de intalnirea saptamanala de la polivalenta.
Si cred k ar fi marfa dak nea-m vedea intr-un loc cam al jumatatea distantei dintre toti.
Astept raspunsuri si propuneri cu privire la acest aspect.
Respect SRS.

TaZzY E30 11-08-10 23:34

suna minunat ,liviu:)

Tank 12-08-10 00:05

"intalnirile din fiecare seara"....sunt in afara clubului, ne-am intalnit k si amici. si ca si noutati, legate de tank evident :P mi-am pus unitatea de aer conditionat \:D/ si tot de tine de AC in interior...si sapt viitoare cred k schimb si motorul si pun si compresorul de AC si tot ce mai e pe acolo :D . astea sunt vestile bune...si vestea proasta e k mi-a pocnit un furtun, cred, k imi zboara apa pe la motor... maine desfac si ma uit mai bn. bafta tuturor

Vera.Tygrutza 12-08-10 00:45

vineri sa va luati aparate foto sau tel care filmeaza ca o sa facem o cursa speciala pt noi filmulete :*(dupa sedinta bineinteles)

bLoNduL 12-08-10 00:55

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3578204)
Salut SRS
Vreau sa fac si eu o propunere sa facem intalnirile din fiecare seara a saptamani in alta parte sau sa reducem intalnirile la maxim 2 inafara de intalnirea saptamanala de la polivalenta.
Si cred k ar fi marfa dak nea-m vedea intr-un loc cam al jumatatea distantei dintre toti.
Astept raspunsuri si propuneri cu privire la acest aspect.
Respect SRS.

Pai atunci sa zica fiecare membru unde sta si stabilin un punct care ar fi la jumatea fiecaruia

ald-ul 12-08-10 07:45

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3579984)
Pai atunci sa zica fiecare membru unde sta si stabilin un punct care ar fi la jumatea fiecaruia

de exemplu eu stau in cornetu ca si diciu, in brabadiru sta ony, in posta sta bobo(pop), deci noi suntem in afara bucurestiului uni in ilfov alti in giurgiu, sper k am fost destul de explicit.
Respect SRS.

ald-ul 12-08-10 07:52

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3579909)
"intalnirile din fiecare seara"....sunt in afara clubului, ne-am intalnit k si amici. si ca si noutati, legate de tank evident :P mi-am pus unitatea de aer conditionat \:D/ si tot de tine de AC in interior...si sapt viitoare cred k schimb si motorul si pun si compresorul de AC si tot ce mai e pe acolo :D . astea sunt vestile bune...si vestea proasta e k mi-a pocnit un furtun, cred, k imi zboara apa pe la motor... maine desfac si ma uit mai bn. bafta tuturor

da dar ne-am putea intalni in alta parte unde sa putem asculta muzica cum vrem sa ne distram cu masinile si sa nu deranjem vecini.

ald-ul 12-08-10 08:09

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3579973)
vineri sa va luati aparate foto sau tel care filmeaza ca o sa facem o cursa speciala pt noi filmulete :*(dupa sedinta bineinteles)

adica vrem sa facem ceva inedit sau sa ne aliem putin sa facem un lucru strasnic si de durata. dar sincer ar trebui sa en facem putin mai cunoscuti si sa mai preparam ceva masini ca sa facem un filmulet serios si prin care sa ne prezentam k un grup de racing, asta e parerea mea nu vreau sa par cinic dar nu cred k avem ce prezenta k si masini modificate si nu vreau sa aud k sunt gen racer k vb de masini modificate dar dak vrem un film misto de prezentare pentru club ar fi bine sa mai stam putin si sa ne apucam de cateva masini si sa arate soooper bine. sper k voi primi intelegerea necesara.

bLoNduL 12-08-10 10:02

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3580213)
adica vrem sa facem ceva inedit sau sa ne aliem putin sa facem un lucru strasnic si de durata. dar sincer ar trebui sa en facem putin mai cunoscuti si sa mai preparam ceva masini ca sa facem un filmulet serios si prin care sa ne prezentam k un grup de racing, asta e parerea mea nu vreau sa par cinic dar nu cred k avem ce prezenta k si masini modificate si nu vreau sa aud k sunt gen racer k vb de masini modificate dar dak vrem un film misto de prezentare pentru club ar fi bine sa mai stam putin si sa ne apucam de cateva masini si sa arate soooper bine. sper k voi primi intelegerea necesara.

are dreptate liviu, desi avem cateva masini care ies in evidenta foarte bine, dar trebuie sa mai asteptam putin sa ne mai aranjam masinile pentru un filmulet mai amplu. astept pareri pro si contra

Vera.Tygrutza 12-08-10 10:14

:)))) pana la modificari...haideti sa facem un filmulet oficial al SRS-ului cu FIECARE membru si masinutza lui...o mik prezentare..iar apoi vin si modificarile si atunci omu vede ce schimbari a facut ala la masina ...
Dak e mergem unde zicea Leo ca putem sa ne dam cu masinile fara sa faca lumea scandal...si acolo facem si ceva nebunii cu masinutzele ;;) (care vrea logic)
Dar sa aduceti mai multi aparate foto,video
Rezulta un filmultel SUPER :D
Eu una de abea astept :P

bLoNduL 12-08-10 10:15

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3580444)
:)))) pana la modificari...haideti sa facem un filmulet oficial al SRS-ului cu FIECARE membru si masinutza lui...o mik prezentare..iar apoi vin si modificarile si atunci omu vede ce schimbari a facut ala la masina ...
Dak e mergem unde zicea Leo ca putem sa ne dam cu masinile fara sa faca lumea scandal...si acolo facem si ceva nebunii cu masinutzele ;;) (care vrea logic)

vot pentru tygruta

ald-ul 12-08-10 10:26

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3580444)

EU UNUL VIN SI IMI PUN LA DISPOZITIE
APARATUL FOTO SI CAMERA VIDEO DAR SINCER SA MERGEM UNDEVA INTR-UN LOC MARFA RAU SI ASTEPT PROPUNEREA LUI LEO

OnY_SRS 12-08-10 11:10

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3580162)
da dar ne-am putea intalni in alta parte unde sa putem asculta muzica cum vrem sa ne distram cu masinile si sa nu deranjem vecini.

daa un loc bun ar fi aeroportu' clinceni... nu ne zice nimeni nik acolo:)))..dar tre sa fim atenti la garda:$ nuj nik;d exact:-S

OnY_SRS 12-08-10 11:15

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3580470)
EU UNUL VIN SI IMI PUN LA DISPOZITIE
APARATUL FOTO SI CAMERA VIDEO DAR SINCER SA MERGEM UNDEVA INTR-UN LOC MARFA RAU SI ASTEPT PROPUNEREA LUI LEO

sper k pana vineri sa terminam si io cu actele sa fac si io parte din filmuletz:))=)))) am schimbat catalizator..am fost pana la pitesti ieri.. am schimbat si galeria de evacuare...azi am de gand sa'i pun scutul de la motor..deja am indoit potin baia de ulei si are cateva semne de buna purtare:)))

ald-ul 12-08-10 11:53

Quote:

Originally Posted by OnY_SRS (Post 3580601)
sper k pana vineri sa terminam si io cu actele sa fac si io parte din filmuletz:))=)))) am schimbat catalizator..am fost pana la pitesti ieri.. am schimbat si galeria de evacuare...azi am de gand sa'i pun scutul de la motor..deja am indoit potin baia de ulei si are cateva semne de buna purtare:)))

am vb cu leo si a propus ceva de genu faur si e soper ok acolo, iar in privinta aeroportului clinceni nu e prea ok in sensul k apare garda foarte repede si nici nu e prea multa lumina pe acolo. deci nu ar fi o idee buna.

TaZzY E30 12-08-10 12:18

e misto la FAUR:>:>

Vera.Tygrutza 12-08-10 12:23

FAUR ramane

OnY_SRS 12-08-10 14:15

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3580739)
FAUR ramane

atunci ok:lol:

bLoNduL 12-08-10 15:49

Quote:

Originally Posted by OnY_SRS (Post 3581084)
atunci ok:lol:

unde e aia?:))))

LEO.SR 12-08-10 17:57

Salutare, FAUR este an Bucuresti:drunk: cauta si tu pe jnet si vezi locatia

TaZzY E30 12-08-10 21:53

De acum incolo,daca aveti ceva de postat,postati pe TOPICUL CLUBULUI
https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html

Rog un moderator sa inchida acest thread!

alex.p7m 12-08-10 22:51

sau sa vi`l mute si pasta inauntru celui de acolo

trafy-vr6 23-12-10 14:31

Clubul Shadows Racing Team va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de impliniri, cupe, membrii noi si activi, numai realizari.

robert_rst 24-12-10 09:49

RACING STREET TEAM va ureaza un craciun fericit alaturi de cei dragi,un an nou plin de sanatate,bucurie,implinirea tuturor dorintelor.La multi ani!

VRS 24-12-10 16:05

Din partea clubului "Styling" un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa fie mosul cat mai bogat, sanatate si mult impliniri.

All times are GMT +2. The time now is 23:37.

- Copyright 2026 4Tuning