![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Urez tuturor membrilor Crazy Drivers un Paste fericit si plin de lumina.... si avetzi grija cu bautura :P :D
|
5 ron nu 10!!
Paste Fericit! |
Paste fericit!
|
sa fie 5... la noi in sv se platesc cate 10 ron
|
Re: Dozza
OK scuze nu prea ma pricep la calc deci ramane pe sambata voi fi acolo stau prin apropiere mersi mult raman dator
|
Hristos a inviat!
|
Si la Bacau tot 10 ron este cotizatia.
|
Re: Dozza
Nu ai de ce. Ne vedem sambata la ODN.
|
care vine la legala de la buzau?
care vine de la legala de la buzau?anuntatima si pe mine ca sa shtiu daca ma mai chinui sa iau si camera video ca sa facem totusi filmuletul de prezentare al clubului.... legala e sambata pe 29 ...
|
Re: care vine la legala de la buzau?
o sa venim si noi astia din ploiesti.
|
Membri Crazy Drivers Suceava si cei care intentioneaza sa ajunga in Suceava sambata, 29.04 sunt anuntati ca intalnirea va avea loc la ora 17:00
|
A aparut un articol despre 4tuning day in Promotor! Chiar acuma l-am citit!:D
|
ia povesteste-ne, ce spun? :)
|
eu nu vin din motive de mare...
|
:paper: Zice ca prima editie, de anul trecut, a fost cam prost organizata, da’ asta a fost ok;
...ca s-a pus accent pe tuning exterior si pe sonorizare; ...ca la noi s-ar practica un fel de “soft-tuning”, ca pentru altceva n-avem inca bani si nu este piata suficient de matura; Amintesc de categoriile la care s-au acordat premii.. best car, best interior...etc Si concluzie : "prezentele feminine incendiare au eclipsat masinile mashinile modificate...":chick: ...si mai zice vreo 2 cuvinte despre masinile celor din RP Moldova, ca au "colorat" atmosfera.. In concluzie (imi apartine), cam succint/sec articolul, cam putine poze si cam putina atentie acordata unui ev. auto destul de important... |
Fericitule...Sa o faci lata si sa te gandesti si la noi, oropsitii:cry:
|
Ia zi Aleks:
Sa fiu mandru de mine sau nu? :D :D :D |
cine vine in cta de 1 mai ?
|
nu-i asa...
s-a dus dreq marea mea... :( |
Cu parere de rau eu nu pot veni. Bafta multa la cei care merg.
|
da ce s-a intamplat. te pot ajuta cu ceva?
|
ms fain stefan...
ti-am explicat pe mess... tinand cont ca legala a trecut, putem inkide topicul... |
1 Attachment(s)
Dragi crazy,
Ce zicetzi de o mica "Display of power" de zilele Humorului. Duminica 11 Iunie este o demo de Offroad si ma gandeam ca poate ar fi fain sa faca si clubul nostru ceva, nu? Va pun attach programul festivalului (e in avanpremiera, nici nu e public inca, dar hotelul unde lucrez este sponsor principal, so...) si va las sa va ganditi si voi. |
Problema este ca acum ca au facut si sensul giratoriu nu ai loc de nici un Vulgar Display Of Power (cum spuneau cei de la Pantera). Doar daca aranjezi de parcarea de la hotel.
|
Mai vedem, eventual poti tu sa vb cu Checherita (care e organizator) si poate iti da el o idee.
|
Fa-mi rost pe diseara la numarul lui de telefon
|
stefan... ai facut rost de nr lu george checherita??? dak nu iti dau eu nr lui... ca sunt prieten cu nepotu-su... ajtept maine sa imi zici dak ai vb cva cu el :D
|
vreu shi eu membru crazy ... is din bt ...
|
Quote:
|
nu se face asa... trebuie sa te duci la identitati membri si sa postezi acolo ceva din datele tale personale si mai trebiue sa mergi la agenda crazy drivers sa lasi si acolo un numar de telefon .Dupa aia trebuie sa dai sign up la usergroups din meniul principal
|
Si apoi vb cu Espinoza si te pune in tema cu tot....:)
|
tam taaaam... un nou membru...
good :) |
dap... se mareste clubu :D
|
deci a mers chu tham tham .. .. esp ai auzit ia fhii ghidul meu unde imi las nr de tel ..?:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare... nu se pot face tricouri cu CD? macar pana cursa ?
|
Vom discuta asta duminica cand ne intalnim cu totii :). Apropo de intalnirea de duminica.....se asteapta propuneri cu ora la care ne vom intalni
|
Salut am lasat la identitati membri datele mele ce altceva tre sa mai fac please help me
|
mai trebuie sa mergi la "agenda crazy drivers" sa lasi un numar de telefon sa stim cum te gasim in caz de ceva...dar nu e obligatoriu... sa vii pe la intalniri care se fac la benzinaria ODN sambata pt a nu vi numai un nume pe forum ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning