Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

sageata 28-09-08 13:30

Re: accidente in bacau

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1781160)
ce ghinion...
se pare ca e perioada accidentelor, mai stiu inca vreo cateva masini care si-au pierdut linia din fabrica saptamana asta...

ce subtil, pardon, pacat!:lol::lol::lol:

aleks 28-09-08 13:31

macar o improspatezi la imagine cu ocazia asta, nu ca ai fi avut nevoie, dar sa vedem partea plina a paharului....

sageata 28-09-08 13:33

ma cam doare capul de la impact dar se compenseaza cu reparatia.

TYBYSTC 28-09-08 17:02

condoleantele mele sageata !!!! bine ca nu au fost victime !!! tabla se indreapta !!!
capul sus si tot inainte !!!

Bmw_Rulllzzz 29-09-08 15:24

mai am eu niste poze sageata :lol:

Alex69 29-09-08 17:53

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1780508)
no comment!

Lasa mah sageata ca stiu eu la cineva un Golf.. ceva mai lung dar se poate fura cate ceva de pe el!!!

Sau vrei sa-l cumperi???

Al3xxx 29-09-08 18:20

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1783366)
Lasa mah sageata ca stiu eu la cineva un Golf.. ceva mai lung dar se poate fura cate ceva de pe el!!!

Sau vrei sa-l cumperi???

da mai ,dar ala pe care il stii tu nu e roz , e rosu aprins ,chiar passion pot sa zic :)))

sageata 29-09-08 18:21

prefer sa fur

Al3xxx 29-09-08 18:27

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1783413)
prefer sa fur

e mai simplu :)))))))

Fram 30-09-08 08:54

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1783413)
prefer sa fur

fura si niste faruri in plus :P

kiriacatotputernicul 03-10-08 14:51

Pasarila ai pocnit masina???????????

jan_janel 05-10-08 23:15

daca tot sunt la acest topic spun cu parere de rau ca oltcitul la care am muncit a avut vineri o mica interactiune mecanica, cu un alt autovehicul participant in trafic, in urma caruia a rezultat una bucata spoiler(3 saptamani de munca), una bucata capota (2 saptamani de munca), 2 bucati aripi ( cate o saptamana de munca fiecare), facute praf...., faruri, sasiu nu se mai pun

Al3xxx 05-10-08 23:35

stiu am auzit ... cica si motorul este atins ....

oricum nasol ... dar se intampla.

Sweenky 08-10-08 22:36

Fratilor nu mai spuneti de accidente din Bacau. Eu cred ca cei mai prosti soferi sunt taximetristii din cauza lor mi-am facut masina praf :((

Giani frate nu mai exagera ca nu am facut-o chiar zob, numai capota,aripa stanga si bara fata au fost rupte si farurile da ma rog la ce frane avea la ce te asteptai ? si cu putina munca se face :) i-am schimbat motoru ca era praf.

Acc3l3ratoR 09-10-08 10:42

Quote:

Originally Posted by Sweenky (Post 1799692)
Giani frate nu mai exagera ca nu am facut-o chiar zob, numai capota,aripa stanga si bara fata au fost rupte si farurile da ma rog

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:lol::lol::lol:.... da ...numa atat??

TYBYSTC 09-10-08 18:52

accident pe strada prelungirea bradului aproape de shellgros , un autobuz de la sonoma a intrat intr-un apartament de la parterul unui bloc !!!!! am vz accidentul si era sa fie carnagiu, la 15 metri 30 de femei de la sonoma il asteptau ca sa le ia si sa le duca acasa !!!! Doamne fereste !!!!

markizu 10-10-08 09:25

accident acum 30 minute
pe strada garii in fata la posta romana ..pe trecere ... o toyota avensis (masina de servici toyota ) a fost lovita de un opel in spate ...
Toyota a trecut trecerea si a incetinit opelul a accelerat si nu a mai putu schita nici o frana ... daune spate stg toyota infundat rau .. fata opel varza ...

DrruzzuBoss 10-10-08 12:59

4 Attachment(s)
Da... am vazut si eu autobuzu "din bloc".debia isi pusese omu termopane:))naspa frate.cica i sa blocat volanu...da frane nu avea???

astea sunt cateva poze cu Symbolu' meu dupa ce a intrat unu cu papucu in mine(fara frana) acum o luna ...eu stateam la semafor(rosu) la narcisa incadrat pe stanga spre bicaz si omu a crezut ca e verde si a accelerat...bine ca avea asigurare si problema sa rezolvat...

resa 28-10-08 22:33

Re: accidente in Bacău

Quote:

Originally Posted by DrruzzuBoss (Post 1802165)
Da... am vazut si eu autobuzu "din bloc".debia isi pusese omu termopane:))naspa frate.cica i sa blocat volanu...da frane nu avea???

astea sunt cateva poze cu Symbolu' meu dupa ce a intrat unu cu papucu in mine(fara frana) acum o luna ...eu stateam la semafor(rosu) la narcisa incadrat pe stanga spre bicaz si omu a crezut ca e verde si a accelerat...bine ca avea asigurare si problema sa rezolvat...

asa am avut si eu la clio si nu mi-au scos-o astia de la dedeman asa bine...

Gabuzu 04-11-08 19:32

Era un vw bora albastru parca cu CLM avea numarul , un vecin de'al meu din cartie , am auzit ca l'a pocnit unu urat de tot pe la lilieci .. are cineva poze ?

aleks 04-11-08 23:34

ala cu spoilere stopuri, praguri, plm?

Gabuzu 05-11-08 14:36

pai da , cred ca e singura de prin zona noastra care era tunata ca ea ..

DrruzzuBoss 16-11-08 13:22

3 Attachment(s)
am ajuns din nou aici...vineri seara am avut un mic incident cu un autobuz la narcisa in statia de la evrika:-)pagubele nu sunt mari.si eu am scapat usor cu o amenda si 3 puncte:Psoferul de la autobuz a fost baiat si nu a declarat k am intors pe linie dubla continua...

markizu 16-11-08 16:01

ahh ce nasol ce nr ziceai ca ai la masina ?ca imi fac o lista de nr de care sa ma feresc :-))
ieri un baietel cu un golf tunat nr it si bulina in geam ... la vama unde e curba aia a incercat sa imi arata cum taie el curba in viteza ... rezultat .. a sters milimetric masina uni taximatrsit ce se uitat ingrozit si a mers pe 3 roti ..:-) .. fara acident de tura asta .. asta pt ca am avut spirit sa-l vad cu coada ochiului cum ma depasete in curba ... Sfat sunteti incepatori pe masini puternice nu raceri ok?
ps .. druzz nu e pt tine personal e in general ...ms

Gabuzu 17-11-08 09:52

Quote:

Originally Posted by DrruzzuBoss (Post 1867217)
am ajuns din nou aici...vineri seara am avut un mic incident cu un autobuz la narcisa in statia de la evrika:-)

La tine din cate vad urcatul la volan e o noua aventura :)) ai grija si tu cum conduci man .. sau vrei sa ne faci din mana LIVE la protv de la ora 19.00 ? :))

sageata 17-11-08 10:49

sau fereasca D-zeu... kisses from heaven.

Bagiu 17-11-08 23:09

el vrea la ora 17:00 nu la 19.

DrruzzuBoss 18-11-08 19:58

da frate la ora17...doamne fereste!!!si markizu nu sunt incepator si nu am o masina puternica(fereasca dumnezeu sa am una:P)dra s-a intamplat dintr-o prostie si din cauza oboselii...asta e,se mai intampla...:rolleyes2

TheFasterMan 18-11-08 22:17

nu te supara,esti de aceeasi varsta cu mine,chiar daca ai permisul de 1 an si....asta nu inseamna ca esti mare profesionist si ai foarte multa experienta....momentan mai avem de invatat...

sageata 18-11-08 22:44

meii, markizule, cine ti-a dat permisul? ai?:lol::lol::lol:
experienta nu se masoara in ani, aviz amatorilor.:!::!::!:

pytyk' 19-11-08 07:54

eu:shock::shock:--- de vanatoare

sageata 19-11-08 07:56

piticule, dupa ce scot masina ne tamponam putin?:lol::lol::lol:

pytyk' 19-11-08 07:57

cu ce vrei ? cifa sau bascula?:D:D:D
mai am si o wolla:evil:

sageata 19-11-08 07:58

cu aia de la asigurari:twisted::twisted::twisted:

markizu 19-11-08 12:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1873088)
meii, markizule, cine ti-a dat permisul? ai?:lol::lol::lol:
experienta nu se masoara in ani, aviz amatorilor.:!::!::!:

pai dece ?
l-am luat pe bune acum 8 ani ...si am ceva km facuti (caci in asta se masoara nu domnu Sageata?)si am mai stat si 6 ani in bucuresti ;-)
si druzz am zis ca nu e personal ...nu am zis de tine neaparat ...

sageata 19-11-08 12:09

te cred ca l-ai luat pe bune. raspuns corect. pt asta dai un suc.:lol::lol::lol:

Bmw_Rulllzzz 19-11-08 20:30

mai pytyk...da' mai traiesti ???

Shorty 04-12-08 13:11

5 Attachment(s)
Aseara in jurul orei 23:30 pe strada G. Baacovia la intersectia cu Pacii a avut loc in accident in care au fost implicate un opel vectra si un seat leon.
din spusele celor de acolo se pare ca cel cu vectra nu ar fi acordat prioritate,iar intrebarea proprietarului vectrei adresata celui care conducea leonul, citez"masina asta nu are frane????",subliniaza ca si cel cu leonul """a adaptat viteza la conditiile de trafic"""".
Am reusit sa "fur" niste poze pana a inceput unul din protagonisti sa faca scandal.

Bine ca nimeni nu a fost ranit

Boasa 04-12-08 13:14

Nu e baiatul care are lumina tip xenon si la faruri si la proiectoare?

Shorty 04-12-08 13:18

Da ala este.

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning