![]() |
da... dar Puff Daddy ... are o gramada de fani ... si inca o gramada de dusmani :))
deci... daca moare... e zi de doliu ... dar Tariceanu ... :)) ... are 10 fani ... Badea Vasile & Co. si... dusmani... nush ... dar nu cred ca sunt multi :)). mai mult deaia cu furci 8) 8) |
aa
abcde
|
diluant sau nitrodiluant mai bine si baga la lustru cu servetele :lol:
|
aa
abcdef
|
bine macar ca ai vizibilitate!!!
lasa deschis-a masina vreo ora 2 si apoi cumpera un parfum d-ala de masina ... sau varianta ieftina un bradutz d-ala de la wunder baum !!! :twisted: |
aaa
abcdefg
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No Comment! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
am erdeesh partea 3 da nu o pot pune :evil:
|
zi numa de unde s-o luam!!! :twisted:
|
reclama_erdeesh_versiunea_3.0
SCHIMBATI EXTENSIA DIN RAR IN MP3 |
1 Attachment(s)
animalututl din gente :lol: :lol:
|
MAH EAGLEFLYAWAY ESTI UN PROST!!!DEFAPT CEL MAI PROST!
|
de sandrei te-ai legat ff bine
de ala cu clio te-ai legat ff bien da de eagle-flyaway ... de ce te legi? el ce ti-o facut? da ala cu clio? hai sa zicem ca sandrei ala poate ca si tu ai boala pe el...treaba ta, da ce ai cu lumea? esti suparat pe toti? acuma in luna in care ar trebuii sa fi bun, sa te simti bine...tu faci scandal |
.|. mea, si ce bine dispus m-am trezit :d
eram bucuros cand m-am trezit ca am crezut ca o nins afara :d :lol: :lol: |
Re:
Quote:
bazatuxxl un alt tampit care asculta toarta ziua manele si face **** mare pe un forum! :P |
tu esti visu :D
|
...si apoi merge sa se laude la manelistii lui...
|
poate-i pochemon :lol: :lol: si merge si se lauda la roacărui lui :d :lol: :lol: :wink:
|
il asteptam cu bratele deschise pe bazatu xxl >:D< eu il astept...voi nu? :lol: :lol:
|
pe cine astepti? ... pe fantomas? asta nici nu exista, e un nimeni \"bazat\" si paca vad ca manca din gunoaie!!! :evil:
|
Uitatzi-va cate posturi are!! :P :P :P :P :P
|
5 ... abia o trecut in clasa a 2 !!! ca in prima se fac bastonase si linite.... asta o invata si sa scrie :P
|
BAH MUISJTILOR CE POOLA VRETZI CA PE TATZI VA FAC, HAI SA VAD UNU DIN VOI CARE SE TZINE TARE
|
5 ... abia o trecut in clasa a 2 !!! ca in prima se fac bastonase si liniutze.... asta o invata si sa scrie :P
|
mno ma da asta se tzine tare :lol: :lol: :lol:
|
mah prezinta-te si apoi vorbim! :evil: :evil: :evil:
tu nici n-ai intrat bine pe forum si te-ai apucat sa injuri lumea!!! ... cu comportament dinasta dute in jungla si urla acolo si injura cat vrei si laudate la copaci! |
iubire, hai sa mi-o dai la fundulett...nebunule, ce ma excita cand esti asa cum esti tu ah, vaiiiiiiiiii
|
ma bazatu xxl da ce masina ai??
|
are tricicleta :d
|
are o trotineta cu tractiune baligoasa
|
loool
|
urgent: merisa sa dau un samsung x600 reconditiionat cu cablu de date, 512 ddram pc 3200 400 mhz king max, si un dvd de camera cumparat sambata trecuta pentru un motorola a925 cumparat marti nou din magazin?
astept raspuns urgent !!! |
bah..cine vrea o toba sport in 2 rate :lol: :lol:
|
ma ia vedeti ce tare ii trabantu asta...are nitro, ma mir ca nu is e rupe cartonu: http://www.ejocuri.ro/jocuri/nitrotrabi/
|
Re:
Quote:
looool \"da halatu, cat e halatu? \" :lol: :lol: :lol: |
Re:
lool eagle :lol:
|
toba aia de la 3 mil s-o facut 2 jumate, acu se da in rate...
sandrei...iti dau 2 cu bani jos dc mi-o si montezi pe dacie |
hahaha ia ce am gasit acuma pe mobile, nu cred ca-i trucata cred ca-i chiar pe bune, mai ales l;a pretu ei real :d
http://www.mobile.de/SIDT0Ry.MyWX8PS...1111190103846& |
fiti atenti la linku ala, mori de ras !! trebe net bun dar merita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch.php?v=JPfdDn2Xma8 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning