![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
sau dadeai mai simplu un f4 shi iti aparea wire-ul;)
|
in sfarsit am trimis si eu lucrarea ....
sau din cate am vazut la 3d nu a mai trimis nimeni ... .... cred ca o sa fim foarte putini la 3d ...... |
MA APUC DE 3D ! :)
m-am saturat de 2d...am si eu o rugaminte la voi....de ce patchuri/programe mai am nevoie pe langa max ? |
Salut ! Poate nu sunt in masura sa dau sfaturi , dar iti zic ce sfaturi am primit si eu : intai sa inveti foarte bine modelare , te "plimbi" prin meniurile 3DMax-ului cat de multi poti , sa vezi ce face fiecare buton ; pe urma vei putea trece la partea de texturare/randare !
Ca programe "ajutatoare" mai sunt V-Ray si Brasil (pot randa imaginea la un alt nivel de claritate, poti ajusta parametrii de lumina mai usor ). Asteptam de la TopArt pagina pe care o incepuse cu ceva timp in urma !:mrgreen: Toate cele bune si spor la treaba ! ps daca am gresit sau mai trebuie adaugat ceva, va rog sa ma corectati ! |
din pacate topart a fost banat .....
|
1 Attachment(s)
primele mele jante in 3d
PS:la cea cu background galben am facut umbra in photoshop :D |
salut baietzi...am shi eu o intrebare.....cum pot sa pun o poza in fundal...ca sa pot face liniile mashinii..in 3dmax binentzeles :D..shi mai multe detaill despre cum se face :Pdaca suntetzi amabili >:D<
|
Quote:
tutorial : http://www.3dm3.com/tutorials/car3/ |
ms sa vedem ce ii aici :P
|
scuzeeeee
scuze ca deschid topicul acesta...dar imi trebuie urgent un BLUEPRINT cu DACIA1310 ca nu gasesk nikaieri
asa ca va rog frumos daca avetzi punetzi aici vedere de sus , lateral, fatza , spate,3D |
Re: scuzeeeee
multi au cautat si nu au gasit nimic....
|
1 Attachment(s)
..........
|
ms.........shi mai am o intrebare........imi trebe ID-u de mess a cuiva cre se stie bine in 3dmax...ca am o gramada de intrebari...adik bagatzi voi ID-u asta NEDELCU17_5
|
www.3d-palace.com te inregistrezi si ai free tutorials/3dmax/audi a3
spor! |
cine stie bine maxu nu cred ca o sa stea sa iti raspunda la intrebari, mai ales daca sunt lucruri de incepator care le poti foarte usor afla si singur
asa ca apuca-te de tutorialul pe care ti l-a recomandat ad1 si lucreaza pana cand te saturi de max si o sa iti clarifici nelamuririle. Spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning