![]() |
Re: Update : Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
Quote:
|
Quote:
|
eu nu stiu in ce masura o sa ajung
|
Quote:
O sa incerc sa o pun pe roti, lucrez de o saptaman pana seara la ea.Daca nu am sa o termin din bun simt nu am sa vin cu duba. |
imi pare rau, dar trebuie sa ma retrag. tocmai am fost dat afara de la locul de munca:cry::cry::cry::cry:
acum imi trebuie banii pentru supravietuire pana reusesc sa ma angajez din nou... imi pare rau. oricum, sper sa pot ajunge macar la bucuresti cu sx-u, sa va cunosc. |
Quote:
|
chiar va rog sa veniti macar cativa, ca e chiar trist ce se intampla :sad:
eu am fost si corect si am platit acontul sa fie bine...si ui asa imi iau teapa! pacat ca am si amanat si tot nu iasa nimic. eu ce o fi, o sa fiu prezent! |
Eu vin sper sa mai vina cineva .. !!!!
|
Quote:
micra+me=love:lol: |
Si eu vin cu skyline :)
Sper sa fim macar cativa sa stam la o poveste si daca numai sambata . eu vin asa la o plimbare pe european sa mai pun pe ganduri ceva proprietari de "bemveuri' :). |
Quote:
Urmatorul meet promit ca il voi organiza io si promit ca nu vor mai veni oameni aiurea asta e nesimtire ...... ca si multi alti care s-au retras mai din timp............ |
Quote:
|
Deci acest meet trebuia sa se faca mai degraba in Bucuresti pentru ca acolo sunt mare majoritate a posesorilor de Nissan.
De exemplu la mine la servici cand se face cate un meeting se face in orasul in care sunt cei mai multi angajati, pentru a reduce costurile. Acum nu spun ca Brasov nu ar fi un oras pitoresc si frumos.....ci doar spun ca .....daca s-ar fi facut in capitala era mult mai simplu si mult mai sigur ca participarea era majoritara!!!! |
mah pana la urma cati suntem?
|
data viitoare va fi NISMO nici de cum nissan meet ......
fubu cred ca o sa fim 1 daca avem noroc si ne strangem toti :mrgreen: U_TUNING sunt foarte deacord cu tine |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning