![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
Quote:
|
10+ King Design
|
am si eu de dat pozitiv lui r27kull, larry si inca la vreo 2 useri pe care o sa ii mentionez aici in curand. totusi, nu se poate face un sistem mai usor pentru acordarea calificativelor? ar fi mult mai usor sa putem vedea calificativul in dreptul userului si asa s-ar evita tzepe si alte faze.
|
+++++ r27kul
|
Plus pentru radu715.
|
Un 10 pentru GEORGE-BOGDAN, ambaleaza foarte bine machetele, si cel mai mult apreciez ca este un om de cuvant.
:arrow: RECOMAND GEORGE-BOGDAN!! Cristi ;) |
Recomand :
cristi_iasi : Recomand cu incredere ,am trimis 3 pachete , om de nota 10 ! coman_razvan : Recomand cu incredere ,am trimis 2 pachete, de asemenea om de nota 10 ! Prompt! RUSKY : Recomand cu incredere am trimis 15 machete , om de nota 10 ! realm3drifter : Foarte prompt! ,Tranzactie finalizata cu succes , recomand cu incredere. larry : Recomand cu incredere! Om de cuvant ,am trimis 2 pachete ,un mare minus pentru POSTA ROMANA ca a intarziat tranzactia. Madalyn Boss : Recomand cu incredere! Cumparator serios! Foarte prompt de asemnea! CIPONE : Recomand cu incredere! Cumparator serios de asemenea! andi_cimpean : Recomand cu incredere! Cumparator serios ! Gigxy76 : Recomand cu incredere! Foarte prompt! Cumparator serios! alexu_bad_boy : Recomand cu incredere! Prompt! dem_fuzl : Recomand cu incredere! Cumparator serios! Alex230 : Recomand cu incredere! Cumparator serios! osho : Recomand cu incredere! Cumparator serios! Un mare minus pentru POSTA ROMANA! Imi cer scuze daca am uitat pe cineva cu care am mai facut tranzactii :rolleyes2 |
steaua23 si george-bogdan cate un mare plus de la mine.
|
+ si pentru tine thunder77,pentru seriositate si "cadoul" facut:D
|
:) Nu ai pentru ce man ! :D
|
Plus Thunder77 pentru promptitudine.
|
Acelasi plus si pentru tine graffik ;)
|
+ pentru green_e30
|
Niciodata nu-i prea tarziu pentru laude!
10+ pentru urmatorii baieti: coman razvan, sherbandel, tzutzu_2009, Madalin Boss, ervinbv, alz0norbert, dex.! Recomand cu cea mai mare incredere;-) |
+++++ cristi_iasi ;) Intotdeauna a fost o placere sa fac tranzactii cu el! :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning