![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
Quote:
|
mah nu imi e jena de ce telefon am pt ca vb ta pot vb la el ... dar ziceam ca ii meserias un iPhone
|
salutare lume!mi-am tras telefon de ferma!!!! e mai mult o compilatie decat un telefon!!!!fata de a 55,miez de a50,spate de mc60 siemens,dat bine cu scotch!!!!stiu ca e naspa da merge frate!!!!!cateva zile n-oi muri yo,nu?ciao
|
yo am 2 rable te telefoane: sagem myX -2 si un nokia 1100, imi fac treaba cu le
|
nokia 5200.....;)
|
Quote:
ON: eu mi'am luat de curand un amarat de Samsung X160 .. ;) |
Eu mi-am luat recent nokie 6300,mi se pare foarte ok,semnal bun,display si mai bun si poze la fel de bune.
Pe langa asta mai am un zapp , cel mai rezistent telefon in opinia mea. |
eu am un nokia 6280 pt poze si alte chestii si un 1600i pt vorbit ma tine bateria cel putin 5 zile daca vb mult la el ....daca vb mai putin 7 zile tine lejer e nou telefonu`
|
v630i - bateria tine cam 3 zile, in rest is multumit, pozele ies destul de bine, iar ca muzica se aude binisor pentru un tel
:) |
mi-am facut un up date acu am un 3510 ...ca sa va zic o faza tare!ma costat 200 mii carcasa,si 150 mii tel....Tare,nu?da macar fac treaba cu el
|
eu am un amarat de nokia3220 (dala cu lumini pe margine) si ma tine bateria vro 2-3 avand in vedere ca e din 2004 si as vrea sa-l dau
|
de la nokia n70...am sarit la ceva mai bun normal asta ca mi-a permis bugetul normal la banii mei 8) 8) 8) ..si anume un nokia 1110i
|
:))) are cineva de aici lg chocolate?:D vreau sa imi iau,si as vrea sa aflu ceva pareri de la posesori...:D
|
Quote:
|
S ericsson k 750i :D
|
un E50 :lol:
|
eu am ramas fara :lol:
am spart display-ul :( |
Update: Nokia e50 silver edition
|
am un nokia e50...sunt super multumit de el 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
mai nou am luat 6100 :)) :))
imi plate ca e subtire, il tin pt cosmote :) |
:D Eu am avut un motorola v3x si sa stricat si mia-m laut un Nokia n95:D
|
Sagem my6-2
|
Nokia N70 :-) :D deocamdata sunt multumit de el urmeaza N73
|
2 Attachment(s)
Cect T689 dublu sim, touchscreen, ecran mare, mpeg player, camera doar 1.3 MP, memorie extinsa etc. Sigur n-ati auzit de marca asta 8) . Inainte am avut o caramida de motorola, alcatel 311, Sony E T290i, Sony E k500i, Samsung D500.
|
sony Ericsson W810i(am eu)...daca vretzi sa ascultati la casti muzica ...vi`l recomand:D
|
Nokia : N95 , N90 , 6310i .
|
am avut un v3 si azi mi-am luat un n70 de carte sunt foarte incantat
|
Eu am un 6310i luat acum 1 luna cu 12 minute vorbite pe el. Provine de la un car-kit Mercedes din cate am inteles. Nu este reconditionat, de asta m-am convins, arata ca nou, miroase a nou ...
Pretul a fost genial - 450 RON. Nush daca ma crede cineva, dar de cand l-am luat, ieri l-am incarcat a 3a oara. Dupa telefoane cu mp3-uri, camere, movies and stuff, in momentul de fata nu-mi mai trebuie nimik :D |
Quote:
Pe mine ma tine cam o saptamana bateria. |
Tatal meu are un 6310i de multi ani.. bateria originala.. ~250 de ore vorbite pe el.. acum de curand si`a luat un e65 nou si foloseste 63`u ca telefon de servici si e65`u ca tel personal.. bateria 63`ului tine mai mult.. :D.. Super telefon este..
|
iuyiii....am evoluat si eu acum am facut o noua achizitzie, un N95 nou noutz
|
stiti cumva un site de unde pot downloada gratuit aplicatii pt nokia n70???
|
|
Quote:
|
incearca sa ti activezi wap-ul pe tel shi cauta pe google shi vei gasi f f f multe programe shi teme....dar cauta de pe tel..
|
ok,ms mult.
Revenind la topic,mi-am luat ptr cosmote nokia 2310 parca,sunt super multumit ca tine bateria de uit de el... |
nu cred ca are nimeni asa telefon k mine !! :)siemens a 50 fara vibra, tot zgariat decolorat si praf ! dar la mine telefonul are un singur scop! sa sune!!!!!!!!!
cat timp suna nu mi iau altul de furat nu l fura nimeni :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning