![]() |
Re: Street Racing Squad
1 Attachment(s)
din contradictii se ajunge usor in cearta...
asa ca va pun sa vizionati un desen nou :lol: ...va las pe voi sa ghiciti al cui ;) |
....floricik zice totul a cui e ;;)
|
Quote:
pt mine una de curse normal ar fi una de serie da cheala cu roll bar in ea si 2 scaune recaro omp sau ce vrei u da pt mine si a mea tot de curse e ii scot bachetele tot din porbagaj numai ca nu am roll bar daca dai u bani sa imi pun unu promit ca asa merg cu ea numai sa fie de curse ....k masina de zi cu zi sa fie de curse:) poi mai baitule cand japonezi au masini de curse cand nici u nu visezi ca aia e de curse.... zici ca e de zi cu zi .... poi ce sa zic ca aia nui de curse sau pt tine o masina tre sa aibe neaparat un turbo sau compresor asa ca nu te mai da zmeu ca ai citit carti "Cum arata masinile de curse" sau sa vb din auzite ...daca stai cu persoane care stau numai cu motoare nu inseamna ca ai inteles si ca raspuns la faza cu permisu stai calm ca si eu conduceam fara permis de la 17 ani pe unele drumuri da una e sa sti sa ti volanul in mana la 40km/h si alta e de la 140km/h sa nu zic de 200 condu o masina capabila de curse si dupaia sa imi zici mie care si cum e de curse k iar ca sa inchei discutia cu tine toate masinile sunt de curse fiecare sunt la grupele din care fac parte ...ori ce masina e de curse da tebuie incadrata la grupa ei Vera mami nu mai vb cu tine :P:P:P u ai masinuta desenata eu nu :( |
Pai mai vino pe la orsova :P ca sa ti-o deseneze si tie Andrei
|
Quote:
fortza tigrutza vera este fericita proprietara. |
Quote:
fortza tigrutza vera este fericita proprietara. |
a fost frumos vineri baieti :P..sunteti o gasca de treaba.
|
3 Attachment(s)
Salutare, sunt an Bucuresti si ami repar masina, un mic accident Luni 02.08.2010 un idiot ma pupat an cur:boxing::chainsaw:
|
Cataaa idiotu era cu un logan nu?
Moama ce naspa...daca ai nevoie de ajutor sa zici!!! Bafta leo! |
Quote:
|
daca ai nevoie de ceva,astept telefonul tau!!!
|
Si eu si eu pot sa dau o manutza de ajutor :P...ce nu facem noi pt Leo al nostru
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc, nu este nevoie sa ma ajutati ca eu nu fac nimic la masina la reprezentanta se face totul pe piese originale
|
Salut SRS
Vreau sa fac si eu o propunere sa facem intalnirile din fiecare seara a saptamani in alta parte sau sa reducem intalnirile la maxim 2 inafara de intalnirea saptamanala de la polivalenta. Si cred k ar fi marfa dak nea-m vedea intr-un loc cam al jumatatea distantei dintre toti. Astept raspunsuri si propuneri cu privire la acest aspect. Respect SRS. |
suna minunat ,liviu:)
|
"intalnirile din fiecare seara"....sunt in afara clubului, ne-am intalnit k si amici. si ca si noutati, legate de tank evident :P mi-am pus unitatea de aer conditionat \:D/ si tot de tine de AC in interior...si sapt viitoare cred k schimb si motorul si pun si compresorul de AC si tot ce mai e pe acolo :D . astea sunt vestile bune...si vestea proasta e k mi-a pocnit un furtun, cred, k imi zboara apa pe la motor... maine desfac si ma uit mai bn. bafta tuturor
|
vineri sa va luati aparate foto sau tel care filmeaza ca o sa facem o cursa speciala pt noi filmulete :*(dupa sedinta bineinteles)
|
Quote:
|
Quote:
Respect SRS. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)))) pana la modificari...haideti sa facem un filmulet oficial al SRS-ului cu FIECARE membru si masinutza lui...o mik prezentare..iar apoi vin si modificarile si atunci omu vede ce schimbari a facut ala la masina ...
Dak e mergem unde zicea Leo ca putem sa ne dam cu masinile fara sa faca lumea scandal...si acolo facem si ceva nebunii cu masinutzele ;;) (care vrea logic) Dar sa aduceti mai multi aparate foto,video Rezulta un filmultel SUPER :D Eu una de abea astept :P |
Quote:
|
Quote:
APARATUL FOTO SI CAMERA VIDEO DAR SINCER SA MERGEM UNDEVA INTR-UN LOC MARFA RAU SI ASTEPT PROPUNEREA LUI LEO |
Quote:
daa un loc bun ar fi aeroportu' clinceni... nu ne zice nimeni nik acolo:)))..dar tre sa fim atenti la garda:$ nuj nik;d exact:-S |
Quote:
|
Quote:
|
e misto la FAUR:>:>
|
FAUR ramane
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare, FAUR este an Bucuresti:drunk: cauta si tu pe jnet si vezi locatia
|
De acum incolo,daca aveti ceva de postat,postati pe TOPICUL CLUBULUI
https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html Rog un moderator sa inchida acest thread! |
sau sa vi`l mute si pasta inauntru celui de acolo
|
Clubul Shadows Racing Team va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de impliniri, cupe, membrii noi si activi, numai realizari.
|
RACING STREET TEAM va ureaza un craciun fericit alaturi de cei dragi,un an nou plin de sanatate,bucurie,implinirea tuturor dorintelor.La multi ani!
|
Din partea clubului "Styling" un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa fie mosul cat mai bogat, sanatate si mult impliniri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning