Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Diverse discutii despre telefoane mobile (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/104367-diverse-discutii-telefoane-mobile.html)

adriano9 31-03-12 10:22

Re: Diverse discutii despre telefoane mobile

salutare,momentan am un nokia 5800xm,as trece la un iphone 4 sau la un samsung galaxy s2 sau note,sau nokia n8.
voi ce pareri aveti,si argumentele sunt binevenite.

22VIN 31-03-12 12:57

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4958443)
salutare,momentan am un nokia 5800xm,as trece la un iphone 4 sau la un samsung galaxy s2 sau note,sau nokia n8.
voi ce pareri aveti,si argumentele sunt binevenite.

Pai, e ca la masini: mai intai spune-ne exact ce vrei de la el ca sa stim ce-ti recomandam. Mai exact ce-ai vrea sa faci cu device-ul respectiv pentru ca ai enumerat niste telefoane total diferite (unul cu display de 5.3" si altele cu 3.5").

adriano9 31-03-12 21:50

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 4958669)
Pai, e ca la masini: mai intai spune-ne exact ce vrei de la el ca sa stim ce-ti recomandam. Mai exact ce-ai vrea sa faci cu device-ul respectiv pentru ca ai enumerat niste telefoane total diferite (unul cu display de 5.3" si altele cu 3.5").

pai sa aiba ecran mare,sa ma tina bateria,vorbesc cam vreo 2-3 ore pe zi
eu as alege intre i4 , n9 , n8

dolb 31-03-12 23:52

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4959404)

daca vrei sa faci o treaba ia iphone 4s ! altfel nu.
.. eu daca as fi fost pus in situatia de fata as fi ales chiar si iphone 4, dar asta sunt eu, pt mine apple e o treapta -doua mai sus dpdv a ce imi trebuie mie.

22VIN 01-04-12 00:53

Quote:

Ecran mare si sa te tina bateria nu exista. De la 4" in sus obtii o zi pe baterie in cel mai bun caz.
Deci, pentru ecran mare Galaxy S2
Pentru baterie si stabilitate iPhone 4

Eu ma hotarasem sa ma trec pe iPhone la un moment dat. Dar odata cu update-ul la Android 4.0 nu-mi mai trebuie iPhone. Fragmentarile Gingerbread-ului au disparut si mi-am dat seama ca nu pot sa obtin de la iPhone ceea ce vreau de la un telefon (mai ales ca mi-ar fi fost greu sa trec la ecran de sub 4").
Asa ca daca vrei doar sa vorbesti, ocazional o poza si un browsing de net iPhone e cea mai buna alegere. Android iti recomand daca ai de gand sa "te distrezi" cu gadgetul tau.

adriano9 01-04-12 08:59

ma gandesc la un ipad 2 wifi 3g ,oare merita sa renunt la mini laptop pt ipad,si iphone-ul sa ramana o investitie pentru mai tarziu?

22VIN 01-04-12 10:00

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4959780)
ma gandesc la un ipad 2 wifi 3g ,oare merita sa renunt la mini laptop pt ipad,si iphone-ul sa ramana o investitie pentru mai tarziu?

Unii zic ca merita, eu zic ca nu. iPad-ul este exact un iPhone mare. Nu ai posibilitati bune de conectivitate, nu ai flash, nu ai libertatea pe care ti-o ofera un netbook.
Marele avantaj al iPad-ului e ca poti sa-l scoti si-n metrou si sa umbli pe el. Daca te intereseaza lucruri de genul asta poti sa treci pe iPad, dar daca nu ramai pe netbook.
Eventual uita-te la un Asus Transformer Prime, care poate sa "devina" netbook dupa caz :)

adriano9 02-04-12 11:06

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 4959845)
Unii zic ca merita, eu zic ca nu. iPad-ul este exact un iPhone mare. Nu ai posibilitati bune de conectivitate, nu ai flash, nu ai libertatea pe care ti-o ofera un netbook.
Marele avantaj al iPad-ului e ca poti sa-l scoti si-n metrou si sa umbli pe el. Daca te intereseaza lucruri de genul asta poti sa treci pe iPad, dar daca nu ramai pe netbook.
Eventual uita-te la un Asus Transformer Prime, care poate sa "devina" netbook dupa caz :)

atunci o sa raman cu netbook-ul si o sa imi iau un iphone 4 sau 4s.
multumesc de info.

Danutz Bratosin 02-04-12 11:20

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4961880)
atunci o sa raman cu netbook-ul si o sa imi iau un iphone 4 sau 4s.
multumesc de info.

Am 3 colegi la munca care au iphone 4s...la toate 3 s-au stricat butoanele:D (singurul buton care il au toate iphon-urile...s-a stricat si ala)

Nu zic sa-ti iei sau nu iphone...n-am avut niciodata sa stiu daca are sau nu alte probleme. Tu decizi:-) bafta!

adriano9 02-04-12 11:36

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 4961910)
Am 3 colegi la munca care au iphone 4s...la toate 3 s-au stricat butoanele:D (singurul buton care il au toate iphon-urile...s-a stricat si ala)

Nu zic sa-ti iei sau nu iphone...n-am avut niciodata sa stiu daca are sau nu alte probleme. Tu decizi:-) bafta!

stiu pe cineva cu in i4 cu problema asta

22VIN 02-04-12 11:53

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4961948)
stiu pe cineva cu in i4 cu problema asta

Si un prieten de-al meu a patit ceva asemanator la i4; se strangea praf sub buton si nu mai mergea corect (din 3-4 apasari nu mergea una). Cat am fost intr-o vacanta a mers la un Apple Store si i-a schimbat telefonul pe loc, fara discutii.
Daca am avea si noi Apple Store altfel ar sta treaba.

22VIN 03-04-12 14:01

Quote:

BTW, daca vrei baterie asa de mult, vezi ca vine RAZR MAXX in Europa prin mai.

adriano9 05-04-12 11:43

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 4964029)
BTW, daca vrei baterie asa de mult, vezi ca vine RAZR MAXX in Europa prin mai.

motorola nu prea imi place cum suna 8)
ieri am butonat un nokia lumia 800 si imi parea destul de interesant,dar windows mobile ala parca ii lipseste ceva,pretul ? destul de atractiv ~200 euro sigilat in cutie
si mi-am gasit si i4 la 130 euro SH
stiu ca nokia e aparut in oct nov 2011 si i4 e iunie 2010,m-am uitat pe spec la fiecare le-am comparat dar tot e dificil sa aleg

paulito 05-04-12 19:37

As dori o recomandare de telefon asa pana in 200 de euro, ce se poarta acuma? si second e ok.

22VIN 05-04-12 19:43

Quote:

Originally Posted by paulito (Post 4967714)
As dori o recomandare de telefon asa pana in 200 de euro, ce se poarta acuma? si second e ok.

Se "poarta" ce-ti place si ce-ti trebuie.

dolb 05-04-12 19:56

Quote:

Originally Posted by adriano9 (Post 4967113)
motorola nu prea imi place cum suna 8)
ieri am butonat un nokia lumia 800 si imi parea destul de interesant,dar windows mobile ala parca ii lipseste ceva,pretul ? destul de atractiv ~200 euro sigilat in cutie
si mi-am gasit si i4 la 130 euro SH
stiu ca nokia e aparut in oct nov 2011 si i4 e iunie 2010,m-am uitat pe spec la fiecare le-am comparat dar tot e dificil sa aleg

si nokia 100 a aparut tot in nov 2011, deci e mai tare ca iphone nu?
Nokia scoate de la o vreme telefoane frumoase si au marketing bun, pacat ca nu au un sistem de operare care sa tina pasul cu android/ios.

adriano9 05-04-12 23:37

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 4967755)
si nokia 100 a aparut tot in nov 2011, deci e mai tare ca iphone nu?
Nokia scoate de la o vreme telefoane frumoase si au marketing bun, pacat ca nu au un sistem de operare care sa tina pasul cu android/ios.

:( am incercat sa trimit ceva prin bt pe nokia 800 si nu mergea.
am vb cu posesorul de nokia,el ma aude perfect,eu il aud parca vb din baie.
nici sa nu aud de el,imi iau i4 si promit sa nu va mai deranjez

22VIN 06-04-12 13:16

Pai si de pe iPhone crezi ca o sa poti trimite prin bluetooth?

adriano9 06-04-12 14:58

stiam ca de pe iphone nu merge

dolb 06-04-12 20:32

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 4968792)
Pai si de pe iPhone crezi ca o sa poti trimite prin bluetooth?

bluenova , etc etc

22VIN 07-04-12 10:21

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 4969361)
bluenova , etc etc

Care inseamna jailbreak. Eu ma refer la telefonul stock.

dolb 07-04-12 11:57

Quote:

Originally Posted by 22VIN (Post 4970043)
Care inseamna jailbreak. Eu ma refer la telefonul stock.

cine il mai tine stock la ora actuala?

ArCaDa 16-05-12 11:47

Am si eu o mica problema , pe un Samsung galaxy s2. Am luat jocul "lane splitter" si se blocheaza, joc ce joc , se blocheaza si tot asa + inca o problema , se aprinde singur , are momente , precizez ca telefonul este nou . din ce cauza poate fi ?! Multumesc

Danutz Bratosin 16-05-12 12:02

Quote:

Originally Posted by ArCaDa (Post 5025684)
Am si eu o mica problema , pe un Samsung galaxy s2. Am luat jocul "lane splitter" si se blocheaza, joc ce joc , se blocheaza si tot asa + inca o problema , se aprinde singur , are momente , precizez ca telefonul este nou . din ce cauza poate fi ?! Multumesc

Daca e nou, mergi cu el la garantie si explica-i lu' nenea/tanti de acolo ce si cum. La problema cu aprinsu' ecranului...cred ca e vreo setare ceva. ori isi cauta update-uri...ori cine stie:rolleyes2

REPTYLE 21-05-12 20:24

Mi-am luat de curand un 3gs 32gb neverlocked si nu pot intra pe internet numai pe wi-fi,cand intru dupa cartela pe safari intra numai pe webcare.cosmote.ro . Mentionez ca am frog

22VIN 21-05-12 20:43

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 5033069)
Mi-am luat de curand un 3gs 32gb neverlocked si nu pot intra pe internet numai pe wi-fi,cand intru dupa cartela pe safari intra numai pe webcare.cosmote.ro . Mentionez ca am frog

Citisem odata la Frog de nu stiu ce prostie de optiune cica de net nelimitat la bani putini. Cica ar fi vorba de altceva si nu de trafic de net propriu zis.

REPTYLE 10-06-12 10:39

mda... o prostie...am reincarcat cu codul de la pepsi si imi merge foarte bine...

_anaconda_ 21-06-12 19:28

Un iFail 4 codat pe Orange Spania, merge cu cartela de Orange Romania ? Eu am avut un BB codat Orange France si mergea ok cu cartela de Romania. App, exista vreo varianta de soft care sa nu mearga cu Geavey (sau cum naiba ii zice) ?

dolb 23-06-12 11:06

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 5074734)
Un iFail 4 codat pe Orange Spania, merge cu cartela de Orange Romania ? Eu am avut un BB codat Orange France si mergea ok cu cartela de Romania. App, exista vreo varianta de soft care sa nu mearga cu Geavey (sau cum naiba ii zice) ?

cunostintele tale sunt in pom. Nu, nu merge Orange Spania cu cel romanesc si un 5.1 ar trebui sa te faca sa zici pa pa la gevey. Da' nu-i bai, ia samsugi de plastic

_anaconda_ 23-06-12 11:28

Esti chiar frustrat. Am pus o intrebare si tu ai venit cu o concluzie care nu are legatura cu ce am intrebat eu.

Se pare ca astia de la Apple sunt mai papagali, la BlackBerry mergea perfect cu Orange RO desi telefonul era luat din Franta. Cat despre saosugi din plastic, asa isi arata fanii iFail frustrarea ? Apropo, nu o sa imi iau samasugi ci probabil un Sony Xperia U care e de departe cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Danutz Bratosin 23-06-12 13:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 5076497)
Da' nu-i bai, ia samsugi de plastic

Tu preferi un Iphone care la cea mai mica cazatura se face praf tot ecranu? sau un Samsung care doar se zgarie?:???: eu unu' prefer plasticu'!!!

dolb 23-06-12 19:26

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 5076658)
Tu preferi un Iphone care la cea mai mica cazatura se face praf tot ecranu? sau un Samsung care doar se zgarie?:???: eu unu' prefer plasticu'!!!

eu prefer ca aia £ 500 care ii dau, sa ii dau pe un telefon care pe langa faptul ca este optimizat, are si materiale bune, nu as da atatia bani pe o buca' da' plastic care explodeaza cand o incarci.

aleks 27-06-12 17:14

nu-mi inchipuiam ca exista hateri pana si la capitolul telefoane...
voi realizati pe ce chestiuni vitale pentru supravietuire si dezvoltare ca oameni va certati?:???:

_anaconda_ 27-06-12 17:33

Hateri exista la absolut orice, atata timp cat exista companii rivale sigur exista si hateri :lol:.

dolb 27-06-12 20:44

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 5082215)
Hateri exista la absolut orice, atata timp cat exista companii rivale sigur exista si hateri :lol:.

subscriu !

Haters gonna' hate !:D

aleks 28-06-12 08:24

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 5082390)
subscriu !

Haters gonna' hate !:D

Daca nu era engleza, cum naiba mai comunicai ce-aveai de spus? :lol:
Iuz iour oun cuvinte and expresii tinere, ca ai vocabular de-ajuns pentru asta ;)

bmwm5 28-06-12 08:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5082786)
Daca nu era engleza, cum naiba mai comunicai ce-aveai de spus? :lol:
Iuz iour oun cuvinte and expresii tinere, ca ai vocabular de-ajuns pentru asta ;)

vezi si tu esti hater acum. daca el asa se exprima care e problema ta? :D

aleks 29-06-12 13:01

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 5082815)
vezi si tu esti hater acum. daca el asa se exprima care e problema ta? :D

Ii zic si eu, ca mi-e prieten, ca altfel mi se rupea :)
Tu ce te bagi, te crezi la tine pe mirc?:lol:

bmwm5 29-06-12 14:25

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5084201)
Ii zic si eu, ca mi-e prieten, ca altfel mi se rupea :)
Tu ce te bagi, te crezi la tine pe mirc?:lol:

/msg x kick Aleks :D

dolb 29-06-12 17:08

Please , no more violence !

All times are GMT +2. The time now is 10:47.

- Copyright 2026 4Tuning