Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

model collector 26-08-10 01:53

Re: Machetele mele - steaua23

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3610588)
Frumos M3 cabrio,e si la mine pe lista cel gri,cat despre ultima camioneta prezentata nu inteleg de ce ai cumparat-o,arata jalnic indiferent de pretul de achizitie(detaliile de la motor sunt aproape inexistente,iar interiorul este facut la misto,spre deosebire de alte machete produse de Sun Star)!Mai bine iti mai luai una produsa tot de H61!

Unde face H61 acest model? Sau daca ii place un model pick-up pe care il face doar un producator entry -level, trebuie sa cumpere Ferrari BBR ca da aspect colectiei?

FED express 26-08-10 07:41

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3610350)
Merci. Sunt multe elemente mobile, la fel ca la alte HW61. Torpedoul este unul dintre ele.

Merci. F100 e incomparabil mai slab, dar sunt oarecum aceeasi generatie si am zis sa-l iau si pe acela.
Ziceam ca sunt unele elemente parca nefinistate, dar cam asa sunt toate modele de HW61 ... :(
Oricum compenseaza prin balamale reale, functionabilitate, detalii motor / interior ... etc

Merci. HW61 este mult mai reusit si sper ca in viitor sa iau si versiunea mai veche unpic.

Merci. Ma bucur ca va place. Pun poze si cu F100 ca sa nu fac un post "gratuit" .

F100 - SunStar 1:18

O macheta cu un exterior multumitor pt. gama ei de pret. Interiorul nu impresioneaza prin nimic, dar ar fi de mentionat ca pe jos se afla un plastic semi-dur ce are aspect de mocheta.

Oricum, este o macheta veche ce nu poate concura cu modelele noi. Totusi, e de luat, daca va plac modelel pickup/4x4.

Orice ar zice ceilalti, mi se pare ca este realizata destul de bine, si culoare este foarte frumoasa...trebuie sa le muradresti umpic:lol::lol: la asta nu i se deschide torpedou' :evil_laug

DrifterGT 26-08-10 08:16

Foarte frumoasa ! Imi place cum arata pe alb! :oops:

mikkado 26-08-10 10:26

Foarte frumoasa F100, si pe alb e deosebita...Sa o stapanesti sanatos , si la cat mai multe pickup-uri ;)

Racer21 26-08-10 11:02

Mi se pare frumoasa, poate si pentru ca toate F100 imi plac mult, mi se par cele mai frumoase pick-up`uri :-) Daca SunStar e producator mediu, atunci arata bine pentru gama ei, si dupa cum au zis si ceilalti, are o culoare foarte frumoasa, o prinde foarte bine albul asta :-)

steaua23 26-08-10 17:29

1 Attachment(s)
Ma bucur ca va place macheta. Nu este cine stie ce realizare, dar este singurul model ce da bine langa chayenne/fleetside. Zic asta pentru ca este singura macheta ce reprezinta un model produs relativ in aceeasi perioada.
SunStar este un producator mediu, dar acest model este conceput acum ceva ani si nu poate emite pretentii. Un sunstar non-platinum, din productiile actuale se poate bate cot la cot cu un norev ...

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3610588)
Frumos M3 cabrio,e si la mine pe lista cel gri,cat despre ultima camioneta prezentata nu inteleg de ce ai cumparat-o,arata jalnic indiferent de pretul de achizitie(detaliile de la motor sunt aproape inexistente,iar interiorul este facut la misto,spre deosebire de alte machete produse de Sun Star)!Mai bine iti mai luai una produsa tot de H61!

Merci. M3-ul mi s-a parut cel mai potrivit pe negru cu interior bej. Este pe mcw la reducere modelul pe gri, dar nu m-au atras culorile asa ca m-am orientat spre asta.
Referitor la F100, sa sti ca nu ai dreptate in totalitate. Adica da, interiorul este spartan si realizat in stil maisto, dar sa sti ca modelul real are tot 2 ceasuri de bord si cam atat. Corect, se putea mult mai bine, dar acest gen de machete (pickup-uri) se gasesc fff rar la producatorii buni.
HW61 e un producator ce ofera detalii multumitoare, dar are doar 3 pickup-uri (ce sunt aproape identice) si 1 singur suv - hummer H2. H2-ul deja il am in dublu exemplar, iar al 2-lea Chayenne-ul inca nu m-a convins ca merita 80-90Euro pentru o grila si doua ornamente schimbate.

In alta ordine de idei, desi am zis ca nu mai cumpar machete low cost, nu m-am putut abtine si am luat una (ceva mai rara acum) produsa de maisto: Chevrolet Colorado. Este un Pick-up de dimensiune medie cu detalii peste media producatorului.

CALIN 79 26-08-10 19:20

Foarte bine ai facut ca ai cumparat-o, ce daca e low cost? Daca tie-ti place, e tot ce conteaza. Felicitari pentru achizitii, foarte frumoase.

andreigica 26-08-10 19:37

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3610634)
Unde face H61 acest model? Sau daca ii place un model pick-up pe care il face doar un producator entry -level, trebuie sa cumpere Ferrari BBR ca da aspect colectiei?

Tu ori nu te uiti la achizitiile lui,ori te bagi in seama aiurea,iar la cat investeste in colectie ar putea sa aiba toata colectia BBR!

steaua23 26-08-10 22:52

6 Attachment(s)
Hummer H2 - Highway61 1:18

A doua macheta H2 produsa de HW61, dar unpic diferita. De fapt este prima editie si difera unpic de cea noua. Nu are bullbar, elemente cromate, rezervor "functional", proiectoare, iar semnul dintre rotile fata este realizat unpic altfel. Per total imi place mai mult :D
Pana imi fac timp sa scot "tancurile" afara, postez un set de poze indoor.

radu_rs 26-08-10 23:33

frumoase ultimele prezentari, cu toate ca nu ma pricep si nu prea ma atrag astfel de machete, sunt interesante si cel mai important, sa iti placa tie!

De Chevrolet Colorado pot spune ca este foarte misto si astept prezentarea lui.NU conteaza ca este Maisto atata timp cat tie ti-a palcut. este tot ce conteaza.
Si eu am in plan 1-2 machete de la producatori low-entry, pentru ca doar ei fac machete pe care altii nu le fac.

model collector 27-08-10 00:41

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3612234)
Tu ori nu te uiti la achizitiile lui,ori te bagi in seama aiurea,iar la cat investeste in colectie ar putea sa aiba toata colectia BBR!

Eu zic sa te linistesti, se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus. Ii stiu bine colectia, pt ca este una din putinele pe care o urmaresc, iar despre toata colectia BBR mai fa niste calcule, nu ca nu si-ar permite cineva.

DTH 27-08-10 02:44

Īmi plac amāndouă cum sunt "asortate" să zic aşa ...dacă era albastră una din ele ...nu cred că īmi plăcea aşa mult :D Frumoase achiziţii , mai vrem !!!

p.s. Schimbă poza de la semnătură că se vede blurată :sad: bagă alta că ştii să faci poze ! :D

2010 27-08-10 06:32

Colorado este beton asa Maisto..astept prezentarea lui:!:
Iar animalele astea doua sunt ceva fff frumos mai ales impreuna:!:

FED express 27-08-10 08:10

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3611986)
Ma bucur ca va place macheta. Nu este cine stie ce realizare, dar este singurul model ce da bine langa chayenne/fleetside. Zic asta pentru ca este singura macheta ce reprezinta un model produs relativ in aceeasi perioada.
SunStar este un producator mediu, dar acest model este conceput acum ceva ani si nu poate emite pretentii. Un sunstar non-platinum, din productiile actuale se poate bate cot la cot cu un norev ...

Merci. M3-ul mi s-a parut cel mai potrivit pe negru cu interior bej. Este pe mcw la reducere modelul pe gri, dar nu m-au atras culorile asa ca m-am orientat spre asta.
Referitor la F100, sa sti ca nu ai dreptate in totalitate. Adica da, interiorul este spartan si realizat in stil maisto, dar sa sti ca modelul real are tot 2 ceasuri de bord si cam atat. Corect, se putea mult mai bine, dar acest gen de machete (pickup-uri) se gasesc fff rar la producatorii buni.
HW61 e un producator ce ofera detalii multumitoare, dar are doar 3 pickup-uri (ce sunt aproape identice) si 1 singur suv - hummer H2. H2-ul deja il am in dublu exemplar, iar al 2-lea Chayenne-ul inca nu m-a convins ca merita 80-90Euro pentru o grila si doua ornamente schimbate.

In alta ordine de idei, desi am zis ca nu mai cumpar machete low cost, nu m-am putut abtine si am luat una (ceva mai rara acum) produsa de maisto: Chevrolet Colorado. Este un Pick-up de dimensiune medie cu detalii peste media producatorului.

eheee uite ceva ce nu am mai vazut...in primul rand, nu am mai vazut macheta produsa de Maisto, si in al doilea rand nu am mai vazut nici tipul ala de cutie...si totusi raman la parerea mea: Nu se mai fac unele lucruri ca altadata:lol::lol::peace:

Racer21 27-08-10 11:25

Ca si astept parca imi place mai mult cealalta (editia mai noua) , parca pare mai agresiva cu proiectoare si bullbar, acuma conteaza tie sa iti placa :-)

Despre Colorado, ce conteaza ca e producator low-cost ? cand ai atata pasiune pentru 4x4 off-road, mai ales ca este peste media Maisto :-)

ciprian_f 27-08-10 14:24

Am avut si eu Colorado, as zice ca e un Maisto excelent, mie mi-a placut foarte mult. Daca nu era sa ma reprofilez pe "oldtimere" ramanea sigur in colectie. E destul de mare ca dimensiuni, abia intra in cutia obisnuita a producatorului.

steaua23 29-08-10 23:43

12 Attachment(s)
Chevrolet Colorado LS - Maisto 1:18

Macheta arata bine, chiar foarte bine pentru un maisto. Motorul e suficient de detaliat si de bine finisat incat ma face sa ma intreb de ce nu e asa si la alte modele Maisto ...
Macheta are 28.5 cm lungime si 9.5 latime, fiind vizibil mai mica decat un F150/F350, dar pentru ca in ultima vreme mi-am propus sa maresc numarul de machete 4x4 am luat-o si pe aceasta. Nu este si nu are cum sa fie nici macar la nivel de norev, dar are un raport calitate / pret excelent.

Urmeaza sa soseasca in colectie si implicit la prezentari:

1. Range Rover 4.6 HSE - AutoArt
2. Porsche Cayenne - AutoArt
3. BMW X6 - Kyosho
4. Mitsubishi Pajero SWB
5. Renault 8 - Solido

si altele :evil_laug

2010 30-08-10 06:16

Se anunta numai bunaciuni la tine..
Interiorul nu pot spune ca e cine stie ce dar exteriorul e facut foarte bine din cate se vede, culoarea e superba si eu zic ca ai facut o alegere foarte buna:!:

Racer21 30-08-10 12:08

In comparatie cu restul machetelor Maisto asta e de vis, poate am exagerat spunand "de vis" , dar in exterior arata foarte bine, dealfel si motorul mi se pare frumos, ma face sa mai uit de (vb lui 2010) placa de surf semi-3d de pe majoritatea Maisto`urilor.

Daca toate Maisto 1/18 ar fi ca asta, sau ca 500K, sau CLS ... :rolleyes2

FED express 30-08-10 14:52

vai domnu' tre sa stau pe aproape, ca vad ca vin numai machete de machete, fain si Eldorado, ce sa mai zic ca u zis altii inainte, ai facut o alegere foarte buna:!:

steaua23 30-08-10 22:34

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3619461)
Se anunta numai bunaciuni la tine..
Interiorul nu pot spune ca e cine stie ce dar exteriorul e facut foarte bine din cate se vede, culoarea e superba si eu zic ca ai facut o alegere foarte buna:!:

Merci. Sa sti ca interiorul e chiar ok pentru categoria ei de pret. La o caliate asemanatoare este si ford explorer sport track, dar din pacate este tot un pickup din clasa mica/medie.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3620274)
In comparatie cu restul machetelor Maisto asta e de vis, poate am exagerat spunand "de vis" , dar in exterior arata foarte bine, dealfel si motorul mi se pare frumos, ma face sa mai uit de (vb lui 2010) placa de surf semi-3d de pe majoritatea Maisto`urilor.

Daca toate Maisto 1/18 ar fi ca asta, sau ca 500K, sau CLS ... :rolleyes2

Merci. Sa sti ca si eu am ramas surprins cand am vazut-o prima data. Are lufturi minime, vopsea ok si blocuri optice bune. Motorul este chiar ok, fiind compus din destul de multe elemente. Nu stiu daca e chiar ca un 500K, dar ca un cls sigur este.

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3620670)
vai domnu' tre sa stau pe aproape, ca vad ca vin numai machete de machete, fain si Eldorado, ce sa mai zic ca u zis altii inainte, ai facut o alegere foarte buna:!:

Merci. O sa urmeze si restul machetelor la prezentat, in functie de cum sosesc ...

ps: E colorado nu eldorado ;)

radu_rs 31-08-10 02:57

Superbe ultimele prezentari! Nu stiu cum de am sarit peste machetele Hummer care sunt incredibil de frumoase, chiar nu stiu ce sa spun, imi plac ambele la fel de mult.
Surpriza mare cu macheta Maisto, din ce observ din poze este Maisto doar cu numele si cam atat... exteriorul a devenit "semi-premium" iar pretul "premium" :evil_laug hhiihhii
O macheta care nu putea sa-ti lipseasca mai ales ca te stiu impatimit de 4x4.

Astept cu interes urmatoarele prezentari, poate iei o macheta cu tine si-i faci o prezentare la Brasov, cand vi... daca vi. :lol:

P.S mai ai putin si-l ajungi pe schumi la numarul de machete... diferenta ar fi ca tu ai 99% machete premium.

radu_bv 31-08-10 20:03

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3610350)
Merci. Ma bucur ca va place. Pun poze si cu F100 ca sa nu fac un post "gratuit" .

F100 - SunStar 1:18

O macheta cu un exterior multumitor pt. gama ei de pret. Interiorul nu impresioneaza prin nimic, dar ar fi de mentionat ca pe jos se afla un plastic semi-dur ce are aspect de mocheta.

Oricum, este o macheta veche ce nu poate concura cu modelele noi. Totusi, e de luat, daca va plac modelel pickup/4x4.

Frumoasa....pt mine care imi place genul asta de machete...ambele sunt frumoase:!:
Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3612738)
Hummer H2 - Highway61 1:18

A doua macheta H2 produsa de HW61, dar unpic diferita. De fapt este prima editie si difera unpic de cea noua. Nu are bullbar, elemente cromate, rezervor "functional", proiectoare, iar semnul dintre rotile fata este realizat unpic altfel. Per total imi place mai mult :D
Pana imi fac timp sa scot "tancurile" afara, postez un set de poze indoor.

Piese rau camioanele astea,dar parca asta fara bullbar e mai misto....nu stiu...nu-mi place bullbarul ala badaran:-P
Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3619252)

Urmeaza sa soseasca in colectie si implicit la prezentari:

1. Range Rover 4.6 HSE - AutoArt
2. Porsche Cayenne - AutoArt
3. BMW X6 - Kyosho
4. Mitsubishi Pajero SWB
5. Renault 8 - Solido

Frumos Chevy-ul:-P si eu il urmaresc de ceva timp,dar nu s-a ivit pana acum:-P
Poti pune o poza cu usile deschise?
Deabea astept prezentarile urmatoarelor "camioane":lol:

steaua23 31-08-10 21:04

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3622408)
Superbe ultimele prezentari! Nu stiu cum de am sarit peste machetele Hummer care sunt incredibil de frumoase, chiar nu stiu ce sa spun, imi plac ambele la fel de mult.
Surpriza mare cu macheta Maisto, din ce observ din poze este Maisto doar cu numele si cam atat... exteriorul a devenit "semi-premium" iar pretul "premium" :evil_laug hhiihhii
O macheta care nu putea sa-ti lipseasca mai ales ca te stiu impatimit de 4x4.

Astept cu interes urmatoarele prezentari, poate iei o macheta cu tine si-i faci o prezentare la Brasov, cand vi... daca vi. :lol:

P.S mai ai putin si-l ajungi pe schumi la numarul de machete... diferenta ar fi ca tu ai 99% machete premium.

Merci. Mai e mult pana departe si deja imi e greu sa depozitez machetele in casa. Am 75 de machete din care 20 stau in cutii, iar spatiul lipsa incepe sa se simta.
Schumi are o colectie mult prea numeroasa si nu cred ca il voi ajunge curand. De fapt nici nu mi-am propus asta :oops:. Totusi estimez ca undeva in iarna voi ajunge de nr. 100 ...:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3624412)
Frumoasa....pt mine care imi place genul asta de machete...ambele sunt frumoase:!:

Piese rau camioanele astea,dar parca asta fara bullbar e mai misto....nu stiu...nu-mi place bullbarul ala badaran:-P

Frumos Chevy-ul:-P si eu il urmaresc de ceva timp,dar nu s-a ivit pana acum:-P
Poti pune o poza cu usile deschise?
Deabea astept prezentarile urmatoarelor "camioane":lol:

Merci. Mementan nu am poze cu acest colorado cu usile deschise, dar probabil voi face la o eventuala sedinta foto in natura. Daca erai curios de felul in care deschide usile, iti pot spune ca nu are "dog legs" si deschide doar partea din fata a usilor. Cele mici sunt fixe si nu mobile ca la F350.

radu_bv 01-09-10 10:02

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3624618)
Merci. Mementan nu am poze cu acest colorado cu usile deschise, dar probabil voi face la o eventuala sedinta foto in natura. Daca erai curios de felul in care deschide usile, iti pot spune ca nu are "dog legs" si deschide doar partea din fata a usilor. Cele mici sunt fixe si nu mobile ca la F350.

Aha...asta vroiam sa aflu:-P merci

promo 01-09-10 13:16

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3619252)

Macheta arata bine, chiar foarte bine pentru un maisto. Motorul e suficient de detaliat si de bine finisat incat ma face sa ma intreb de ce nu e asa si la alte modele Maisto ...
Macheta are 28.5 cm lungime si 9.5 latime, fiind vizibil mai mica decat un F150/F350, dar pentru ca in ultima vreme mi-am propus sa maresc numarul de machete 4x4 am luat-o si pe aceasta. Nu este si nu are cum sa fie nici macar la nivel de norev, dar are un raport calitate / pret excelent.

interesant animalu' pacat ca preturile la maisto au ajuns de neimaginat... 170 180 ron... :shock:

steaua23 02-09-10 20:12

1 Attachment(s)
Astazi a sosit in colectie Renault 8 Gordini - Solido 1:18 . Este o macheta cu finisaje grosolane, doglegs si alte "defecte", dar e singura copie a fostei masini romanesti, dacia 1100. De asta am si tinut sa o am in colectie si de asta o si pastrez alaturi de sora mai mare, Renault 12TS (dacia 1300).

CALIN 79 02-09-10 20:15

Foarte frumoasa pe rosu. Felicitari pentru achizitie.

2010 02-09-10 22:00

Vrem poze frumoase:!::!::!:

FED express 03-09-10 07:46

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3629950)
Astazi a sosit in colectie Renault 8 Gordini - Solido 1:18 . Este o macheta cu finisaje grosolane, doglegs si alte "defecte", dar e singura copie a fostei masini romanesti, dacia 1100. De asta am si tinut sa o am in colectie si de asta o si pastrez alaturi de sora mai mare, Renault 12TS (dacia 1300).

vai ce mai achizitii!!! sunt si pe lista mea astea, dar nu prea dau de ele, TS arata bine de pe geam, hai sa-l vedem de mai de aproape:!:

radu_rs 03-09-10 23:43

misto, astept prezentarea machetei, poate ai timp sa o scoti afara la aer. :evil_laug

Racer21 04-09-10 10:03

Frumos, hai cu prezentari ca in ultima vreme ai luat multe machete, defapt asa e tot timpul pe aici, multe machete, toate foarte frumoase ! :D

radu_bv 08-09-10 15:46

Pai ma Andrei? Ce faci? Mai baga niste prezentari sa ne mai observam si noi:lol:

bobo-wow 08-09-10 15:48

Andrei baga poze te rog cu Dacia 1100 te rog cea rosie sa vedem si noi ca nu am prea vazut pe site asa ceva pe rosu te rugam.

steaua23 08-09-10 16:51

1 Attachment(s)
Imi cer scuze, dar in ultima vreme n-am avut timp deloc pt. prezentari. Am facut acum o poza cu ultimele sosite in colectie ... si promit ca le prezint cat de curand pe toate.

2010 08-09-10 16:54

Vrem pozeeeee cu Reno si porcu ala frumos:!::!::!:

FED express 08-09-10 16:55

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3643810)
Imi cer scuze, dar in ultima vreme n-am avut timp deloc pt. prezentari. Am facut acum o poza cu ultimele sosite in colectie ... si promit ca le prezint cat de curand pe toate.

vai de mine:shock::shock::punch: porsche 959:love::love: Domnule, poti incepe te rog eu cu ea?? arata fermecator:love: cat iubesc masina aia:sad: arata de milioane:!::bunch:

schumimodells 08-09-10 16:57

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3643810)

Foarte faina amandoua,mai mult P 959.
Bravo.

Racer21 08-09-10 18:36

Foarte frumoase, dupa cum au zis si restul, 959 e baza :-) Din ce am vazut pe net are detalii foarte bune la motor, nici interiorul nu-i mai prejos, deci stiu sa ma astept la o macheta misto :D

DTH 08-09-10 21:32

Frumoase achiţiţii , aşteptăm cu nerăbdare prezentarea lor !

Dacă nu ai timp ...să nu faci poze īn grabă , mai bine aştepţi să le faci nişte poze calumea ...please ! :D

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning