![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Urssule cum sa-ti zic la tine nu mai e nevoie sa se stie ca mucesti...
munca face parte din viata ta si CABANELE :D:D:D:D intanlire pt ce vreti sa ce spargem seminte si sa ce? porcule ti-e dor asa tare de o intanlire? |
cola caterinca si seminte :))
nu ma da asa ar fi frumos ne adunam mai fumam o tigara vedem cine mai e membru cine nu , ne mai vrea presedintele nu ne mai vrea ... poate mi-e dor de tine sau tie de mine :)) |
formuleaza o cerere scrisa si inainteaz-o domnului presedinte Alexandru Topor
si sa asteptam un raspuns... sau mai simplu suna-l :)) si zi: hai in p..@ mea sa ne strangem |
Quote:
|
[QUOTE=x-28-TRA;3803321]cererea se formuleaza catre secretara mea Marin Dragos.[/QUOT
=)))) :))))) si ca sa ajungi la secretara...trebuie sa treci de securitate(ursu) tre sa ai la indemana cabanele potrivite apoi de la secretara trebuie parafata de vice si tot asa.... |
si uite-l ca a aparut si presedintele si pt secretara am osul potrivit :)) deci cererea ar trebui sa fie pe biroul tau andule :))
uite cum am reusit :)) dak e facem si o petitie pe care sa semneze toti membrii :)) acum pe bune ma stiu ca toti suntem ocupati dar hai sa ne intalnim unii se plang ca nu au mai platit de mult si nu stiu cui tre sa dea banii altii se plang ca nici nu mai stiu cine e presedinte alti vor stikere si tot asa a prezentat stirile porcul aka vocea poporului :)) pana la urma super extra moderatorul yzf s-a inecat pe mare? :)):)):)) |
uite fratioare tiganie
cat pot fi unii de tigani :)) multi cred ca il stiti dar pentru cei mai in urma cu stirile http://www.reporterntv.ro/stire/adre...-pe-patru-roti
nu pot sa zic ca si eu sunt la curent ca sunt arestat la domiciliu de ceva timp dar asta e viata |
Quote:
stai ca abia acum am inceput sa citesc ... despre cine era vorba doar noi doi sau toata lumea.. presupun ca doar noi doi :P:)) |
Quote:
|
am draga numaru tau si o sa te sun imediat cum ies din acest impas financiar..
sa ma anunti dupa ce iti montezi toba ca sunt curios cum se aude |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar cand ma gandesc ce daorii ai tu :)) si odorizantele nu mai raspunde ala la tel dar fac tot posibilul |
Quote:
|
Quote:
:)):)):)) u`re so sweet but it`s wrong :)) hai ne auzim la telemobil |
" pana la urma super extra moderatorul yzf s-a inecat pe mare? " Asa ma porcule ah? :) nu m-am inecat ma , lasa ca vin si te inec pe tine la mal , da de fapt nu e nevoie ca ai experimentat deja cu dacia , te ineci si pe uscat :) . Ete al dracu eu mor aici si voi faceti pariuri daca m-am inecat sau nu a? :) Lasa ma daca nu au membrii la cine sa dea banii vin eu si primesc de la toti daca se plang :) ma sacrific , daca ziceti ca andu nu vrea banii :) . Bafta X-Team
|
Quote:
|
Quote:
daca "da" iti dau eu o solutie...... BAGA-TI DEGETELE PE GAT SI TINELE ACOLO :) :p |
Spre uimirea mea nu am avut rau de mare , si am prins bulau cam tot atlanticu , eram si descarcati , singura chestie e ca ma rostogoleam in pat noaptea ca sunt mai rotund de fel :)
|
Quote:
:P :) |
voi v`ati dat pe vapoare ??? nu va mai plac masinile aiii ?? ;)) :D....inseamna ca tre sa incep sa strang bani de un vas...ca sa mai raman in x =)))
|
eu am strans bani de un vas yena :D
|
Quote:
|
Quote:
la cat erai de rotund puteau sa te foloseasca pe post de geamandura :)) |
dragilor merry X- mass
|
Quote:
|
Craciun Fericit si din partea mea tuturor membrilor , sa ne vedem cu bine!
|
hmm liniste si pace
|
pacat
|
galagieeeeee. Gata ma! esti fericit acum ?:)
|
ai venit capitane ?:-P
|
Quote:
m-ai speriat bagaboanta mica :)) |
Gata frate , Romania i'm back. Recuperare vreo 2 zile si ies si eu la aer
|
exact pe 14 ... ce romantic :X:X
|
vroiai sa zici in sarbatoarea gaurii de buzunar :))
|
stie cineva dacă Renault`ul lu Andu avea ceva probleme cīnd l-a vandut, că il văd la revanzare.......????
|
Quote:
|
caut sa imi iau ceva dar nu stiu sigur daca va fi Renault lu Andu ...
intrebam ca eram putin curios ca dupa 1 luna sa il bage la revanzare noul proprietar .....bisnitareala sau ceva probleme la masina |
Nu are probleme masina.O da pentru ca vrea omu` sa isi ia altceva:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning