![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
..stiu ...am pus ghilimele :twisted:
Slid3r , ce rost mai are?, ....le-am schimbat ;) |
Bai baiatule? De ce nu stai tu pe curu tau? cumperi alte aripi ,alte scaune ,si masina ta nu e vopsita ,nu are badboy .:rolleyes2
|
Bai baiatule? ... sau lasa ;)
|
Mai asteptam poze Jock,bafta !:wave:
|
Salut!
Ai pus din cate am inteles becuri de pozitie in lupe. Ai acuma doua becuri de pozitie pe fiecare far? Eu as mai fi asteptat si as fi pus proiectoare dupa ce schimbam si comutatorul de lumini. In fine, sunt curios cum va arata, mai ales cu aripile clean. In rest spor in continuare si felicitari pentru decizia de a pastra tot masina asta! |
Quote:
Dar totusi de ce? |
Quote:
|
Quote:
Şi dacă tot critici aşa omul , i-a arată-ne bolidul tău? Ce maşină ai?:boxing::boxing::boxing: |
salut,jock stai cumva pe brancoveanu?oricum frumos ce ai facut si de admirat ca nu ai lasat-o,bafta in continuare,si kagula...suferi de foame?mor de dastia ca tine,tremurati de foame in fata calculatorului da in schimb suferiti....nimeni nu mai e ca voi,e plina tara de frustrati dastia ca tine...si daca vrei sa imi zici ceva imi zici pe PM.bafta jock si multa rabdare
|
Ti-am citit tot topicul, post cu post si pot sa iti spun urmatoarele lucruri: ai o fetita foarte frumoasa, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, ai o masina frumoasa, pacat de accident si felicitari pentru decizia de a reface masina, multi ar fi schimbat-o, m-a uimit faptul ca ai decis sa o pastrezi si sa o refaci, imi place ca pui doar cele mai bune piese care le gasesti si nu orice fier de la dezmembrari sau etc, sincer, rari sunt oamenii cu atata ambitie si pasiune cum esti tu.Spor in continuoare la modificari si la reparat Ingerul, si multi km fara incidente.Ai grija de fetita si de masina.Salut
PS: foarte frumos titlul la topic. |
Multumesc Champion ;)
iulian2476 , pozitia veche (aia din oglinda faza lunga) am astupat'o .... lupa de ceata s-a mutat pe faza lunga iar in locul lupei de ceata am mai pus un semnal ...o sa revin cu niste poze sa intelegi mai bine kagula_89 , scaunele mi sau parut ieftine si nu am vrut sa le ratez (ocazie) , aripa dreapta este ruginita iar cea veche (stanga) mi-a starmbat'o tinighigiul in ultimul hal ...sa nu mai zic de felul in care mi-a astupat semnalele ....nu vreau 2kg de chit pe doua aripi si nu vreau sa imi bat joc de formele golfului ....in legatura cu badboy-ul, am vorbit cu Mihai si mi-a facut o reducere foarte mare (ii multumesc din suflet) ,deci rezolvata si problema asta .....pregatitul si vopsitul iar este aranjat ,ma ajuta cineva ;) stf192 , multumesc ;) ...da, pe brancoveanu stau 8) Multumesc din suflet pentru cadoul facut ...Redfighter & Rudolf sper sa ma revansez ...i love you ;) |
asa da elegant cum ai astupat gaura de pe aripi, tipic Jock :P
|
Sa traiesti bro ! Asteptam poze noi :P
|
Am colindat mai devreme tot bulevardul Brancoveanu sa vad masina :( nu ai avut masina aksa?:rolleyes2
|
....pe strada cu strandu ;)
|
bine ca ai zis unde o ti ... ca pe mine m.au lasat flacaii fara sticla de la oglinda pe dreapta sa stiu de unde ma servesc :)))) :D
|
..no problem, daca se bucura la 50o de mii ...sa fie la iei
ii astept cu bratele deschise :ciggy: Apropo ,pe la intalniri cand mai treci ??? :bat: |
:D gata sefu vin si la intalniri ca am vazut ca ai inceput sa iti faci prezenta .... si sa nu fiu offtopic .... asteptam poze cu noutatile :P
|
3 Attachment(s)
...din ciclul "tuning mioritic" 8)
|
bine mah!!!!!!!!
acum tre sa te apuci la modelul asta si de productie de serie:lol: |
Quote:
|
bine jock, frumos lucrat.nu se poate sa stai tu degeaba ;))
|
,sunt leduri dreptunghiulare ,lipit unu langa unu.(exact cum am facut la manere interior).....cand sunt stinse ,va fi negru total (cu o mica diferenta la leduri)
Goppo ,din pacate nu mai am rabdare si pentru altele :sad: |
Arata exceptional :)
Cred ca o sa te copiez in curand... :D |
... sunt legate 7 - 7 - 6 ( astea lumineaza putin mai tare ...cu şchema ;) )
|
bestial, abia ashtept sa le vad in realitate
|
Partea oglinzii care e acum neagra (julita) cred ca ar merge foarte ok un negru lucios, iar in rest argintiu, ca acum...
De unde ai luat ledurile? |
foarte finute si cu bun gust...asteptam sa le vedem pe masina :D
|
"Cititor din umbra" - ma bucur ca nu ai renuntat la masina si incet incet va reveni pe strazi. Succes pe mai departe
|
Quote:
..nu este o idee rea cu negru lucios...mersi ;) VaLeX ...Multumesc ;) |
Jock, se pare ca faci furori de fiecare data cand postezi pe forum si adaugi ceva poze:D Si lucrul asta ne bucura! hai ca vreau s-o vad gata cat mai repede!!!
|
bv, ma bucur ca te-ai folosit de ideea mea
|
pana la urma janta s'a putut recupera?
|
RossiValent ....ai vrea tu sa ai "ideile" mele ;) , esti prea mic pentru mine sa te bag "in seama" .... don't forget :ciggy:
razvyrulz ...dupa ce termin masina o sa merg cu ea sa vad daca se mai poate repara |
deci nu te lasi pina la urma lupti?:D
|
cam rautacios mai sus.. ;)
|
Quote:
|
Calm, calm...
|
Quote:
:D:lol::lol: ...man eu si Andreea ne cunoastem (golf club) .... asa ca nu este problema ,ne permitem (in limita bunului simt) ...dar oricum ,tare faza ...papusi ? :lol::lol: Andreea , sper ca nu te-ai suparat ;) ... iar problema de mai sus ...ti-am explicat ,..ma deranjat (omu nici macar nu stie de ce neamtu a pus doua semnale pe faru cu lupa ;) si ma ia pe mine ca i-am furat/folosit ideea :censored: ) " Quote:
.......end of story |
bai vreti sa stiti adevarul......A FOST IDEEA MEA!!! :lol::lol::lol::lol:
am rezolvat si misterul problemei gata cu cearta...tatelor :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning