![]() |
cred ca intre DMX si URSU se infiripa o poveste de dragoste ca prea se inteapa aici sau......... cine stie DMX este invidios pe statura URSULUI........... voi ce ziceti? :shock: :D :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Hai ,a GRIGO ce naiba!:) chiar asta e o problema?? cum se ne anuntam???
PIA da.. l-asi iubi in curu ala paros:))) |
vedetzi topicu` ala cu bucureshti si alsatzi vrajeala :p
|
Ce topic cu Bucuresti, ca m-am uitat si nu am gasit nimic!
|
vezi k e cand intrii pe www.4tuning.ro scrie acolo intalnire 4tuning Bucuresti , deci nu pe forum , pe home`page`u site`ului
|
Re:
Quote:
OLLGAAAAAAAAAAAAAA .....prieteniiii stiu de ce..... |
PIA + OLGA = FERMA DE PURCEI :))))) :twisted: :twisted: :twisted:
|
bai BULANNNNNNNNNNNNN ai zis ca nu le mai ai
si oricum asta e noua dece nu o stiu? |
Opa!!!poze compromitzatoare rau bai pia... :twisted:
|
Re:
Quote:
acum ai posibilitatea sa zici k erai beat si nu iti aduci aminte salveaza`te cat ami poti :) |
Re:
Quote:
|
Are cineva sa-mi dea si mie o carte de legislatie cu intrebari si raspunsuri mai noua...??
|
ia vezpe politiarutiera.cta.ro sau google logic :))
|
Quote:
Ca mie, nu! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mai asteapta :) |
Salut baieti.
Hai ca mi-a placut aseara... misto muzica pe masinile voastre... cel mai bine suna acel audi, dar la RDV a fost tare.... de la basi, masina aia se umfla in falci (facea ca o punga tabla pe ea, se umfla si se desumfla in ritmul basului portbagajul) .. haha , nice! Oricum felicitari ati investit ceva.... |
sincer ,tie iti place cum zdrangane tabla pe ea ?
|
Bineinteles ca nu da bine zdranganeala aia .... dar nu imi permit sa critic marfa omului, defapt nici nu mi-asi permite, nici macar nu-l cunosc pe posesorul masinii. Mi-a placut de ei aseara cum se intreceau in scule aseara. Daca-i vedeai ... cel cu loganul i-a facut pe toti :))
Respekt... |
intr-o lume in care banul a ajuns pe primul plan si a surclasat pasiunea si sufletul e si normal sa se intample asa.oricum bv lor
|
RDV`u este prea smeker la faza cu muzica ! tabla se aude logiq pentru ca la marimea masinii si ce muzica are pe ea , e si normal! masina tot respectu , exterior super frumos vopsit cu modelele alea , interioru dvd`uri muzica si facut cu gust interioru! masina se evalueaza pe undeva la 15.000 de euro asa ca poate sa faca tabla cum vrea , masina e prea reusita si sa nu uitam ca este solentza totusi! nota 10 + pt masina si efortul depus :twisted: si masina va mai pregati o surpirza in cateva luni la care in mod sigur o sa ramanetzi blocatzi! respect! ciao
|
15 000 de e.....ma faci sa rad.....
Hai sa fim seriosi si sa nu exageram ca nu suntem copii de gradinita |
dmx lumea exagereaza nu sa bagat atita in ea dar e de admirat ca e singura solenza cu atitea lucrurii pe ea si arata si bine . nu cred ca mai e o solenza cu xenoane pe ea
|
o sa mai fie :wink:
|
dmx cam de fiecare data ai ceva de zis cand spun eu ceva. crede-ma ca stiu mai bine k am vorbit cu rdv`u aseara si nu am zis ca 15.000 a bagat in ea , k el are sursele lui de unde ia mai ieftin si etc dar ca pretz nou ce are pe ea face 15.000 euro cu noua surpriza care o so investeasca masina! stiu ce vorbesc , daca vrei sa aflii ce , vorbeste cu el , respect! ciao
|
Ii pune NOS ?
15000 ptr o solenza ? nu stiu daca va obtine pretul asta pe ea in realitate, totusi sa nu uitam ca este o dacie, si eu am dacie, dar sunt constient ca orice i-asi face, tot dacie ramane, pot sa bag in ea si 50.000, nu-mi voi recupera banii niciodata Intr-o masina straina se merita sa bagi un ban, macar alea au o baza pe care poti construi ceva, dar dacia nu are nici acum un shasiu concret, doar niste table sudate si in unele locuri ramfortzate, de aceea joaca tabla pe ele ca la nebuni. No offense RDV , Respect !! multi nici nu viseaza la asa ceva. |
nu ai inteles , cand am zis in jur de 15.000 de euro am pus in calcul valoarea masinii plus ce are pe ea si urmatoarea modificare dar nu in sensu ca o cumpara cineva cu 15.000 ca nu`i nimeni tampit sa dea atata pe o dacie , dar ma refer ca piesele fiind noi si ca pretz nou luat din magazin si tot , hai k va las sa va agitati singuri k vad k zicetzi k stiti mai bine decat mine masina aia! 8) numa` bine
|
E Adi... nu este acum nevoie sa te impacientezi. Fiecare isi da cu parerea din ce intelege. :) Oricum... este o solenza foarte frumos lucrata si cu investitii serioase. NU are nimeni nimic cu acea masina. :) Eu ii urez sa o tina tot asa ca cine stie ce bijuterie de masina va iesi din ea!
|
Re:
Quote:
|
stiu si eu ce vrea sa puna pe a si stiu si ce are pe ea masina.....si sa stii ca este singura solenta care-mi place....dar mai stiu si ce valoare sunt 15 mii de e....In fine nu e treaba mea sa fie sanatos si sa reauseasca sa faca din solenta aia ce si-a propus..
|
reveniti-va copii cu 15 mii aia.cum sa bagi 9000-10000 intr-o solenta in care la exterior nu vezi decat jante ,vopse,desen .ganditi-va ca nu are lcd-uri in ea,nu are piele, nu are piese unicate sau materiale scumpe,nu are multe chestii care sigur ar fi facut valoarea ei sa bata in 15 mii. oricum masina arata bine ,nu am ce zice dar toti incercam sa mai punem de la noi ceva cand descriem un lucru personal unei mase de oameni.numai bine
|
gabby, no offence, nu te cunosc, dar de cate ori citesc ceva scris de tine, imi dai senzatia ca esti un batranel din ala care le stie el pe toate...inca o data, no offence, dar uita-te si tu mai sus, a zis cineva ca are dvd-uri si zic eu ca logic ar fi sa aiba si lcd-uri...ai vreo vaga idee, asa, cam cat costa sa-ti faci o instalatie audio-video pe masina? stii cat costa cel mai ieftin dvd? daca inca nu stii, cand o sa afli pune-le cap-coada cu xenon-ul si celelalte piese si o sa-ti dea o suma maricica...nu chiar 15 mii, dar oricum cred ca a depasit valoarea masinii pana acum...
pentru rdv, ca sa scapi de zdranganeala si sa se auda si mai bine in masina, fa-i o antifonare pe masura macar la portbagaj si plafon (daca ai pana in 500 w pe bass poti sa folosesti kitul entry-level de la dynamat, daca ai peste 500w iti trebuie un kit mai solid) si iti garantez eu ca n-o sa-ti para rau....asta o sa te ajunga la peste 300 euro, dar merita, toata lumea zice asta...in rest, respect pentru cum arata si cum se aude masina :peace: ma refer la toba, filtru si ce mai ai pe-acolo, ca muzica nu ti-am auzit-o...imi place si aerograful ;) |
si de la valoarea dubla a masinii si pana la 15 mii cat mai este ?eu asta am vrut sa va zic ,suma este umflata.daca eram batranel mai aveam bani de platit net-ul benzina si multe altele din pensie ? :lol:
|
cand am zis \"batranel\" nu ma refeream la modul cum iti castigi banii, la potenta, la modul cum conduci sau la orice altceva de natura sa te jigneasca (sa fie clar)...m-am referit strict la modul cum scrii ca si cum ai sti tot ce misca prin oras.
m-am uitat la varsta ta sub avatar, deci sunt la curent :D si am scris de 2 ori sa nu te superi, ca nu vreau sa ma cert cu nimeni pe tema masinii altuia. eu am alte obiceiuri...nu pot sa neg cu vehementa o afirmatie daca nu am cu ce s-o combat (adica si mie mi se pare un pic exagerata suma de 15.000 euro, dar din moment ce nu stiu ce are sub capota si pe masina in general, nu ma contrazic cu cel care a aruncat pretul asta pe forum) deci... :peace: peace! |
bine ma , nu sunt 15mii ca sunt vreo 13 cu ce o sa faca! cu tot cu valoarea unei solentze si valoarea pieselor noi , vreti sa aflatzi ce o sa faca , hai ca a zis ca nu e mare secret! usi de lamborghini pe solentza ma , daca voi considerati k asta e o chestie ieftina ... pacat ca de vandut nu o vinde nici pe departe cu cat a bagat in ea! o sa iasa super! aaa si ala care a zis de desenele vopseaua aia de pe ea sa se intereseze la bucuresti cat costa sa vopseasca masina asa! el a iesit super ieftin in fine! hai sa traitzi! :twisted:
|
isi pune romeo lambo-doors?? :roll:
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: :shock: lambo pe o solenza .. shaw e nebun serios :) |
re
ma uit citesc mai tac mai citesc....nu te supara nu am nimic cu nimeni ...dar 13.000 euro ...inseamna foarte mult ...nu stiu ce are pe masina...insa dupa cum se misca ..motorul este tot al ei ...jantele ....sa nu vorbim despre \"pretul\" lor...am avut din alea pe opel si stiu la ce pret sunt ....insa muzica aia sa faca vreo 10.000 euro asa se ridica...insa altfel..nu vad cum ar fii valoarea aia ...ma repet nu am nimic cu nimeni din nici o echipa team sau ce vreti voi sa ziceti...eu doar ma uit si eu ce mai zice lumea.Salutari
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning