![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power
Rupere jantele alea .... o sa dea extrem de bine pe urs:x incaltari noi pt un an nou ... bafta si demonstreaza ca si la Oradea se fac "mici" modificari la motor !
|
da,ZAY ai auzit bine Seat! nou nout,din 2007 cu motor de 1200 biturbo-nitro-reactor-compresor...
absolut,dar ABSOLUT NIMIC nu se poate compara cu un BMW (din toate punctele de vedere).pana imi voi lua BMW-ul mult visat (e36/2) ma joc cu jucaria asta.asta e... asa-i filmu'... Domykam apukam ceva poze noi? hai ca m-ai facut curios! trebuie sa trec pe la tine intr-o zi! |
Quote:
|
Quote:
|
frumoase jantele....abia asteptam sa le vedem pe masina
|
Quote:
|
Amr -2...........
|
7 Attachment(s)
astazi am adus acasa ursu.si deja si am inceput lucrarile pe el.deja ii terminat partea stanga spate.am pus niste intaritori la arc,tevile de frana si am pus stabilizator de curbe cu diametru marit,am pus telescoapele modificate care la o riicare de 3 cm a carosseriei deja ridica si roata(se vede pe poze),si am pus si roata.maine fac partea cealalta.poimaine mai vin cu pozele noi.
|
bestial!
arata....foarte tare! jantele alea o sa fie criminale! |
am vazut la avatar foto cu jantele si eram curios sa le vad pe forum...superbe....congratz....spor la treaba
|
am vazut azi masina parcata langa garaj ,avea ceva jenti bbs pe ea , ceva vechi ... cum de?
|
Quote:
alea a fost pe el ca dezenturile am vandut |
mai domi din ce vad io aicia esti cel mai tare felicitari si tineo tot asa e cel mai tare urs din tara lam vazut si p niste site-uri din germania felicitari
|
2 Attachment(s)
mai pun niste poze.
|
Pune-le sus pe masina DOMY ca E TREABA!
|
3 Attachment(s)
am instalat butelia ,am tras furtunu pana la motor si am facut instalatia electrica la sistemu de nitro.am refacut muzica,in asa fel ca amplificatoru este montat in cutia bassului,si ca sa pot scoate in timpu curselor .am instalat xenonul....luni proiectu se continua.
|
1 Attachment(s)
Frumos haver!;)
Iau uite o poza de martisor :lol: ;) |
4 Attachment(s)
e gata si fata...
|
Care poate sa puna o poza cu desenul de pe luneta plsss?
|
3 Attachment(s)
:idea::idea:
|
de unde ai luat bara stabilizatoare fata? si ce diametru are?
|
1 Attachment(s)
Foarte tare Domy...abia astept s-a vad masina pe pista la Baia Mare...
Succes in continuare...;) @ dragos002: sper s-a iti fie de ajutor...;) |
Bravo domnu sambata atuncia iesim la o plimbare? sper k nu ma lasi prea in spate :D am si io o butelie in rezerva una galbena Shell :))
|
Quote:
|
Sa nu uitati sa faceti filmari!
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca masina asta o sa sperie pe toti prin tara
|
Quote:
|
ok,am fost si io ieri la Domy...nu mai am ce sa zic...am stiut ca o sa fiu impresionat...da` nici chiar asa,deci masina aia rupe locuuuu!!!! la relanti nu era loc de vorbit in atelier,la 7000rpm...ORGASM!!!! foarte foarte tare,jantele rup tot...
Moshu(un prieten) catre Domy: -De ce n`ai pus discuri mai mari si pe spate? Domy(zambind): -Ca atunci nu mai pot "incalzi cauciucurile" ...om normal :) Multa bafta Domy!!! :) |
4 Attachment(s)
99%e montat azotu.am pus si un ceas suplimentar in cabina de presiune de benzina in rampa de injector.am montat si regulatoru de presiune de benzina.maine mai tra sa pun pompa de benzina cu 10 bar si mici retusuri.vineri curatat int ext si vine un prieten si da cu pasta professionala.si cam atat.sambata proba(deocamdata pe stage 1)
|
4 Attachment(s)
astazi am montat regulatoru de presiune de benzina si 99% e gata si sistemul de nitro.am montat si un manometru suplimentar care arata in cabina presiunea de benzina in rampa de injector.maine mai tra sa pun pompa de benzina si mici retusuri.vineri curatat int ext si dat cu pasta profesionala.si sambata test.
|
bafta mestere abia astept simbata sa vin la voi:lol: sa speram ca va tine vremea cu noi :D bafta cu ursu :peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
pe la ce ora faci testul ? :D cam prin ce zona ? :D
|
2 Attachment(s)
eproiectul e terminat
|
Cel mai frumos urs din Romania.
P.S. la un kit turbo nu te gandesti?Nu de alta dar sa umpli gura la astia din Bucuresti. |
Quote:
Cat despre frumusete, e relativa :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning