Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

Marian_nebunu 09-08-10 10:25

Re: E30 - taxiul meu

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3572223)
marean....."pa persoana".....ia tradu aici.......:lol::lol:

ماريان الإغوانة

marean "pa persoana" l-au bagat in ceatza cuvintele astea :))))

imi iau 2.5 :)) 24 valve pisica trantita :D albastru laguna seca,blocant,jante pe 18,evacuare magnaflow,cu accelerator de gaze,injectoare de 3.0 24 valve :)...ii trebuie doar soft sa traga mai grav decat acum :D,nu are decat 2 scaune in interior bancheta nu o mai are,fete de usi nu are :))) atasez 2poze mai mult nu dau din casa :P

daffy duck™ 09-08-10 10:48

pisica de la dodo!!!!

Marian_nebunu 09-08-10 10:58

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3573407)
pisica de la dodo!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

daffy duck™ 09-08-10 11:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3573424)
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

n-ai cum ma nene, n-ai cum sa ma prostesti :lol:

Marian_nebunu 09-08-10 11:12

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3573431)
n-ai cum ma nene, n-ai cum sa ma prostesti :lol:

mai ai rabdare FIX O LUNA DE ZILE :)))))) SI AI SA VEZI !!!

ARE LEON FR 250 D CAI ACUM !!!

bmw_motorsport 09-08-10 11:20

1 Attachment(s)
maaaaRRRRReane...fitzi-ar fizicu' de ras...daca erai cu mine si cu jakalu' ieri la piscina te combinam cu o cioara buna:lol::lol:...ca si asa iti cam plac animalele vad:lol::lol:....sa-ti spuna jakalu' cum arata:lol::lol:
on topic: paralele.....de pe loc e30 vs vr6 1-0.....unu a dat primul start din viatza lui....gen: 1 ,2 , 3 ...si:twisted::twisted:.....si eu eram pe la 4500 de ture:lol:....mi-am luat revansa din mers....eu singur....jakalu' cu fiisu in masina....ud fleasca...deci atarna rau:lol:
on topic 2 :

Marian_nebunu 09-08-10 11:23

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3573486)
maaaaRRRRReane...fitzi-ar fizicu' de ras...daca erai cu mine si cu jakalu' ieri la piscina te combinam cu o cioara buna:lol::lol:...ca si asa iti cam plac animalele vad:lol::lol:....sa-ti spuna jakalu' cum arata:lol::lol:
on topic: paralele.....de pe loc e30 vs vr6 1-0.....unu a dat primul start din viatza lui....gen: 1 ,2 , 3 ...si:twisted::twisted:.....si eu eram pe la 4500 de ture:lol:....mi-am luat revansa din mers....eu singur....jakalu' cu fiisu in masina....ud fleasca...deci atarna rau:lol:
on topic 2 :

ce se invarte galbejeala :))))

bai bobitza daca eram cu voi la piscina faceam cioara posta :)) dar ce sa fac eu am fost cu iguana ieri =)) la gratar :))))) :D:D:D

IA ZI JAKALE CUM ARATA CIOARA AIA BUNA ?????????????????

bmw_motorsport 09-08-10 11:36

marrreane...s-o faci tu cu prietenii tai...ca cioara aia era baiat:lol::lol:....sa moara frantza si paris cum putea sa arate...mai negru ca negru mat....ce nas...ce urechi.....ma oftic ca nu mai aveam baterie sa fac poza....oricum nu cred ca iesea tot in cadru...eventual o pata neagra doar:lol:..noroc ca nu facea pluta ca ieseau toti din apa...rechiniiiiiiii....rechiniiii:lol::lol:...sa nu mai zic de tovarasul lui gigi muschi alias *vandam*:twisted:...baaa...deci nu mai pot...si acum ma doare stomacul de ras....

Marian_nebunu 09-08-10 11:39

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3573529)
marrreane...s-o faci tu cu prietenii tai...ca cioara aia era baiat:lol::lol:....sa moara frantza si paris cum putea sa arate...mai negru ca negru mat....ce nas...ce urechi.....ma oftic ca nu mai aveam baterie sa fac poza....oricum nu cred ca iesea tot in cadru...eventual o pata neagra doar:lol:..noroc ca nu facea pluta ca ieseau toti din apa...rechiniiiiiiii....rechiniiii:lol::lol:...sa nu mai zic de tovarasul lui gigi muschi alias *vandam*:twisted:...baaa...deci nu mai pot...si acum ma doare stomacul de ras....

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) era baiat ma ?:)))))))))))))))))))))))

hahaha va uitati dupa baietii =)))))
trebuia sa ii faci poza dar vorba ta NU IESEA POZA=)))))))))))DACA ERA INTRADEVAR ASA NEGRU MAT =))))))))

Alex4u 09-08-10 12:23

Batman Batman :lol:

jakal 09-08-10 19:26

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3573493)

IA ZI JAKALE CUM ARATA CIOARA AIA BUNA ?????????????????

sa moara matusa tamara daca am vazut specimen ca ala..:lol::lol::lol:
bai baiatule....e de nedescris.:)))).....negru tot, chiloti negri, talpile ALBE..:lol::lol:
temerel daca nu a fost shhow maxim...deci ala a facut toti banii...
sa nu il uitam pe prietenului...jeeeeeaaan claaaaaude.....vandame ala tata...:)):)) care sarea in apa cu ochelarii de soare la ochi si in final i-a pierdut ...:))..
apoi iesea din apa.....se uita asa la fizicul lui...mergea ziceai ca are pepeni la subrat...nu se mai suferea nici el....:)):):)))))))))))

"vrem si noi aicisea....la masa aia....doua prajitura".....:lol::lol::lol:
la fotbal.."jucam casarii cu blocarii".......:lol::lol:

boby harzatear gazu ca am rupt gumele pe spate....DA-I...DA-I...i-am dat si gata gumele...:)
dar mi-a placut.......:-P

https://www.youtube.com/watch?v=mCNFjnYUXoo

Marian_nebunu 09-08-10 20:42

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3574622)
sa moara matusa tamara daca am vazut specimen ca ala..:lol::lol::lol:
bai baiatule....e de nedescris.:)))).....negru tot, chiloti negri, talpile ALBE..:lol::lol:
temerel daca nu a fost shhow maxim...deci ala a facut toti banii...
sa nu il uitam pe prietenului...jeeeeeaaan claaaaaude.....vandame ala tata...:)):)) care sarea in apa cu ochelarii de soare la ochi si in final i-a pierdut ...:))..
apoi iesea din apa.....se uita asa la fizicul lui...mergea ziceai ca are pepeni la subrat...nu se mai suferea nici el....:)):):)))))))))))

"vrem si noi aicisea....la masa aia....doua prajitura".....:lol::lol::lol:
la fotbal.."jucam casarii cu blocarii".......:lol::lol:

boby harzatear gazu ca am rupt gumele pe spate....DA-I...DA-I...i-am dat si gata gumele...:)
dar mi-a placut.......:-P

https://www.youtube.com/watch?v=mCNFjnYUXoo

=)))))))))))))))))))))))))))avea canisi la subrat? ???

nu l-ai intrebat auzi ma de ce ai corpul negru si ejti alb in talpi si in palme?? erai in picioare cu mainile pe perete cand te vopsea Dumnezeu ?:)))))))))

bmw_motorsport 09-08-10 23:34

baaa....deci numai cand ma gandesc la ala ma doare burta de ras....trebuia in plm filmat ca greu mai gasim asa:lol:....sau blonda aia plina de botox care cauta vulcanizare sa isi puna un petec la buza:lol::lol:

energie 10-08-10 13:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3573529)

Nu mam putut abtine de la offtopic da mi-am adus aminte ca am o poza cu asa ceva :lol:

Jakale scuza-ma ca poluez topicul da chiar nu m-am putu abtine :oops:

jakal 10-08-10 13:13

Quote:

Originally Posted by energie (Post 3576235)
Nu mam putut abtine de la offtopic da mi-am adus aminte ca am o poza cu asa ceva :lol:

Jakale scuza-ma ca poluez topicul da chiar nu m-am putu abtine :oops:

auuu sa moara bajetii....tocmai vroiam sa ma bag la somn....o sa am cosmaruri....:lol::lol:...
mama ce petarde......doamneee ....iti dai seama cum arata dimineata pina sa isi dea cu tencuiala d-aia pe fatza....:rolleyes2...pfffff

nu ma deranjeaza ce se posteaza pe topicul meu...si asa e poluata tara..:)

ATENTIE....nu mariti poza....e socanta......:lol:

Snoopz 11-08-10 23:00

La multi ani jakalee!!!:workout:

daffy duck™ 11-08-10 23:27

La multi ani !!!!!!!!!!!!

sa fii fericit, sanatos si sa iti dea D-zeu sa faci cat mai multi km cu tapsiul !!!!

Marian_nebunu 11-08-10 23:34

Bai magraonu meu de la Ploiesti daca e ziua ta Marean care este prietenu tau pA persoana Fizica ITI UREAZA La multi Ani :) sa fii sanatos,norocos,fericit si sa iti dea Domnu multe gume pe spate sa te invarti bine :D si cat iti place tie !!!

te pupa Marean care ESTE !!!

La multi ani !

Calin_CGM 12-08-10 00:11

La Multi Ani si din partea mea si cat mai multi cai...si victime bineinteles;)

plictisit 12-08-10 00:13

La multi ani jakal !

whitE30 12-08-10 00:29

la multi ani.

quick_silver2 12-08-10 00:33

La multi ani !

ovidiu89 12-08-10 01:19

la multi bani domnu:D:D.

marius mihaescu 12-08-10 11:09

La multi ani si multe cauciucuri arse !

GJ 64 GAB 12-08-10 11:25

La mulţi ani !

cozo 12-08-10 11:34

la multi ani blondule !!!! multa sanatate, fericire si multi cai la caruta si multe cauciucuri in batatura!!!!!!!!!!!!!

DaNn.ZyX 12-08-10 12:09

La Multi bAnii Boss...iauzi asta cu dedicatie :D
https://www.trilulilu.ro/sebyvaloare/0ea6250f8edcc7

jakal 12-08-10 12:56

multumesc tuturor pt urari........diseara va cinstesc ....cu o portie de cerce....:twisted:

ady_viteza 12-08-10 13:09

Diseara trec si eu cu ursul prin Ploiesti ca-l duc la Campina si poate ne vedem....la multi ani nebunica:D

alexone 12-08-10 13:12

Daca e ziua ta azi jakale .... LA MULTI ANI si tot ce iti doresti. LA multi cai ... etc.

P.S.: ziua mea e maine pe 13 :p ... leule care esti

jakal 12-08-10 13:23

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 3580881)

P.S.: ziua mea e maine pe 13 :p ... leule care esti

ce tare.......sarbatorim invartindu-ne de bautura sau cu ursii?....:lol:

negoitacata 12-08-10 13:34

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3580925)
ce tare.......sarbatorim invartindu-ne de bautura sau cu ursii?....:lol:

La multi anisi multa sanatate bosss;)

morpheusmaster 12-08-10 13:50

Cate cercuri date atatea beri la baieti? :)) La multi multi ani sanatosi si plini de bucurii!!!

riv_gms 12-08-10 15:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3581033)
Cate cercuri date atatea beri la baieti? :)) La multi multi ani sanatosi si plini de bucurii!!!

Ramane si fara cauciucuri si fara bani:) e o problema aici:0

La multi ani cumetre!!

jakal 13-08-10 01:49

cateva cerce in seara asta.....am dat vreo 15, dar fiind liniste, cu toate ca eram la marginea orasului tot a auzit garda si ne-a stricat distractia...:(

tot azi am luat un set de jante MIM et 13, 7j incaltate, la un pret f. bun, ca m-am saturat sa rup gume pe 16 care se gasesc mai greu...
asa pe 15 mai primesc donatii.....:)

alexone 13-08-10 03:24

Mi-a placut in seara asta ...
Cu toate ca am facut mai mult gogosi decat cerce. Dar na ... merg gogosile de ziua mea. Ale tale au fost foarte misto. Felicitari !!!

flipper 13-08-10 06:20

Taximetristule, o comanda rapida la bucuresti! LA MULTI ANI SA TRAIESTI, MULTA SANATATE SI MULTI BANI, NU DE ALTA DAR CAI GASIM LA OBOR.:-)

jakal 13-08-10 14:09

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 3582529)
Taximetristule, o comanda rapida la bucuresti! LA MULTI ANI SA TRAIESTI, MULTA SANATATE SI MULTI BANI, NU DE ALTA DAR CAI GASIM LA OBOR.:-)

mersi maestre....si hai odata cu masina ai sa o mai vedem si noi in actiune...

Lucian_GXZ 14-08-10 10:29

La Multzi Ani Jakaleeee si multa sanatate!!!! :bunch::bunch:

jakal 15-08-10 13:53

ms frumos lucian......

probleme iar pe la taxiu.....ieri am vazut ca traseul de tobe e lovit undeva aproape de puntea spate...si s-a cam turtit...:(....deja cred ca e sugrumat, nu mai ies gazele cum trebuie si parca mi s-a parut ca pe undeva rasufla...
poola mea...masina joasa , drumuri super....:(

in concluzie cred ca trebuie sa refec traseul, sa elimin intermediara de tot, am impresia ca merge"gatuita" masina.....:rolleyes2
sper sa apuc sa ii fac tot ce mi-am propus pina la TG SECUIESC, poate mai storc 2 cai frumosi din ea...:)
cred ca e ultima legala la care mai vin anul asta.......................sint bugetar si ne-au "marit" salariile cu 25%....

hai "sa traim bine"......sa ma f*t in gura lor de saraci bogati...

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning