![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
la munca! |
Quote:
|
de taxa inmatriculare a auzit cineva ceva...in ultimu timp cam multe se vb
|
din cate am auzit cica ue le-o dat la desteptii nostri termen 2 luni sa scoata taxa,ca de nu ne amendeaza.in schmb astia ai nostri o zis ca se gandesc sa revin la vechile taxe.merita sa mai astepti un pic holdo.
|
lol @k&aTng .....esti OT...
|
Quote:
|
Holdo in 13 mai tuning show la debrecin ce zici???Si acuma in weekend ii in cj
Scuze de offtopic |
1 Attachment(s)
Quote:
.. numa bine va doresc.. :) |
sa fie intr-un ceas bun wild
la debrecen sper sa am si eu ceva finante sa merg si eu totusi e mai aproape de noi |
se poate ca maduc si eu la Debrecen
|
STIRE DE ULTIMA ORA :
Sandu din Oradea by "Sound Identity" a fost azi la un show in Bekescsaba (Ungaria) si a scos cel mai bun rezultat db drag peste toti in toate categoriile ..... si in final, este de 4 ori campion in ungaria :shock: Aaaaaaaaa, si inca ceva ....... cei ce au organizat db drag ungaria au participat si ei in competitie si eliminati din locul 1 pe locul 2 de sandu ;) :lol: stie ceva baiatul asta, nu ? ;) ;) ;) |
|
Quote:
|
aprox sambata viitoare intampin un Golf IV galben (care nu mai e galben :lol:).... cine tzine cu mine :?:
|
cine nu tzine cu tine ? :P
|
Quote:
|
ATENTIE LA EVACUARI (tobe sport) la JANTE DE 17" .....am ramas fara talon la aia rosie :( sa-u pus baietzii pe noi ............. bag putza in sens :-D
|
1 Attachment(s)
de unde se pot procura stikere cu UE pt nr. de inmatriculare?
|
toate statiile peco au OMV MOL LUKOIL PETROM etc :P in special zona Botizului
cu placere :) |
Quote:
|
Quote:
|
Salut! Un 318 IS urmeaza pe site....urmariti-ma peste vreo 3-4 saptamani ;)
|
Quote:
|
Nici vorba!!
Nu, nu e ala. Am si eu unul. O sa pun niste poze cu el...tot 318 IS e dar cu numere de Italia, negru ;)
|
szambi l-am vazut sambata asta in Oradea fostul golf al tau,acuma ii negru,arata bine....numa nu l-am analizat ca m-am grabit in felix la o baita:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ursuletzu ala galben din prima poza era din Ungaria?????...............Is curios cum arata in totalitate...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms de info.............Am vazut ca are jante super faine de aia am intrebat de el....si culoarea e tare...Alte poze nu ai cu el???........Nu de alta da sa il vedem si din alta pozitie..
|
3 Attachment(s)
aici e cu alte jante...
|
Quote:
joi seara ...amenda am primit doar ca nu am avut stingator si triunghi reflectorizant :( .......m-a luat dupa aia cica "sa vb ca de la civil la civil" citez : "atentzie baietzi ca sa-u pus astia pe voi care stati pe platou la catredala si sub pod..la fel si pe cei cu scutere" ....idiotzii dracului............ |
Salutare Domnilor,
eu sunt de părere ca toţi participanţii la trafic, fie masina de tuning sau rablă de 30 de ani, să aibă la ea triunghi, trusă, etc. Ce am păţit acum de câteva luni: o maşină pe drum a luat foc în timpul mersului, cu 4 persoane, iar oamenii au stat lângă maşină si fiecare vorba pe telefon, bineinteles că nici o maşină care s-a oprit, nu avea stingător. byebye VW Sharan, byebye 15000 de euro. Pe de altă parte, faptul că poliţia s-a pus pe voi are si cauzele bine intemeiate: trec masini pe pod, se uita in jos si spun: "hoppa, baieti fac parada in parcare? Politia de ce nu ia masuri?" sau, sa nu vorbesc de posibilitatea unui derapaj, sau se răstoarnă careva dintre voi cu telescoape de stradă... Cu câtiva prieteni din oraş (Bajnok cu Subaru, Nastor Nelu, Csillag Gyuri, Kui Feri, Revesz Csabi si alţii) mereu stăm pe gânduri, ca am putea organiza in SM: curse de indemânare, rally sprint, curse de acceleraţie, dar LEGAL. Strictul necesar: autorizaţii, jandarmerie, ambulanţă, pompieri, plus cel mai important, o locaţie bună: pista ACR, bulevardul de lângă dig, aeroport, parcările de supermarket, cam atât ar fi. Probleme: pe pista ACR numai indemânare poti organiza, primăria nu te lasă să inchizi bulevardul din Centrul Nou, la aeroport taxa de inchiriere este cca 4000 RON, etc. Insă, intrebarea este deschisă.... |
@gergo stii care e faza nasoala ...... daca vi tu si faci niste "nebunii" in sens .... prima masina "tuning" e sanctzionata....si tu ai plecat linistit acasa ...aici e magaria in "SATU"`l nostru
|
Cine sunt baietii "veseli"?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning