![]() |
Re: No Speed Limit Ploiesti !
:boxing:bate bate.... Am ars jumate din Lodias si din Moltobela..binenteles..Toti cu cielo..loganuri si solentze...toate pe gaz..:boxing::boxing::boxing: deci bate bate
|
Buuun, merge...
|
Quote:
Ai de grija ca se supara urshii si turbeaza....hahalera!!!!!:lol: |
Ursii turbatzi care o sa faca groapa in asfalt ca n-o sa poa sa fuga nici dupa un C20NE...?
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=_sC4vto8Dvc https://www.youtube.com/watch?v=O3KXXWc0pOQ Si asta e doar un 320 24v turbo |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
|
Daca mai aflati vesti noi in legatura cu montarea celor 13 camere, postati si voi si anuntati lumea. Sa stim si noi unde trebuie sa fim cuminti :D
|
da corect e bine de stiut!:twisted:
|
asfalt uscat.....hmmmmmmmm.... o etapa de control?........
|
Quote:
:)))))))) Pe joi seara va onorez si eu cu prezenta...repet...doar prezentza!!!!!:rolleyes2 |
boss....am primit invitatie....nu pot sa refuz....:))
acceptam orice....m-am dat eu cu v10......balena aia de vw..... scoatem taxiu sa vedem daca mai taie benzenu cand nu trebuie......:)) |
Ne Onorezi si cu Prezenta...Woof Woff Esti Bine Primit Boss..Se Poate!Daca se ia cineva de tine..sa imi spui..ca il bagam pe Jaka la inaintare :))
|
Quote:
|
mdea.......etapa s-a terminat inainte de a incepe....ploaia inceput exact cand am ajuns acolo........deci.....frumos....frumos.....:)):))
drept urmare ne-am intors la sala si a inceput concursul de drift & burn:)) castigator.......compania PETROM care ne-a halit benzina.......:)) |
Ba m-am dus si m-am intors de la Buc cu 13 la suta.minune fac jantele astea pe 14 :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning