![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Quote:
la iesirea asta chiar nu am folosit..... am folosit doar licoare de la pompa....... vreau cat de cat sa prelungesc viata supapelor.... |
Oricum se aude un tacanit destul de puternic intre volan si scaun ...
|
Quote:
masina e de nota 100 si tu la fel.multa bafta cu gordina nebuna;) |
2 Attachment(s)
in seara asta dupa ce am pus cutia aia "taiata" mi-am pus si o toba de mijolc sa fie mai silentioasa......
|
noaptea ai artificii gratuite :lol:
se vede ca e foarte "silentioasa", dar considerand ca participa la raliu, e ok asa |
Quote:
m-am saturat sa platesc amenzi pt ca ma i-a dupa zgomot... acum merg si eu putin mai legal.... ca oricum se aud carburatoarele |
Cu banii scutiti pentru plata amenzilor mai bine iti cumperi o pereche de adidasi d-aia smecheri..sau la naiba,cine are nevoie de adidasi..mai bine un repartitor de franare smecher;)..stii tu discutia:-)
Felicitari pentru masina, motorul se aude bestial..iar cand ii dai spritzuri carburatoarele fac turbioane la gurile de aer8) |
Imi tiuie si acum urechile si am fost damblagiu toata ziua.... :D
|
in sfarsit a aparut si filmul de la VTM Rasnov respectiv coborarea pe Cheia... dar este prea mare o sa pun un link putin mai tarziu.....
|
mai asteptam pt film pt ca trebuie putin prelucrat.......este prea lung
|
zici ca e mitraliera deaia Thompson :), foarte frumos.
|
F.frumos morcov ce ai reusit sa faci dintr.o simpla dacie.Imi place ce ti.a iesit!Nota 10+.Asteptam in continuare modificari!Salut
|
mai mult de cat am facut eu si echipa DRT nu prea se mai poate face la o dacie.......acum depinde ce ii place fiecaruia...turbo sau aspirat.... mie unu imi place aspiratul
|
Quote:
|
ceva poze cu rollcage-ul se poate? asa sa vada si muritorul de rand niste detalii ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning