Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E34 - 525i (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/96695-e34-525i.html)

Alex4u 18-11-10 15:12

Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A

hay ma ...ce faceti stricati topicul acum pentru un atibild...

Wilgax 18-11-10 16:09

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3823006)
hay ma ...ce faceti stricati topicul acum pentru un atibild...

+1 de la mine.Sa puna omu ce vrea pe masina!

Skillzu 18-11-10 17:38

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3822767)
Nu am vrut sa raspund dar am zis sa nu te las fara raspuns.

1. AM PUS FUSTA DE GOLF PENTRU CA S-A POTRIVIT SI NU MAI VAZUSEM PE ALT E34 , DACA ZICI DE MINE CA SUNT " PIMPin' " DOAR PENTRU O FUSTA EU CE AR TREBUI SA ZIC DE TOATE REPLICILE DE M CARE SUNT MAI RARE DECAT LOGANURILE ?

2. NU AM ZIS CA AM MASINA LOW DOAR CA AS VREA SA O FAC , CAT CONSIDER EU.

3. CAND O SA ATING CU LONJEROANELE PROBABIL VOI TINE MASINA DOAR PENTRU POZE :))

4. TALONUL PE SPATE ESTE DE 40, AM CAUTAT MAI MIC SI =0 , PE FATA AM 45 SI DA STIU CA SE VEDE URAT PENTRU CA ESTE FOARTE INALT DAR CAND VOI FACE ROST DE BANI PROBABIL VOI SCHIMBA SI GUMELE FATA DAR MOMENTAN SUNT NOI SI NU ARUNC CU BANII.

5. GANDESTE-TE CA APROAPE ZILNIC FAC UN DRUM DE BUCURESTI-JILAVA,1DECEMRIE SI NU ESTE UN DRUM FOARTE BUN SI NU IMI PERMIT SA FAC MASINA CUM VREI TU/SPRINTER, DOAR PENTRU POZE.

BAFTA;)

NU ESTI IN STARE PENTRU CA ESTI INAPT!
O MASINA JOASA NU E DOAR PENTRU POZE!
CICA SI TU PASIONAT!

kidu2006 18-11-10 17:56

Inca o data masina este super frumoasa,nu stiu daca am vazut alt e34 la noi sa placa ochiului! Nu inteleg de ce e lumea asa rea pe forum?!

Skillzu 18-11-10 18:13

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 3823385)
Inca o data masina este super frumoasa,nu stiu daca am vazut alt e34 la noi sa placa ochiului! Nu inteleg de ce e lumea asa rea pe forum?!

Nu e nimeni rau GRATUIT!

Lumea e rea si in viata reala, pe forum e o joaca, o vrajeala.
Stim cu totii cum e in viata reala.
Cel mai haios e ca nu e nimeni rau, doar REALIST!
Si nu prieten fals, pupincurist!

Nu ai vazut E34 mai frumos ? Iti arat cateva E34 care au cu adevarat ceva de aratat si au garda la sol 5cm fata spate, si merg zilnic prin oras, si ca sa ajunga la locul de parcare trec pe niste strazi pline de cratere! Si merg asa de cativa ani, si nu se mai plang!

Dar PDV e normal ca se plange, cand el sare cu ea prin camp, si da prin gropi cu 70 la ora, de sare masina in sus (da, vazut, nu vorbit din taste)

Wilgax 18-11-10 18:34

Gata baeti.Chiar nu are rost sa poluam degeaba.De la un simplu:''AM niste stickere de vanzare..poate te intereseaza'' se ajunge sa se faca tam-tam degeaba.Sunt si alte E34 mai frumoase desigur doar ca alea nu prea se arata pe forum.Momentan se face referire la ce se gaseste pe forum.E frumoasa lucrarea lui, a iesit bine.Fiecare cu punctul lui de vedere dar nu e nevoie de pupincurist si alte chestii de genul.Haideti sa ne limitam la ceea ce trebuie.OK?

Skillzu esti moderator si ar trebui sa stii mai bine de-astea.

PDV_1989 18-11-10 22:25

Daca tot suntem rautaciosi cum vb tu de mine intai uita-te in parcarea la peco si vezi de cat timp sta masina nemiscata si cum arata in realitate. Da , intradevar este "low" dar de fiecare data cand trec pe aoclo este parcata si nu in miscare. Cum am mai spus, nu imi fac masina low doar pentru poze cu o au altii.
Si da in photoshop se eviteaza foarte frumos masina....;)
Spre diferenta de altii merg zilnic cu masina prin orasul fermecat numit bucuresti.

Si din nou....cum am mai zis, poate fac off road cu masina nu vad problema.

NightClubRacer 18-11-10 22:39

ma pdv-ule pe o parte au dreptate :rolleyes2 mie unu nu imi plac deloc stikerele de pe masina, dar daca tie iti plac...Nu inteleg de ce te ataci, nu cred ca cineva e gelos pe tine si o zice din ura cu stikerele(adika pentru ce se poarta) Numai fi asea impulsiv...nu rezolvi nimica asa. Bafta!

Skillzu 19-11-10 01:00

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3824248)
Daca tot suntem rautaciosi cum vb tu de mine intai uita-te in parcarea la peco si vezi de cat timp sta masina nemiscata si cum arata in realitate. Da , intradevar este "low" dar de fiecare data cand trec pe aoclo este parcata si nu in miscare. Cum am mai spus, nu imi fac masina low doar pentru poze cu o au altii.
Si da in photoshop se eviteaza foarte frumos masina....;)
Spre diferenta de altii merg zilnic cu masina prin orasul fermecat numit bucuresti.

Si din nou....cum am mai zis, poate fac off road cu masina nu vad problema.

Ce nu intelegi, ca nu trebuie sa am masina ca sa iti zic lucrurile verde in fata!
Eu nu am topic, si nu mananc *** pe forum, si nu stiu ce poze ai vazut tu in photosop, dar eu iti arat poze reale in care masina arata mai bine decat photoshop.Dar tu copil de mingii nu stii chestiile astea, esti doar atacat si iti e frica sa nu te faci de ras, asa ca trebuie sa incerci sa arunci cumva atentia asupra mea. Ei bine NU AM MASINA!
Si daca as avea E60 de mers zilnic, tu nu ai avea nici cea mai mica idee cumetre, ca eu nu vreau sa ma dau mare ca TINE!
Nu te priveste pe tine de ce nu merge masina mea si de ce e in parcare.Face mai multi km saptamanal decat faci tu lunar, asa ca nu mai manca *** aiurea si tu si juma de forum.Nu trebuie sa dau declaratii de activitate si nici de venit nimanui.Ce, trebuie sa imi fac topic si sa stie tot forumul ca in ultimile 2 saptamani am rupt 2 suruburi la diferential de la 'cox' ? AH stai, ca daca tu treci si vezi masina parcata, inseamna ca nu se msica de acolo niciodata. Ce **** mea sa stii si tu. Si eu nu ma cred low, doar se intampla sa fiu cat de cat mai jos decat o masina normala. Si merg si iarna cu ea asa, am spart o baie de ulei si o caseta de directie iarna trecuta. ASTA E!
Am accesorii pe masina aia care arata vai mortii ei, de mult mai multi bani decat valoreaza cu totul masina ta, si MUNCITE, nu sustinute financiar din terte parti. Si nu mai sufar pe nici un topic. Nu incerca sa mai faci intepaturi gratuite, ca s-ar putea sa trec si eu la intepaturi costisitoare ...

Problema nu e ce faci cu masina, problema e sa nu suferi ca faci pe dracu si pe lacu pe aici la baieti care nu te cunosc, si pun botu si te ridica pe tine in slavi, copilu lu' tati, care nu a cheltuit in viata lui 1000€ pe o chirie.
Stie doar sa se planga ca el merge zilnic cu masina si e greu tare la Bucuresti !!!
Du-te-n **** mea ...

liviu tex 19-11-10 01:11

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3824630)

Ce nu intelegi, ca nu trebuie sa am masina ca sa iti zic lucrurile verde in fata!
Eu nu am topic, si nu mananc *** pe forum, si nu stiu ce poze ai vazut tu in photosop, dar eu iti arat poze reale in care masina arata mai bine decat photoshop.Dar tu copil de mingii nu stii chestiile astea, esti doar atacat si iti e frica sa nu te faci de ras, asa ca trebuie sa incerci sa arunci cumva atentia asupra mea. Ei bine NU AM MASINA!
Si daca as avea E60 de mers zilnic, tu nu ai avea nici cea mai mica idee cumetre, ca eu nu vreau sa ma dau mare ca TINE!
Nu te priveste pe tine de ce nu merge masina mea si de ce e in parcare.Face mai multi km saptamanal decat faci tu lunar, asa ca nu mai manca *** aiurea si tu si juma de forum.Nu trebuie sa dau declaratii de activitate si nici de venit nimanui.Ce, trebuie sa imi fac topic si sa stie tot forumul ca in ultimile 2 saptamani am rupt 2 suruburi la diferential de la 'cox' ? AH stai, ca daca tu treci si vezi masina parcata, inseamna ca nu se msica de acolo niciodata. Ce **** mea sa stii si tu. Si eu nu ma cred low, doar se intampla sa fiu cat de cat mai jos decat o masina normala. Si merg si iarna cu ea asa, am spart o baie de ulei si o caseta de directie iarna trecuta. ASTA E!
Am accesorii pe masina aia care arata vai mortii ei, de mult mai multi bani decat valoreaza cu totul masina ta, si MUNCITE, nu sustinute financiar din terte parti. Si nu mai sufar pe nici un topic. Nu incerca sa mai faci intepaturi gratuite, ca s-ar putea sa trec si eu la intepaturi costisitoare ...

Problema nu e ce faci cu masina, problema e sa nu suferi ca faci pe dracu si pe lacu pe aici la baieti care nu te cunosc, si pun botu si te ridica pe tine in slavi, copilu lu' tati, care nu a cheltuit in viata lui 1000€ pe o chirie.
Stie doar sa se planga ca el merge zilnic cu masina si e greu tare la Bucuresti !!!
Du-te-n **** mea ...

cristi,tu esti?? te-a suparat rau...:lol::lol:

sprinter 19-11-10 03:32

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3824640)
cristi,tu esti?? te-a suparat rau...:lol::lol:

La deprimat total pe pdv :))))) n are rost sa mai scriu ceva, fac doar o mica precizare pt pdv
Bossik.... vezi ca masina aia din omv, care o vezi tu nemiscata de ani de zile sau cum spui tu, a facut mai multi km pe lat decat ai facut tu in viata ta. Te pupi pupi:lol:

PDV_1989 19-11-10 07:23

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3824301)
ma pdv-ule pe o parte au dreptate :rolleyes2 mie unu nu imi plac deloc stikerele de pe masina, dar daca tie iti plac...Nu inteleg de ce te ataci, nu cred ca cineva e gelos pe tine si o zice din ura cu stikerele(adika pentru ce se poarta) Numai fi asea impulsiv...nu rezolvi nimica asa. Bafta!

Fratimiu probabil ca tie nu iti plac stickerle, daca mie nu imi placeau nu le puneam. Si nu ma atac, in primul rand daca te uiti la toate stickerele care le am eu si care sunt oem ai sa vezi ca exista o diferenta intre ele.

PDV_1989 19-11-10 07:31

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3824630)
[SIZE="3"]
Si eu nu ma cred low, doar se intampla sa fiu cat de cat mai jos decat o masina normala. Si merg si iarna cu ea asa, am spart o baie de ulei si o caseta de directie iarna trecuta. ASTA E!

Probabil ca la asta m-am referit si eu cand am zis de masina , nu ca este low s-au cum ai/s-a inteles.
Si da , toata lumea a spart baia de ulei si alte chesti pe sub masina atata timp cat o are mai lasata. Tu ai spart baia de ulei iarna....eu am spart-o chiar dupa ce am facut masia si nici nu ajunsesem cu ea acasa.
Am o rugaminte, nu te-am jugnit nu ma jigni.
Pana la urma toti care suntem aici muncim pentru a baga banii in niste fiare.

Marian_nebunu 19-11-10 08:48

Nu pot sa cred pentru ce motiv va certati care are masina mai joasa !!!

eu cu a mea am facut un drum spre Jilava Skillzule (imi cunosti masina) si nu pot spune ca este una foarte joasa !
afla ca am lovit-o pe dedesubt intr-o curba la 40km/h noaptea (chiar nu aveam cum sa vad acea denivelare avand in vedere ca nu era luminata strada)

nu stiu parca sunteti consilieri de abtipilde (tre sa porti daca e asa ,daca nu e asa)...
afla ca la mine in masina nu a stat nici o gaina a lui Jakal ..am pus abtipildul ca asa am vrut eu dintr-o simpla gluma cu Jakal ,daca stau sa ma gandesc doar o ambitie si mi-a placut ce a iesit !!!

sincer sa fiu cu tn ,nu vad rostul in avea o masina atat de joasa...afla ca eu vreau masina mult mai jos decat este acum,vreau sa o cobor inca 4 degete...dar stii ce trebuie sa mai aflii,daca fac asta nu mai trec nici bariera de la Domnesti la care din cand in cand se intampla sa lovesc pe dedesubt ca sa nu mai zic sa bag masina in curte...NU VAD ROSTUL IN A FACE O MASINA EXTREM DE JOASA !!!

AAAAA SI INCA CEVA PE SPEEDBUMPS EU LOVESC...SI NU PORT NICI UN ABTIPIL (TREBUIE SA PORT ) ???

CHIAR NU VAD ROSTUL ACESTOR CERTURI !!!SI DACA SKILLZU ARE MASINA STRICATA O ARE PT CA EL NU PRIMESTE FONDURI (DE LA PARINTI CUM PRIMESC ALTII ) SI O REPARA PE BANII LUI CAND POATE !!!

CREDE-MA MAI BINE UNU CA SKILLZU PSIHOPAT DE ABTIPILDE SI DE MASINI JOASE;) DECAT UNU CARE SUFERA DE EL PE BANII ALTORA !!!

ASA CA IMPACATI-VA IN PLM HAI SA NE INTALNIM LA OMV SI SA FACEM CATERINCA CU COSMINA !!!!!

PDV_1989 19-11-10 10:22

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3824907)
Nu pot sa cred pentru ce motiv va certati care are masina mai joasa !!!

eu cu a mea am facut un drum spre Jilava Skillzule (imi cunosti masina) si nu pot spune ca este una foarte joasa !
afla ca am lovit-o pe dedesubt intr-o curba la 40km/h noaptea (chiar nu aveam cum sa vad acea denivelare avand in vedere ca nu era luminata strada)

nu stiu parca sunteti consilieri de abtipilde (tre sa porti daca e asa ,daca nu e asa)...
afla ca la mine in masina nu a stat nici o gaina a lui Jakal ..am pus abtipildul ca asa am vrut eu dintr-o simpla gluma cu Jakal ,daca stau sa ma gandesc doar o ambitie si mi-a placut ce a iesit !!!

sincer sa fiu cu tn ,nu vad rostul in avea o masina atat de joasa...afla ca eu vreau masina mult mai jos decat este acum,vreau sa o cobor inca 4 degete...dar stii ce trebuie sa mai aflii,daca fac asta nu mai trec nici bariera de la Domnesti la care din cand in cand se intampla sa lovesc pe dedesubt ca sa nu mai zic sa bag masina in curte...NU VAD ROSTUL IN A FACE O MASINA EXTREM DE JOASA !!!

AAAAA SI INCA CEVA PE SPEEDBUMPS EU LOVESC...SI NU PORT NICI UN ABTIPIL (TREBUIE SA PORT ) ???

CHIAR NU VAD ROSTUL ACESTOR CERTURI !!!SI DACA SKILLZU ARE MASINA STRICATA O ARE PT CA EL NU PRIMESTE FONDURI (DE LA PARINTI CUM PRIMESC ALTII ) SI O REPARA PE BANII LUI CAND POATE !!!

CREDE-MA MAI BINE UNU CA SKILLZU PSIHOPAT DE ABTIPILDE SI DE MASINI JOASE;) DECAT UNU CARE SUFERA DE EL PE BANII ALTORA !!!

ASA CA IMPACATI-VA IN PLM HAI SA NE INTALNIM LA OMV SI SA FACEM CATERINCA CU COSMINA !!!!!

Mariane nu ma cert cu nimeni ce e bine sa faca ce nu e bine sa faca. Fiecare are alte gustuti, nu toti suntem la fel. Nu mi-am permis sa il jignesc pentru ca mi s-a parut baiat de treaba dar sti treaba aia "esti baiat bun, esti luat de prost", astia suntem noi romanii.
Porbabil ai atins cu masina in curba de dupa podul sabar unde e denivelarea pe milocul dintre benzi, si eu era sa o iau de foarte multe ori dar acum stiu unde e si cum sa o evit. Cred ca mai sti si partea de drum imediat dupa parcarea de tiruri, acolo era sa imi rup bara fata si aripile cand am luat-o pe a 2 a banda :|

All times are GMT +2. The time now is 21:41.

- Copyright 2026 4Tuning